0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (3,740 puan) tarafından
En son kaynanamgille yaşadığım olaydan sonra haklı olarak yüzlerine bakmadim sonra beni eşime Şikayet ediyordu yüzümüze bakmıyor diye ama eşim bana bir şey diyemedi haklı olduğumu biliyor ve bugünde evime gelecekler yine bakmicam yüzlerine hizmet edeceğim orası ayri 

14 Cevaplar

0 oy
(2,596 puan) tarafından
Gitmem tabi ben o kadar değersiz miyim ?
(3,740 puan) tarafından
İşte ama onlar geliyolar
-Reklam-
0 oy
(1,318 puan) tarafından

Kirdilarsa insanın içinden gelmez zaten 

Eşime şikayet eden insana da ben hizmet etmem ayrıca yüzsüz ne demeye geliyorsa 
(3,740 puan) tarafından
Çocuğu sevmeye oysaki çocuk acillikti kayinbabama dedik gidelim diye vakit kaybedemem orda diye gelmedi düşün bunun üzerine hala geliyorlar sevmeye
(1,318 puan) tarafından
Eziyet etmek amaçları yasattiklarini yaşarlar üzülme bakma yüzlerine taviz de verme
0 oy
(30,209 puan) tarafından

Gurur meselesi ben gitmem kaynanan yerinde olsam yani gelmem evine .

(3,740 puan) tarafından
Tavırli olduğumu bildikleri  halde geliyolar
0 oy
tarafından
Yüzüne bakmayacagin insanlari evine neden davet ediyorsun gelmesinler de olsun bitsin ne sen gidersin bi daha nede onlar gelir. Gelip arkamdan konuşacaklarına hiç gelmesinler 
(3,740 puan) tarafından
Ben davet etmiyorum kendilerini davet ettirdiler
0 oy
(163,474 puan) tarafından
Bile bile niye gelirlerki
(3,740 puan) tarafından
Biz hata yapmadık gözü ile bakıyorlar
0 oy
(8,315 puan) tarafından
O sana değil oğluna geliyorum kafası ile düşünüyordur
0 oy
(426 puan) tarafından
Onlar orası gelinin değil oğlumun evi diye düşünüyorlar o yüzden geliyorlar
0 oy
(837 puan) tarafından
Gitmem de eve de kabul etmem de hem yüz vermicem hem hâlâ evime gelecekler. Ne yüzsüzler ya 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Gelmeleri onların yüzsüzlüğü orası ayrı ama evine gelen misafir düşmanın bile olsa hoş karşıla bence gittikten sonra gene tavrını koy 
0 oy
tarafından
Ben olsam bende gitmem
0 oy
(398 puan) tarafından
Eve gelen misafir sonuçta yüz asılmaz hem karşi taraf ne kadar kotu hisseder bu arada senin eşin ailene öyle yapsa sen nasil hissedersin bence ne olursa olsun yuzunu asma 
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Evlendikten sonra ilk kurban bayraminda gjttim kayinpedderim koyde buyuk kaynimlarla yasiyor. Kimse suratimi bakmadi. Sanki bi kotuluk etmisim gibi. Gece sabaha kadar agladim aracim olsa hemen donerdik esimle ama arac yokru sabah ilk aracla geri donduk .  o gece de orumcek agi baglamis yatak yorganda yattim sirf esim uzulmesin diye. Dhaa da ne ben giderim zaten ne de esim lafininyapar hakliyim.bilir
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Bı söz var annem derde hep argo demeym . Demekki yuzsuzler bacım yapacak bişe yok
0 oy
(18,662 puan) tarafından
Sen onların yüzüne bakmıyorsun ama onlar zaten sana değil oğullarına geliyor. Bende kaynanamla çok kötü kavga ettim dünya alem duydu evime bir süre gelmedi. Ama sonra gelmek zorunda kalınca da kadını sofradan kaldırıp sen ne yüzle geliyorsun falan bişey demedim. 

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,909 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,703 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,046 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,675 göst.
12 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 239 göst.
8 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,974 soru

24,147,659 cevap

334,728 kullanıcı

...