0 oy
1,078 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (140 puan) tarafından

Konuyu anlatıp canınızı sıkmak istemyrm boşanacam babamın evindeyim hala seviyorum dua edin lütfen sevqim bitsin babamın evinde çoook mutlu olayım ve boşanma davasında nafaka felan alayım çünkü babamdan para almaktan utanıyrm oğlumn maması vs. İçin nafaka alırsam daha rahat olurum onlarada yük olmamış olurum bari.:'(:'(:'(:'(

Not. Eşim eşini köle qibi qören biri... 

21 Cevaplar

0 oy
(25,177 puan) tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım 
(140 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım gönlüne göre versin inşallah
(140 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Hakkinda hayırlısı olsun canım.. Gelecek günler de yüzün hep gülsün inşaAllah. 
(140 puan) tarafından
Aminnn allah razı olsun
0 oy
(651 puan) tarafından
Hadi yaaa tüh üzülme Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez belkide hayrliisi bu Rabb'im herşeyin hayırlısını nasip etsin kimse boşanmak için evlenmez illaki vardir geçerli nedeni ;(
(140 puan) tarafından
Amin allah razı olsn
0 oy
(383 puan) tarafından
Hakkinda en en en hayirlisi olsun canim , nafakayi dusunme esin sigortali bir iste oldugu surece nafaka vermek zorunda. Hem cocuk icin hem kendin icin nafaka al
(383 puan) tarafından
Evet canim ne olurs aolsun baba o nafakayi veriyor senin istemene bagli her sey. Sadece anlasmali bosanmak icin esinin bu nafaka olayinida kabul etmesi lazim kabul etmezse cekismeli bosanma sonuclaninca yine her turlu aliyosun. Makul tutarda bi fiyat istersen zaten onu devlet kendiside ayarliyor avukatin soyleyecektir ona gore alirsin. Ornek veriyorum 4000 tl ise geliri cocuk icin garanti bi 500 tl vermeli.
Ama umarim bunlara hic gerek kalmaz Rabbim gonlune gore verir her sey cok cok guzel olur senin icin
(1,929 puan) tarafından
O sana kalmis canim aslimda cektirmek lazim oylesine o gerek ben olsam kendim icin istemem ama cocugu icin mecbur verecek babamin evinden getirmedim sonucta Allah yardimcin olsun insallah
(140 puan) tarafından
Aynen doğru diyrsn baba evinden qetirmedim. İnş verirler babama yük olmak istemiyrm. Zor bi durum
(1,929 puan) tarafından
Aynen oyle Allah yardimcin olsun
(140 puan) tarafından
Allah razı olsn
0 oy
(53,796 puan) tarafından
hakkinda hayirlisi olsun canim hic mi düzelme imkani yoktu
(140 puan) tarafından
Yok şiddet küfür herşy var dayandm her defasında küçük şeyler için boşanmak saçma dedim durdm ama dışarıya asla tek çıkamıyrm markete bile qidemiyrm o derece evde tek olduğum için eve erkek bile aldığımı düşünüyr daha ne diyim nasıl düzelsin hayatımı bitirdi babamın evinde mutluym sadece oğlumun ihtiyaçları için onlar zor duruma qireck durumları pek yok
(53,796 puan) tarafından
iş bulup calisirsin canım hakkında hayırlısı olsun
(140 puan) tarafından
Evet zaten evlenmeden öncede çalışıyrdm
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi  olsun:(
(140 puan) tarafından
Saol allah razı olsn
0 oy
(163,302 puan) tarafından
Rabbim gonlune gore versin
(140 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(704 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canm Rabbim darda koymasın evladinla güzel bir hayat nasip etsin sana.
(140 puan) tarafından
Aminn allah razı olsun
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah ileri ki hayatında daha mutlu olursun 
(140 puan) tarafından
Amin allah razı olsn
0 oy
(568 puan) tarafından
Canim ben hamile sayfasindaydim tesadüf gördüm boşanmak kolay unutmakta kolay ama sonrası inan bana coooook zor ben oğlum a 7 haftalık hamileydim ayrıldım Allah nasip etti büyüdü 11 yaşına geldi ve artık evlenicem ailem ölünce yanlız kalmaktan korktum geçen yıl evlendim oğlum şuan 12 yaşında ve şimdi 5 aylık hamileyim Allah izin verirse birde kızım olacak bilio musun şuan eşim dogmamis bebeğine oyuncaklar alırken kıyafet alırken ben hep oğlumu dusunuyorum metro çikolata için gece boyunca ağladım kimseye diyemedim aş erdim die hamileliğim de olmadı hiç feda etmek ne kadar zor hep kendinden
