0 oy
1,065 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kızlar eşim asgari ücret ile çalışıyo. Binde bir lcw dan falan alıyorum. Genellikle ara magaza ve pazarlardan alıyorum.

Teyzemin kızı var. Onun eşi de asgari ücret ile çalışıyo. Hadi alsın alsın 3000 lira alsın. Adamın arabasi var mazot Vs Vs Vs. Masrafları illa ki oluyo. 2 cocugu var biri 6 biri 2 yaşında. 

Her neyse bana diyo hep panco zara HM soobe gibi lüks marka şeyleri alıp giydiriyorum sende Giydir diyo..

.

Geçen kisliklari çıkaracam senin oglana kıyafet gondersem giydiriir misin dedi. Bende gocunmam yani gönder dedim. Hepsi Markà yani. İnt é baktım bir tişört 80-90 lira. Bende almam yani o kadar..

.

Ama hava atıyor. İnsan bir küçük dusuyo yani. 24 saat da konuşuruz birde. 2 lafını biri zara da indirim var diyo. Ama yine pahalı yine pahalı..

Alamam yani imkanım yok..

Sizin de illa marka takıntıniz var mi? Pazardan alıp da giydirir misiniz?

52 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de hm zara LCW alıyorum ama pazardan da alıyorum marka aldığım kıyafetleri sadece çok indirimdeyse alıyorum bu indirimleri takip ettiğim için de bazen çok uyguna alıyorum mesela daha yeni hm den 25 30 TL ye tulumlar aldım
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hayir cici olsun işimi görsün yeter 
0 oy
(837 puan) tarafından
Öyle takıntım yok kumaş rahat olsun güzel olsun sorun yok
0 oy
(633 puan) tarafından
Begndigim her markayi alirim zaradan aldigimda oluyor pazardan aldigimda oluyor. Ama sana yaptigi hos degil durumunu biliyor ve alamayacagini da biliyordur ona ragmen bu tarz komusmasi hic hos degil  
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Hepimiz çocuklarımıza en iyisini almak en iyisini yapmak isteriz ama geçirmek elbette zor ben kıyafete verene kadar bebegimin yiyeceğini beslenmesini daha güzel yaptirm taraftarıyım sonucta hemen büyüyorlar 
0 oy
tarafından
Oğlum 10 aylık oldu bi doğmadan önce 3 takım aldım bi de yazın 2 tane şort tişört takım aldım başka da bişey almadım bunları da pazardan aldım zaten genelde hediye geldi bana ve eltimin oğlunun küçükleri vardı az bişey onları giydirdim bi de bi arkadaş var o gönderiyor sağolsun hep onları giydiriyorum hepsi güzel kaliteli şeyler 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Hiç öyle bir huyum yoktur valla nerde istesem ordan alıyorum çarşı pazar bazen de lcw fark etmez o arkadaşın görmemiştir ondan hava atıyordur en nefret ettiğim insan tipi
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Asla marka giydirmem nerde ucuzluk var ben Orada 
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Valla teyzenin kızı görmemiş hiç bisey herhalde çünkü insan marka için ailesini sıkıntıya sokar mi bide bunu ballandıra ballandıra anlatması komik sadece eşim çok şükür kazanıyor ama ben yine indirim bakınıyorum e bebek lcw nın outletinden alıyorum pazardan alıyorum en ucuz bebek marketten söyledim ben marka ile büyümedim.cocugumda büyümese eksiklik olmaz teyzenin kızı görgüsüz bence biraz mesafe koy derim 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Pazara gidemiyoruz malum koronadan dolayı bebeğimi bırakacak kimsem yok burda. Ama gidersem beğenirsem alıp giydiririm. Genelde civil ebebek lcw dan alırım. Birde bizim burda bi bebek mağazası var ordan. Kıyafet değil mi geçen sene olan kıyafetleri bu sene olmuyor mesela. Ama ayakkabı konusunda malesef takintim var marka olacak
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Bende pancodan alisveris yapiyorum ama wakikidende alıyorum ara mağazalardanda rabbim sonradan görme yapmasın kimseyi dicem ama.asgati ücretlede pek bisey gördüğü sayilmaz:))) gösteriş yapcam diye aliyodur Bosver sen onu sıkma canını yicek bulamayincada ay icinde otursun zaradan aldığı kazakları kemirsin:)))))

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 328 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (569 puan) tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 923 göst.
0 oy
32 cevap 724 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
77 cevap 1,565 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu