0 oy
1,316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bugün eşimle. Pikniğe gittik beraber  zman geçirdik. Ama keşke kızımda yanımızda olabilseydi.  4 aylık. Olacaktı kızım yaşasaydı.  

HER NE KADAR. DİDİŞSEKTE. EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM. ONU BANA NASİP EDEN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN 

image

19 Cevaplar

+2 oy
(10,885 puan) tarafından
Geçmişi unut geleceğe tütün ve dua et duada ısrarcı ol
tarafından
Unutulmuyor cnm inan unutulmuyor.  Unutmakta istemiyorum yavrum o benim onu nasıl unuturum
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Rabbım muhabbetinizi artırsın İnşaAllah 

:) 

Bilezikleri de artırsın :))

Altın seven biri olaraktan gözümden kaçmadı x❣️:)

tarafından
Amin canım inşallah ❤️ Allah razı olsun inşallah.  Benimkiler bana yetiyor cok şükür. 3 tanede genisten diğer kolumda var. İnceyi doğum hediyesi almıştı eşim  RABBİM İSTEYENLERE VERSİN
tarafından
Aminnn
+1 oy
(292 puan) tarafından

Alırım Bi blenzik:) :) gözüme soktun:) :) :woot:

tarafından
Alabilirsin cnm
+1 oy
(2,788 puan) tarafından

Maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsinn

En kısa zamanda yuvanıza bir minik nasip etsin Allahım :)

tarafından
Amin cnm Allah razı olsun inşallah ❤️. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
+1 oy
(14,194 puan) tarafından
Ne güzel pikniğe gitmişsiniz maşallah bizde temizlik yapıyorduk eşimle mola verdik :D
tarafından
Kolay gelsin cnm. Ben temizlik işini coktan bitirdim bide kapi cam tul perde 1 .  1 bucuk ayda bir yapiyorum. Ben sürekli
(14,194 puan) tarafından
Bizde hem bebek hemde hasta var o yüzden çok fazla yapamıyorum cam perde işini 2 ay oldu daha hastamiz iyilessin inşallah yapacağız :)
tarafından
Rabbim sizin ve tüm hastalara şifa versin inşallah ❤️
(14,194 puan) tarafından
İnşallah canım benim
+1 oy
(30,106 puan) tarafından

Mutlulugunuz daim olsun 

tarafından
Amin canım inşallah ❤️ Allah razı olsun inşallah ❤️
+1 oy
(163,339 puan) tarafından
Bilezikler de piril piril yaa ☺️☺️☺️
(45,021 puan) tarafından
Ahahahahhahah
tarafından
Evet ama hep yamuldular sağa sola taktirmaktan
0 oy
tarafından
Allah daim etsin inşallah benim eşimde yanımda olur temelli aminnn :))
tarafından
Amin canım inşallah.
Amin inşallah hep saglicakla yanında olsun
tarafından
Amin cnm. Allah razı olsun ❤️
0 oy
(734 puan) tarafından
Hep mutlu olun inşallah.)) 

tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️.
0 oy
tarafından
Maasallah canim Allah muhabbetinizı daım etsın❣️
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Allah mutlulugunuzu arttirsin insallah canim
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım 
tarafından
Amin cnm Allah razı olsun inşallah
0 oy
tarafından
Ilerde olacak miniginle  tadini cikarirsinuz cnm artik  :( Bilezikler ne guzelmis tam mervelik
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ allah razi olsun inşallah ❤️
tarafından
Benjmde hayallerim yikildi oglumun olumuyle ama bak senesi dolmadan kizima hamile kaldim . Allah buyuk umudunu kesme  Rabbim bu aciyi verdiyse daha guzel bi mutluluk seni bekliyo  unutma
tarafından
İnşallah ❤️. Gülüm.  Başın sağolsun
tarafından
Seninde tatlim
0 oy
tarafından
İyi yapmışsınız canım son güzel hava bunlar 
tarafından
Öyle canim ama ben pek eylenemiyorum
tarafından
Normal canım yaşadığın şey çok zor
tarafından
Aynen cnm
0 oy
(278 puan) tarafından
Cok tatliain abla:) 
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️. Rabbim herkesin evine huzur bereket sağlık versin inşallah ❤️
(278 puan) tarafından
Amin inş :)
0 oy
(668 puan) tarafından

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin :) onlarda tuzu biberi olmadan olmuyo ne o hep mic koç canım cicim arada tartışmak iyidir :D bu arada yanlış anlamada kilo bayanların yüzleri çok güzel oluyo çok tatlı bı yüzün var maşallah :)

tarafından
Aynen öyle cnm ah ah yaramı deşme nolur 1.80 boy 78 kilo 42 beden hanim hanimciktim.  Beyin ameliyatı. Hamilelik sezeryan. O bu derken 50. Beden oldum çıktım
(668 puan) tarafından
Olsun canim sagligimiz yerinde olsun yeterki nabalim bnde 53 kiloydum 4 yıl bebek için tedavi gördüm iğneler ilaçlar derken 77 kiloya çıktım doğumla 88 dim bereket kilo eskiye döndü gene 77 aman nabalim alındığı gibi verilirde sağlık olsun yeterki
tarafından
Öyle bir şekilde verilecek
0 oy
(668 puan) tarafından

Ayrıca Rabbim yine hayırlısıyla bı evlat nasip etsin inşallah güzel haber alıp sağ salim kucaginiza almak nasip etsin <3

tarafından
Amin cnm Allah razı olsun inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Günün tadını çıkartmışsınız ne güzel benimde çok ihtiyacım var eşimle söyle güzel bir piknik yapmaya ama arabamız yok maalesef 

Kaynimdan araba istedik paranız varsa bana verin ne pikniği diye arabasını vermedi çok üzüldüm 1 haftadır gözüne uyku girmiyor uykusuzluktan gözlerim ağrıyor ama yinede uyuyamiyorum 2 aydır evden dışarı adim atamadım ölümden döndüm değişiklik olur moral olur diye ama daha da çok moralim bozuldu 
tarafından
Rabbim en kısa zamanda. En hayırlı en güzel arabayı. Nasip etsin inşallah ❤️.  Evet ben. Pek arabasiz kalmadim evlendigimde kendi arabam vardi babam bekarken almıştı.   Bi tartisma oldu esim arabami annemlere geri verdi bi süre arabasiz kaldim cok zorlandim
0 oy
(536 puan) tarafından
Canım bütün içten dualarım seninle inşallah boy boy evlatların olur
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah ❤️.   Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.   Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin inşallah ❤️

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 193 göst.
5 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 331 göst.
2 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Derinimo (32 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 233 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde curious (1,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,160 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,153 soru

24,068,324 cevap