0 oy
953 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Bilenler biliyo yan komşudan çektiğimi neyseki toplandılar bugün taşınıyorlar Allah gideceği yerde yaşayana sabır versin :) yeni evli genç bir çift gelicekmiş. O zaman dans :D 

18 Cevaplar

+3 oy
(30,125 puan) tarafından

Alekta movvik movvik dipciss dipcisss tey teyy tey dililliliyyyy:D

(25,181 puan) tarafından
Hahaha Allah iyiliğini versin :Dddddd
(45,023 puan) tarafından
Yavv melikee yaaa:)))))) :D
(45,023 puan) tarafından
Dur artilim  yaa:))
(30,125 puan) tarafından
hahahahahaha bayram yapıyoh da
-Reklam-
+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Darısı benim başıma. Ne diyeyim..
(25,181 puan) tarafından
Amin canım benim
+1 oy
tarafından

Gözün aydın kulağın Manisa :D

Darısı benim başıma üst kattaki sofra bezi silkeyicilerden kurtulmak ümidiyle :D

(25,181 puan) tarafından
Anaaam espriye baak :D
(53,977 puan) tarafından
en sevdigim espiri esime cok yaparim gözün aydin burnunda aydin derim esimin adi aydin☺️
tarafından
Ahahah :D napim kız Haksız mıyım çok iyi anlıyorum o durumu ☺️ ikboşum ya Allah iyiliğini versin ☺️
+1 oy
(730 puan) tarafından
Gelen gideni aratır derleeeeeğr :Ddd
(25,181 puan) tarafından
Bunun kadar edepsizi biyerde görmedim valla :D cocuklarına bagırıp döver hakaret eder sinir hastası tuh hastası biri. En azından gelenle samimi olmıcam ve bşy oldugunda söyleyebilirim samiyet kurulunca olmuyo bunları arıcagmı asla düşünmüyorum :D
(730 puan) tarafından
İnşallah canım :))
+1 oy
(126 puan) tarafından
Ben senin yan komsun nasıl hakkımda böyle konuşursun :D
(25,181 puan) tarafından
Hahaha gel karşılıklı göbek atak komşu
(126 puan) tarafından
Ben gittigime sevinemem seni rahatsız edemicem diye üzülüyorum burda:(
(25,181 puan) tarafından
Sus kız :D
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Hu huuu hadi gozun aydin:D

(45,023 puan) tarafından
Benimde bi komsum var yanyanayiz o beni bilir ben onu baskasi hic muhattabimiz degil 3 yildir oturuyorum bendende 2 ay o tasinmis buraya cokta samimiyiz abla kardes gibiyiz arar gel.cay koydum cocuklarida al gel cay icelim bisey oldumu yine mesaj atar bana kos gel bi bende aynen ole herseyime cagiririm bak onda 4 cocuk bende 2 onunda gurultusu cok benimkilerde var ama  asla bu gurultuler birbirmizden sogutmadi cok severiz birbirimiz belki ondan
(25,181 puan) tarafından
Aynı bizde böyleydik inan ben birgün ona dedi ki abla rica etsem kapıyı Biraz yavaş kapatırmısın çok sıçrıyo öme ir direk odasına ses geliyo baya korkuyo yanlış anlama samimi oldugumuz için rica ediyorum dedm yanlış anlarsan üzülürüm dedm. Bana birden bire demediği laf kalmadı nasıl üzüldüm zoruma gitti birgün tam selam vericem kapıyı yüzüme çarptı küt diye kaç saat ağladım ben buna ne ettim de bana bunu yapıyo alt tarafı rica ettm insanca konuştum dedm  açıp açıp vuruyo üst üste defalarca bende ipleri kopardım artık bilerek yaptıgı için. Abla diyorsam benden 1 yaş büyük saygıdan abla dedim görünüşü büyük duruyo diye yaşını bilmeden abla diye başladım sonra değiştiremedim öyle kaldı.
(45,023 puan) tarafından
Kizz bendede gurultuler var bakma ama bilme  sabirliyim yaa benimkilerde yapiyo senin hesap dis kapiyi cocuklari kac kere vurarak girip cikiyo ama hic sinir olma kizma seyine gelmedim 3 yildir gozune bile gorunmuyo
(25,181 puan) tarafından
Valla cocuklar yapsa gam yemem inan kendi yapıyo ama kadın bilerek yapıyo. Kapıları vura vura kapıları kırılacak yakında. Ben kızarım valla ben kimseyi rahatsız etmiyorum sabah işe gittim yıllardır parmak ucumda yürüdüm insanlar rahatsız olmasın diye kapıma kilidi sessiz vurdum. Ben kimseyi rahatsız etmiyorsam oda beni edemez. Alt kata ses gidicek diye altı sert terlik dahi kullanmıyorum evde aynısı bana yapılsa hoşuma gitmez çünkü
(45,023 puan) tarafından
Haaa bak olmaz ole biseyi bilerek yapmaz ole biride degil cok dikkatlidir ama cocuklar iste oda olsun iyi valla adina sevindim kurtuldun
0 oy
(53,977 puan) tarafından
tepsini vermeyen mi ☺️
(53,977 puan) tarafından
termosun da giristekindemiydi aldin mi☺️
(25,181 puan) tarafından
Evt onda hala almadım :D kadın işe başladı görmüyorum hiç ama alıcam :D
(53,977 puan) tarafından
bence git yenisini al ☺️☺️☺️
(25,181 puan) tarafından
Yok be alıcam onu ama insan utanır yaa benim gözümün önünden termosla geçiyo içine çay doldurmuş parka gidiyorlar ayıp yani ben utandım kimin malını kullanıyon
(53,977 puan) tarafından
alsanda kullanabilcen mi mesaj yaz havalar hepten sogumadan piknik yapicaz ver lan termosumu diye☺️☺️
0 oy
(704 puan) tarafından
Banada hayırlı bir yan komşu nasip et Allahım 2 yıldir evliyim 2 ev degistirdim yan komsum olmuyor hiç :D
(25,181 puan) tarafından
Hahaha Amin cnm
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Benim kide gidiyor üzülüyorm yaa daha yeni tasinmsdk zaten oda bende kadın çok iyidi no larmizi aldık ama :angel:

