0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok üşüyorum 3 gündür gündüz üşümüyorum akşam olunca donuyorum bi yorgan bi battaniye örtmeye başladım eşim sabah geliyor işten eve karakış gelmiş gibi sarılıyosun yorgana diyor bu akşam kombiyi açsam çokmu erken olur 

24 Cevaplar

0 oy
(7,140 puan) tarafından
Biz yaniyoruz canim hala 
tarafından
Nerede oturuyorsun canım İstanbuldayım ben burası çok soğuk akşamları
(7,140 puan) tarafından
Yozgatin ilcesindeyim canim evim gunes aliyor cok sukur daha var yakmamiza
-Reklam-
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Merkezi sistem bizim ama akşamları yanıyor. 
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Biz yakmadık erken daha 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben açtım benim evim soğuk
0 oy
(8,309 puan) tarafından
Daha açmak için erken biraz kalın giyilmeli diye düşünüyorum bir daha ki ay açarım ben geçen sene de öyle yapmıştım gündüzleri gercekten sıcak oluyor gece de kapıyı kapatıp yorgan ile yatyorz
0 oy
(30,161 puan) tarafından

Yok hele acmadik daha erken ya bizim bura günlük guneslik gece soguk oluyor sadece 

0 oy
(1,900 puan) tarafından
Valla ben bi kaç gündür akşamlardan açmaya başladm kendimi geçtim kızımda çok üşüyo yatarknde kapatıyorum
0 oy
(275 puan) tarafından
Bende İstanbul dayım doktora vereceğime faturaya veririm dedim ve açıyorum. Bu zamanda hastaneler de problem. Başkalarına aldırmayın bebeğiniz hasta olsa faturayı gözünüz görmez 
(23,222 puan) tarafından
Katılıyorum.
0 oy
tarafından
Biz 1 ay olucak actik havalar soguk geciyor 
0 oy
(657 puan) tarafından
Ben açmadım benim evim sıcak kısa kolluyla geziyorum
0 oy
(4,006 puan) tarafından
istanbuldayim bizim ev sicak  daha yakmadik 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla ben yanıyorum ama mecbur bebek için 3 gündür akşamları scıp sabah kapatıyoz ben don kişot yatıyom tabi fenalık geliyo sıcaktan :D 
0 oy
tarafından
Ev 26 dereceden düşmedi daha açmadım ankaradayım ama evim hem yüksek kat hem de sabahtan akşama kadar güneş alıyor 
0 oy
tarafından
Benim evde baya soğuk çocukları 2 kat giydiriyorum ama eşim daha 1  ay açma diyor petekleri fatura gelirse veremeyiz diyor 2 kredi ödeyip 2 eve bakınca malesef böyle oluyor bebekte olduğu için kat kat giydiriyorum mecbur Allah yardımcımız olsun inşallah. 
0 oy
tarafından
Akşamları bend4 üşüyorum bi de çocuğum var esimde sağolsun hastaneye para  vereceğime faturaya veririm dedi akşam 1 2 saat açıp ısınıyoruz 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Yok daha acmadim ama 1 hafta sonra acilir baya duscek
0 oy
(54,111 puan) tarafından
geceleri aciyoruz canim
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Evet akşamları soğuk ama merkezi sistem olduğu için açamıyorum ama eski evimde kombi vardı geçenlerde olan havada kesin kısıkta açardım ben de geceleri özellikle belli bi saatten sonra üşüyorum ama sadece battaniye seriyorum bide kalın Polar pijama giyiniyorum ayağımda da patik var ☺️☺️☺️
0 oy
(463 puan) tarafından
İstanbuldayım bende. Eşim çok üşüyen birisi. İki gün açtık kapattık. Hava bi sıcak ni soğuk oluyo. Aç kapa yapmakta mantıklı deil bence. .
0 oy
tarafından
Sıcak hala ya :) daha çok erken 

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 544 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kizmaaskim (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 229 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,013 göst.