0 oy
438 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (191 puan) tarafından
Doğum yapalı 6 ay oldu ama hala kilolar gitmedi siz dogumdan sonra nasıl zayifladiniz acaba ne gibi şeyler yapmam lazim dün regli olmayada basladim çoğu insan regli olduysan gider kilolar diyor ama sizede bir danışmak istedim

9 Cevaplar

+1 oy
(6,190 puan) tarafından
Regl le alakası yok bunyenle alakalı bı durum.Yedigine,ictigine dikkat edip,spor yapman gerekiyor
(191 puan) tarafından
Doğru bakalım inşallah gider bu kilolar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Hic bisey yapmadim 1 haftada gitti hepsi
+1 oy
(352 puan) tarafından
36 gün oldu 20 kilo almıstım 17 kilo verdim 15 gün içinde 3 kilo fazlam var şuan yapışıp kaldı sanırım bide hiç 17 kilo vermiş gibi deilim eski kilomdan 3 kilo fazlam oldugu halde daha şişman duruyorum malesef
0 oy
(614 puan) tarafından
Diyetisyene gidin cok hizli vetirsiniz 2 3 seansta kurtulursunuz 
(285 puan) tarafından
Gerçekten oluyormu öyle 2.3 seansta sksksks :) ben 2.te hamileyim dog8mdan sonra gidecem insalah
(391 puan) tarafından
2_3 seansta kurtulmak nasıl oluyor diyetisyene gitmek değil bu bence  operasyon mu ne :)))
(614 puan) tarafından
Ben 3 ayda ideal kiloma gelmistim 13 kilo vererek  sonrada koruma diyeti yaptim
(614 puan) tarafından
Ilk ay 6.5 kilo sonra 4 sonraki ayda 3 kilo verfim 3 ayda verdim kiloyu ve coguda yagdan gitti yagdan gittigi icin incelme 13 kilodan daha fazlasi verilmis gibi gozukuyordubilincsiz diyet yapip kilo vermekte se kalici kilo verebilirsiniz hem hizli hem kalici
(285 puan) tarafından
Çok haklısınız diyetisyebe gidince daha bi sartlanmis gibi oluyoruz da peki diyetisyeninbiraktiktan sonra nasıl korudunuz kola almamak için vücud alışıyormu
(614 puan) tarafından
Alisiyorsunuz yesenizde aryik mideniz zaten istemiyor eskisi gibi yiyemiyorsunuz cok geliyor yedikleriniz ve sizi rahatsiz ediyor emziriyorsaniz daha hizli verirsiniz diyetisyenle
(391 puan) tarafından
Zamanında 20 kilo vermiş biri olarak verdikten sonra isteseniz de yemiyorsunuz
(285 puan) tarafından
A neguzelmis ya inşallah bende veririm.oyle
0 oy
(2,033 puan) tarafından
doğum yapali 26 gün oldu vücudum fit ve karnım dümdüz
0 oy
(3,155 puan) tarafından
6 ayda 14 kilo verdim 
(191 puan) tarafından
Nasıl zayifladiniz
0 oy
(85 puan) tarafından
15 gunluk bebegim var kac kiloyum.bilmiyorum.ama sezeryan gobegim gitti hatta hamile kalmadan once daha cok gobegim vardi.esim bugun yemek ye eridin bittin iyice dedi
(191 puan) tarafından
Nasıl gitti göbek
(85 puan) tarafından
Zamanla gaz cikarttikca gitti canim.buyuk abdest yaptikca eridi
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben  30 haftalik dogum yapmistim 30 kilo almistim zamnala gitti kendi kendine ama bi arkadasim aksine aldi bnd cok yiyirdum fark etmedi kisiden kisiye degisiyor ama genelde hamile kaldigin zaman donuyosun cogu zaman 
0 oy
tarafından

Bebek emekleyince ister istemez gidio kılolar :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 727 göst.
24 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 351 göst.
1 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (7,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 248 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayra04 (95 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,112 soru

24,120,236 cevap

333,432 kullanıcı

...