(25,181 puan) tarafından
Benimki de iyi olsa üzülürdüm :D
0 oy
(163,444 puan) tarafından

Aahhh selom aahhh şaşkin seloom benim yeni evli geç ciftten çikan ses bu komsuyu aratir sana :D

(25,181 puan) tarafından
Hahaha yok la yatak odası öbür tarafta ses Gelmez :D
0 oy
tarafından

Yeni evli ve genç bir çift ")) :devil: ihihihihihu onlardan daha çok şikâyetçi olmada "D sesleri geliyor falan diye hahahahahahha 

(25,181 puan) tarafından
Hahaha yatak odaları diper tarafta bize yakın değil haha :D
tarafından
Yatak odasında dururlar inşallah ") hahaha ablamın vardı öyle bir komşusu salon oturma odası mutfak allah ne verdiyse hahahah ay çığlıklar saplaklar tövbeler olsun "D en son artık ablam bağırmış çağırmış evde yeter be cenileyip durma diye hahahaha "D
(25,181 puan) tarafından
Hahaha direk şikayet ederim bundan sonra samimiyet kurmam kimseyle
0 oy
(7,436 puan) tarafından

Darısı başıma diyorum da usttekilerin kendi evi Allah bana sabır versin o zaman :)

(25,181 puan) tarafından
Bunların da kendi evi kız kiraya verip samsuna tasındılar
(7,436 puan) tarafından
Ah bir umut kapladi içimi bir anda :-)
0 oy
tarafından

Postun içeriğini okumadan kesin bunu sihirli eller açmıştır dedim içimden ve yanılmadım :D neden böyle düşündüm bilmiyorum 

(25,181 puan) tarafından
Hahaha o kadar öğrendi herkes komşu sorunumu :D
0 oy
tarafından

Ohhh Gözün aydın aşkoo tililiiiiliii :)

(25,181 puan) tarafından
Ahey aheeyyy
tarafından
Sevdooo gel halay başı olll :)))
0 oy
tarafından

Gozun aydın canım darısı benim basıma :D

(25,181 puan) tarafından
İnşallah canım amin :D
0 oy
(2,591 puan) tarafından

Kız selo gelen gideni aratmasa o da iyi:D

Ben niye bugün hep sana felaket tellallığı yapıyorum kız

(25,181 puan) tarafından
Hahaha kız bunlar kdrını hiç görmedim ya
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Nedense başlığı okuyunca sen olfugunu tahmin ettim. Hadi gözün aydın inşaallah giden geleni aratmaz
(25,181 puan) tarafından
Hahaha herkes biliyo artık komşu postlarımı :D bunlar kadar olmaz bnce gelenler
0 oy
tarafından
Ne mutlu sana  :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 354 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 910 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Fkolgun (6,345 puan) tarafından soruldu