(140 puan) tarafından
Tabi çook zor yüce rabbim yardımcımız olsn. Ama şiddet qösteren küfür eden bi adamla daha fazla evli kalmak istemiyrm.
Bana bi abla olarak akıl verebilirmisin beni neler bekliyr boşandıktan sonra acaba
(568 puan) tarafından
Canim o kafan hiçbir yere sığmıyor çok zor hele evladın varsa çok daha zor ben yıllarca ailemle yaşadım sofradan bir defa bile doyup kalkmadim zoruma gidiyor du ne olsa Allah'ım yar olsun sana tüm annelere cidden gönülden dilerim ki eşin düzelir ve evladını babası ile büyütmek nasip olur babam oğluma bağırınca yüreğimin titremesi varya cehennem kurulsa o titremeye tanırım gözleri çıkardı oğlumun şimdi büyüdü ama ben neler çektim Allah bilio sadece
(140 puan) tarafından
Oğlum daha 6,5 aylık oğlumdan olmasa zaten bu kadr zorlanmazdm dediğin qibi sofraya oturunca tuhaf hissesiyrm fazlalıkmışm qibi çok zor çoook kocamın düzeleceğini zannetmiyrm
(568 puan) tarafından
Rabbim ol.derse olur ya Vedud zikrini çek Allah coook büyük
(140 puan) tarafından
Saol allah razı olsn
0 oy
tarafından
Yanlış anlamazsan birşey soracağım daha geçen günlerde evlilik yıl dönümü için hazırlık yapıyordun şimdi ne oldu da ayrılık kararı aldınız 
(140 puan) tarafından
Yoo niye yanlış anlıyayım ki.. Evlilik yıl dönümü için o masayı hazırladıktan sonra eşim qeldi ve ne qerek vardı böyle boş şeyler yapmışsn dedi.. Ben çok çaba sarfettim evliliğimz yürüsün diye ama eşim hiç ilqi qöstermedi ilk açtığım postada bakarsan anlarsın.
tarafından
Rabbim yardımcın olsun. Olmayınca olmuyor işte. Baksana insan en azından nezaketen güzel bişeyler söyler okadar emek etmişsin bir heyecan yapmışsın. Umarım mutlu olursun
(140 puan) tarafından
Amin saol. İnsanın içinde sevqi merhamet olmayınca böyle oluyr işte.
0 oy
(2,032 puan) tarafından
rabbim yar ve yardim cin olsun herşeyin en güzeli senin olsun ömrün boyunca hep gül kardeşim inşallah istediğin olur
(140 puan) tarafından
Allah razı olsun çok saol
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım, herşeyin hayırlısı.... Bu ara da hemşehiriz 
(140 puan) tarafından
Allah razı olsn. Diyarbakır da nerde yaşıyrsn
0 oy
tarafından
Canım benim Allahım gönlüne göre versin inşallah 
(140 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

(140 puan) tarafından
Çok saol allah razı olsn
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım 
(140 puan) tarafından
Allah razı olsn
0 oy
(196 puan) tarafından
Boşanman için dua etmiyeceğim inşallah kocanın aklı başına gelir de boşanmazsınız
(140 puan) tarafından
Aklının başına qeleceğini hiç zannetmiyrm eski kafalı birisi kadınları hiçe sayıyr sadece kocalarına hizmet etmek için varlar diyr böyle biri dzelmz
(196 puan) tarafından
Ah be kuzum rabbim yar ve yardımcın olsun
(140 puan) tarafından
Allah razı olsn
0 oy
(325 puan) tarafından
hayırlısı böyleymiş canım insallah hersey istedigin gibi olur ..
(140 puan) tarafından
Saol allah razı olsun
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin ins bebegin de sanada nafaka.al mutlaka tazminat bile alabilirsin rabbim olmayacaksa kalbine soğukluk versin ins
(140 puan) tarafından
Amin allah razı olsun.. İnş nafaka alabilirim tek aklımda olan o şuan ayrılmam daha iyi olcak inş

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 462 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 591 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 470 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 335 göst.
2 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadce melek (997 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,865 soru

24,036,483 cevap

328,938 kullanıcı

...