0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar eşimin amcasının karısı var 35 yaşında falan bir araya geldiğimizde tuhaf tuhaf takıntıları yüzünden sinirleniyorum mesela  2 saatte yemek yer 3 saatte ev süpürür mutfakta 10 tane bezi vardır her birini bir yere kullanır mesela biri dolaba biri buzdolabına biri masaya biri yere biri ocağa öyle yani sonra yemekleri kafasına göre değiştirir tatsız tuzsuz yapar yenmez ama ona sorsan bayilarak yer kimsenin evine gitmez çok temiz ya beğenmez kimseyi sonra ne biliyim işte ona misafirliğe gittiğimizde herşeyden tedirgin olur çocuğun eline bişey verince hemen çıldırıyor gittigime pişman oluyorum makinaya bulaşık atacak once yıkıyor sonra atıyor makinaya ben bikere sudan geçirdim ondan beri bana elleme diyo sonra hep ıspanak tarhana karnıyarık kuru fasulye başka yemek yapmaz kayinvaldemde öyle bende dedimki onlara gittiğimizde hep aynı yemekleri yapmayın biraz kendinzi geliştirin dedim oda yarın güveç yapacam dedi bende güzel olur patatesli patlıcanlı dedim yok ben sade kahurcam domates biberli dedi bende o et sote olur güveç olmaz dedim benim kocam yemez dedi nie yemesin sen denedinmi hiç dedim yok dedi ben huyunu biliyorum yapmıyorum dedi amcam eside sesini sen yap biz yeriz nie yemiyelim güveç öyle olur dedi  ondan sonra 3 gün önce falan gene bişey oldu onlardan bişey alcaktim kapıyı kızı açtı sonra yüzüme kapattı bende kızdım nie yüzüme kapatiyosun diye annen nerde dedim mutfakta dedi giz yenge napiyon dedim ses yok orda kızıyla konuşuyor gelipte bakmıyor kızı hilal yengem diyo hala kim o diye soruyo bide ben o sırada hala sesleniyorum en son sinirlendim giz yenge sagirmi oldunda beni duymuyon sabahtan beri bagriyomda burda insan kapıya bı bakmazmi kim diye dedim dün de bize geldi kaynanam var misafir var eşim var bunu milletin içinde söyledi Zuhal bana böyle böyle dedi diye çok sinirlendim bana ayrı yerde demesini beklerdim haksız mıyım kızlar bunda abartacak ne var şimdi 

15 Cevaplar

+2 oy
(1,850 puan) tarafından
Kadının tAkınTilari bence seni ilgilendirmez yaptığı tatsız tutsuz yemekleri de sonuçta siz yemiyosunuz madem seni takmadi bir daha o eve gitmezsin olur biter 
tarafından
Komşum hem eşimin akrabası sürekli olsa da gidiyoruz ama her gittiğimizde bu takıntıları yüzünden ya aç kalıyoruz yada canımız sıkılıyor ama gidipte ona sen böyle böyle yapıyorsun demiyoruz
(1,318 puan) tarafından
Yemek yemek için mi gidiyorsun kadın zaten aşırı belli ediyor sizi istemediğini , gitmeyin bence bir daha.
(1,850 puan) tarafından
Aynen sizde gitmezsiniz olur biter
-Reklam-
+1 oy
(2,591 puan) tarafından
O değilde bende mutfakta her yere ayrı bez kullanırım ve asla tezgâhıma bez sürdürtmem biri evimde bulaşık yıkadığında öyle bakıyorum
+1 oy
tarafından
Bence seni pek alakadar etmiyor kendi yengen bile değil eşinin yengesi gitme olur biter bukadar kafana takma yani abartma herkesin temizliğinde titizliği kendine istedini yapar yer geliştirin kendinizi demişsin onların yerine sen daha çok geliştir
tarafından
Benim gelişip gelismedigimi nereden biliyorsun sen biz ona bunları söylemiyoruz şikayette etmiyoruz ama onun alınganlık yaptığı şeyi herkesin içinde söylemesi dogrumu onu soruyorum ben onun yaptığı şeylerden rahatsız olsak bile sade biz değil bu herkesin yaşadığı bir sıkıntı bu dile getirmiyoruz
tarafından
Gelismediniz demiyorum daha fazla geliştirin diyorum lütfen.) Bu arada sizde o şekilde olabilirsiniz yani buda bı hastalık boyutu sizde ona göre davranın ozaman
tarafından
Hasta degilki iyide kendi evinde öyle başkasının evinde herkes gibi öyle olsa anlarız biz gidince öyle davranışına bizim gelmemizi istemiyo gibi anlasiliyo
tarafından
Ozaman gitmeyin birde öyle deneyin bırakın kendi halins
+1 oy
(7,118 puan) tarafından
Herkes kendi işine baksın. Kimsenin hayatı kımseyi ilgilendirmez. 
tarafından
Tamam baksın da bı bunları söylemiyoruz da o nie söylüyor milletin içinde bizimde alınganlık yaptığımız şeyleri var onu demek istiyorum o neden bunu abartiyo hala aynı şeyler konuşuluyor anlamıyorum ki size normal gelebilir de biz içinde olduğumuz için biliyorum yani
tarafından
+ gitmez gelmez olur biter kimse silah başina dayamıyor her halde
(7,118 puan) tarafından
Bir problem varsa ortam da değil , basbasa iken söyle diye uyar sen de.  Ben böyle durumlar da kimsenin arkasından atıp tutmam, mesafe koyarım olur biter.  Sonuçta ekmegimi aşımı o vermiyor.
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Yengen bir an için ben sandım ben de öyleyim 

