0 oy
2,271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,114 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Erkenden çıktı gitti sabah bende dayanamadım mesaj attım konuşmaları atıyorum kızlar sizce yalan mı söylüyor. Daha sonra aradi açtım baya küfür etti ben uyurken sürekli Instagrama oraya buraya giriyo dedi ben yapmış olsam niye tutayım mesajı dedi unutmusundur belki dedim. Beni bu işlere zorlama yapmadığım şeyi yaptın deyip beni yaptırtma dedi o zman içinde var demek ki yapmaya meyillisin dedim benim iki tane çocuğum var ******** miyim ben dedi. Bida benim telefonumu karıştırma deyip bide onun için suç attı bana. Dedim bir sürü arayan oldu gece onlara bakarken gördüm dedim

image

45 Cevaplar

0 oy
(6,189 puan) tarafından
Yapmadığım şeyi yaptırma ne ya kocan ***** mı?Özür dileyecegine yağ gibi üste cikiyor
(1,114 puan) tarafından
Aynn öyle diyor beni zorlama böyle işlere diyor. Sanki ben zorla yaptiriyomusum gibi özür dilemek mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlum ne ya. Senin gibi kaç tane oğlu varmış sorsana dağ ayısı nolcak. Hali ve tavrından belli yalan konuştuğu . 

Aşkım saçmalama demek cok-da zor olmasa gerek. Özrü kabahatinden büyük. 
(1,114 puan) tarafından
Bana güzelce söylese üste cikmaya çalışmadan ama aksine suçunu bastırmak için küfürler etti ve ben suçlu oldum karıştırdığım için
0 oy
tarafından

Yani tek diyebileceğim karısına karşı bu kadar üstünlük sağlamaya çalışan kaba konuşan bı daha telimi karıştırma diyebilen biri muavine o cesareti nasıl vermiş telini alsın kurcaladım bide onun adına yazissin:ermm:

(1,114 puan) tarafından
Gerçekten çok kaba ve ters eşim var o yüzden iletişim bozukluğumuz var hiç anlasamayiz konusurken
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Kimse başkasının telefonundan hele başkasına ait hesaptan başkasına yazmaya cesaret edemez yalan söylemiş daha önce de oldu böyle şeyler demişsin zaten face'de birlikte fotolariniz var mı bu arada profil resmi felan tek mi
(1,114 puan) tarafından
Evet yeni evliyken iki üç kere daha gördüm bu tarz mesajlar ve yorumlar. Faceye ikimizin resmini koymaz oglumuzun koymuştu silmediyse oğlanla beraber resimleri vardir. Ama benim resmimi koymaz kesinlikle watsap profiline bile koymaz erkekler görecek diye
(2,336 puan) tarafından
Erkekler seni hiç görmüyor mu bu bı bahane bekar imajları falan çiziyor resmen kendi özgür lugunuzu böyle kisitlatmayin onu da kadınlar görüyor o zaman ne saçma sen bı konuş eşinle güzelce
(1,114 puan) tarafından
Ya zaten faceyle ışım olmaz pek kullanmiyodum önceden de. İşte sanki işe gelip giderken görmüyorlar beni her gün dükkana gelip gidiyorum bı dünya insan görüyor yok böyle bi zihniyet yani. İlk sene daha çok kısıtlıyordu annemlere goturmezdi camın perdesini bile açtırmazdi bana. Öyle sorunlu bı kocam vardı tabi sonra sonra direnerek o sorunu yendim dükkan açmak istedim oylelikle rahatladım şuan bı yere giderken bile izin almıyorum artık haber veriyorum sadece
(2,336 puan) tarafından
İyi bari en azından evde değilsin kendi ayakların üzerinde duryosun sosyalsin yoksa temelli bunalirdin sen üzme kendini hiç boşver
0 oy
(16 puan) tarafından
O muavinmi kimse kendine cok guveniyosa kocan o kisinin nosunu al veya tanıyorsan iletisime geç konuyu çöz... gerci bi no verr bu diye o kisiyide tembihler söyle de boyle de acındirir ayarlar .. Yalan mi yok 
(1,114 puan) tarafından
Muavinin ismini biliyorum kaynima sorsam yanlış anlar diye soramiyorum. Nasıl biri olduğunu kaynım az çok bilir ama nasıl sorucam onu bilmiyorum.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 710 göst.
7 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 458 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 639 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.