Aşırı titizim ayrı bezlerim var evime biri gelirse düzenim bozulursa çok huzursuz olurum 

Ayrıca bana kimse su yemeği yap kendini gelistir diye akıl veremez kadını rahat bırakın. 
tarafından
Zaten rahat bırakıyoruz demek istediğim biz rahatsız olunca söylemiyoruz o neden herkesin içinde söylüyor hani bu bana çok saçma geldi
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kadın belki hasta sonuçta boyle bir hastalık var saygı duymak zorundasın sonuçta onla yasamiosun herkes evinde nasıl temizlik yemek yaparsa yapar kökene

Belki opsesif hastalığı var .

Kadin da sana **** olmuş bence de duymamazlktan gelmiş
tarafından
Ama aramız iyi öyle bişey yapacak biri degilki
0 oy
(163,410 puan) tarafından
Mutfak bezleri konusunda hakli
0 oy
tarafından
Niye sinirleniyorsun ki birdaha gitme o zaman yengen in takıntısı niye seni bu kadar rahatsız ediyor 
tarafından
Ya biz onun evine gitmesek gelmiyormus diyo gitsek rahat edemiyoruz ama dile getirmiyoruz bunca şeyi ama o dile getiriyor ve herkesin içinde yapiyo bunu
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Onun hoşuna gidiyor demek ki tuzsuz yemek yapmak yemeğini yiyince tuz silersin olur biter,çocuğun eline bir şey vermeye gelirsek bende sevmem çocuk bir yerlere bulastirabilir ve temizlik takıntısı varsa böyle şeyleri sevmez.Titiz olması ya da takıntılı olması kimseyi ilgilendirmiyor ha sevmiyorsan da giyemezsin evine olur,biter
tarafından
Ay onu demiyorum ben biz bisyde şikayet etsek bile sen söyle yaptın demiyoruz ama o bişey olmuş hemen milletin içinde söylüyor aslı yok bişey anladın mı ben ona kızdım biz söylemiyoruz sinirolsak bile dile getirmiyoruz
tarafından
Ay onu demiyorum ben biz bisyde şikayet etsek bile sen söyle yaptın demiyoruz ama o bişey olmuş hemen milletin içinde söylüyor aslı yok bişey anladın mı ben ona kızdım biz söylemiyoruz sinirolsak bile dile getirmiyoruz anlatabildim mi canim
(6,190 puan) tarafından
Tamam sizde dile getirin o zaman.Onun huyu da öyle demek ki içine atmiyor.Buna yapacak bir şey yok
0 oy
tarafından
Bende öyleyim canım çok titizim ve düzene dikkat ederim ama evime misafir gelmesinden rahatsız olmam ama evime gelip düzenimden rahatsız olan varsa gelmesin  ☺️ yemek konusunda herkes çok beğenir her yemeği tatlıyı yaparım ama nankörlüğe gelemem evime gelip yemek yiyip aç kaldım diyen olursa bidaha asla evime almam. 

Ki eşi onu böyle kabul ediyorsa aç kalmıyorsa sen neden sorun yapıyorsun canım boşver gitme sende yani herkes birbirine saygı duymak zorunda ☺️
tarafından
Biz bunu ortada konuştuk eside vardı eşimde vardı eşi kabul etseydi sorun yoktu eside bubyemek öyle olmaz diyince bozuldu zaten
tarafından
Eşi o yemek için söylemiş bence yoksa bugüne kadar onun yemeklerini yiyor sonuçta. Ki bu kadar rahatsız oluyorsanız gitmeyin bence mesela benim eşimin sadece dayısı var istanbulda 2 yıldır 1 kez gittik yakın olmamıza rağmen eşi  sürekli kaynanamlara laf atıyor diye gitmiyoruz neden gidip hem onları hem kendimizi rahatsız edelim ki?
0 oy
(713 puan) tarafından
Canm  benimde bezlerim hep ayrıdır cam,mutfak,toz,yer,dolap gibisinden bende bulaşıkları sıcak suya sokar deterjanla geciririm öyle alıştım annemde öyle heryerin deterjani farklıdır ama yemek konusu misafir konusu ev süpürme konusu onun elinde olan bişey değil anladığım kadarıyla OKB (obsesif kompulsif bozukluğu) diyolar ona baya takıntılı mutfağına misafirim olsa asla sokmam zaten bize gelenlerde bilir huyumu hatta küçük görümcem kızar yavrum bu kadar yıkama bulaşığı yikiyosan da bide sudan geçir yerine koy diye bende dayanamiyorum onların evine gidince bile diyorum abla ben mutfaktayim hallederim burayı kimse gelmesin diye oda alıştı bırakın Rumeysa yı o tek başına rahat yapıyo herşeyin yerini biliyo diye alıştılar ama büyük görümcem de öyle 18 mde evlendim hep dip köşe temizlik yemek ince detayları onlardan öğrendim şimdi de huy ettim bırakamıyorum bu huyları zor gibi gözüküyor ama öyle değil
tarafından
Ama aşkım sen her yerde öylesin bu sade evinde öyle birde eşim mesela diyoki bazen hiç rahat edemiyorum orda diyo nie diyorum bu çay getirecek yarım saat sürüyor eli çok yavaş ruhu çekilmiş gibi kimseye bişey yaptirmiyo ama kendini de yapması 2 saati buluyor açımızdan oluyoruz artık Cocuklari diyo hadi anne acıktım ya diye
(713 puan) tarafından
Yok kız bacı ben hemen iş bitsin şöyle köşe koltuğuma oturup bi bakıyorum nasıl diye sonra da bacaklarimi uzatıp tv mi açıyorum pratik değil anlaşılan vitaminleri düşüktür yada hep böyledir kuzum bilemiyorum ki yardım ettiremiyosa da kusura bakmayıp bı taraflarını erken kaldiricak
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Mutfakta, ayrı ayrı bez kullanması gayet normal. Ne bu ne de hergün aynı yemegi yapması ne de tatsız tuzsuz, yapması, seni ilgilendirmez bence sonucta misafir umduğunu degil bulduğunu yer sizde yemek yemeye gitmezsiniz akraba diye hayrını sayar Bi cayını içmeye gider gelirsiniz yani bu kadar niyw kafaya taktığını anlıyamadım
tarafından
Hep aynı yemekleri yapiyo diye yüzüne vuran yok zaten şunu yapacam nasıl yapılıyor dediğinde söylüyoruz ama o yemekleri değiştiriyor başka şeyler koyuyo içine güzel olmuyo nie böyle yaptın diyince alınıyor ama kimse yiyemiyo yemekleri ben söylüyorum gibi anlamayın bunu eside der kayinvaldemde der herkes söyler bunlar yakışmamış olmamış diye ama biz bunu onun için söylüyoruz siz hiç gördünüz mü ıspanak yemeğine mercimek koyan ben görmedim bunu soruyoz nie koydun güzel olur diye koydum diyo bu yemek böyle olur diyince aliniyomus meğer se  mutfaktaki bezlerde evde bez ayrı olur her yerin onu anlıyoruz zaten herkes aynı yapiyo ama bu bezi alıyoruz bişey silcez o oranın değil bez ver masayı silcez su bezi al mutfakta hadi iki tane 3 tane olsun bide hemen başka yere sür elini sür hemen çöpe atıyor kızıyor nereden bilcem bı ne nerenin bezi soylemiyoda
(7,135 puan) tarafından
Hiiç karıma madem o kadar pimpirikli gitsin kendi işini kendi yapsın sende otur keyfine bak
tarafından
Aşkım biz bunları hiç dile getirmiyoruz ben ona sagirmi duymuyon demişim herkese bakın bana böyle böyle dedi diyo
0 oy
tarafından
Ana safiye 2 bu 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Kusura bakma canim ama kadinin resmen giybetini yapmışsın burada bizleride sahit ettin, yok yemekleri soyle boyle,uok asir titiz...burda sejinle alakali bisey yok. 1ci derece akrabanda defil koy mesafeni rahat et bence
0 oy
(30,112 puan) tarafından

Gorende der dört dörtlük insan  pehhh:getlost: bos ver sen takma .

tarafından
İşte bunu nie anlamıyorlar ben onu anlamıyorum bana tepki veriyolarda ben bunu gıybet yapmak için söylemiyorum onu anlatıyorum ki anlayın yani ben ona öyle herkesin içinde rencide etmedim derdi bana kısımlar diye herkesin içinde söylüyor ve 10 kişiyiz

İlgili sorular

+3 oy
44 cevap 1,199 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde geberikgelin (2,601 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 246 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aybukee (1,463 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 556 göst.
+1 oy
2 cevap 367 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu