0 oy
1,065 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya kızlar eşim asgari ücret ile çalışıyo. Binde bir lcw dan falan alıyorum. Genellikle ara magaza ve pazarlardan alıyorum.

Teyzemin kızı var. Onun eşi de asgari ücret ile çalışıyo. Hadi alsın alsın 3000 lira alsın. Adamın arabasi var mazot Vs Vs Vs. Masrafları illa ki oluyo. 2 cocugu var biri 6 biri 2 yaşında. 

Her neyse bana diyo hep panco zara HM soobe gibi lüks marka şeyleri alıp giydiriyorum sende Giydir diyo..

.

Geçen kisliklari çıkaracam senin oglana kıyafet gondersem giydiriir misin dedi. Bende gocunmam yani gönder dedim. Hepsi Markà yani. İnt é baktım bir tişört 80-90 lira. Bende almam yani o kadar..

.

Ama hava atıyor. İnsan bir küçük dusuyo yani. 24 saat da konuşuruz birde. 2 lafını biri zara da indirim var diyo. Ama yine pahalı yine pahalı..

Alamam yani imkanım yok..

Sizin de illa marka takıntıniz var mi? Pazardan alıp da giydirir misiniz?

52 Cevaplar

0 oy
(7,135 puan) tarafından
Marka da, alırım pazardan da alırım. Geçen gittim lcw dan aldım mesela Bi kac para sey hosuma gidenleri baktım hersey pahalı eksigi de var oglumun kalanını da, pazardan alır oyle tamamlarım zaten ne kadar giyiyorlar sanki
-Reklam-
0 oy
(30,116 puan) tarafından

Arkadasin dunyaya çivi çakacak tövbe yarabbim ya. Gösterişten baska birsey degil.

cocuk ne anlamis markadan  ötüyormu markanin ürünleri  anlamıyorumki milleti herkes bir telden çalıyor.

0 oy
(3,561 puan) tarafından
Küçük düşen biri varsa o da kendi. 

Yazık.. 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bir insanın marka sevmesi ayrı bsey görgüsüz olması ayrı bsey gerçekten çok görgüsüz biriymiş genelde LCW e bebek koton gibi mağazalardan alırım hediye de gelir çok annemlerden onlar da ordan alır ama herhangi butik ya da pazardan da beğenir alırım yani öyle ayrım yapmam sen bunu takcagna gül geç bence görgüsüz diye
0 oy
tarafından
Canım öyle kişilerin yakında cebinde para kalmaz merak etme kumaşı kıyafetin kendisi rahat iyi olduktan sonra marka ne ya çocuk bu şu marka olmadan giyemem diyecek hali yok ya valla iç giyim yerinden 50 tl ye eşofman aldım bide lcw aldım 80 

50 tl lik olan gayet sağlam lcw yırtılmalık oldu ben bunun markasına bakmam nere fiyat iyi kullanışlıysa ben ordayım minicity civil n11 bu yerlerden alıyorum hep
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bi tişörte 80-90 TL asla vermem ama evet marka almaya dikkat ederiz waikiki koton e bebek gibi bikaç kere en ucuz bebek marketinden aldım güzel ürünler evde giymesi için ideal olanları aldım. Ama waikiki koton e bebekten alırız genelde. Pazar malını asla begenmiyorum yoksa alıp giydiririm ama bizim burda pazarda saçma sapan takımlar var o yüzden almam. Zarada gerçekten bazen güzel indirim oluyo ama zaranın kalıpları hiç güzel değil bana göre tişörtleri sweetleri kısa ve bol 
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Marka takıntım yok ama genelde hm ve zaradan giydiririm tasarımları güzel olduğu için lcwdan da giydirmişliğim vardır. Şunu demek istiyorum ki hm ve zara düşünüldüğü kadar pahalı yerler değiller
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Ben bir tanede olsa marka alirim canim..guzel giydirmeyi seviyorum..

Kuculenleride ihtiyaci olan birine veriyorum..bi kac kez evin onunden bi magazadan kiyafet aldim yikayinca rengi falan gidiyor o yuzden bilmediyim markadan bir sey almiyorum
0 oy
tarafından
3000 lira maas ve zara,h&m oyle mi bu devirde o biraz imkansiz 5 lt siviyag olmus 55 lira 
0 oy
(53,954 puan) tarafından
yeri gelir pazardan yeri gelir magazadan alirim zaradan kendimede kizimada almadim marka giymek güzel giyinmdk demek değildir dusuncem.bu isterse isportaci olsun yeterki beğeneyim
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Sen ona bakarsan benimde etragimda bir sürü kişi  var ordan al burdan al diyor ama ben kendi istediğimi istedigim yerden alirim ucuz alirim ama guzel be hoş alırım 
0 oy
tarafından
Asla marka takıntım yok 

Bi kıyafet göreyim beğensem 5 lira bile olsa alırım 
0 oy
(787 puan) tarafından
Markaya bakmam benim görümcemde öyle marka takıntısı var kendine ve çocuğuna şimdi bida hamile ona da öyle ben kumaşına bakarım ama o hm den markalardan alır 5 li zıbını 150 liraya almış ya alt tarafı bir zıbın yani 
0 oy
tarafından
Ona deki 

Çocuklarımız büyüdüğü zaman annem bana zaradan şu kadara mont almıştı babam bana hm den şu kadara pantolon almıştı demeyecek . Çocuklarımız büyüdükleri  zaman beraber geçirdiğimiz güzel anılarımızı hatirlayacaklar o yüzden boşa yatırım yapmam istemiyorum de 

Bidaha marka hakkında konuşamaz emin ol
0 oy
(2,221 puan) tarafından
Evet marka giydiririm çünkü pazarda 30 olan indirime girince lcwde 15. Daha ekonomik geliyor. Mesela kış sezonu evet gidip de almam ama kış bitmeye yakın  hepsi indirimde olur gider bidahaki kış için alirim 1 yaş  büyük 2 sene giydiririm. Ama pazardan alinca 2 yil giydiremiyorum rengi kumaşı soluyor. O0
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Valla uygununu gordummu yapisirim marka hic bakmam hosuma gitsin uygun olsun yeter sadece cocuklarima degil kendimede oleyim ahh bide esim ole olsa:ermm:

0 oy
tarafından
Giydirmem cocugun yediği helal gıydıgı haramdır derler
0 oy
(3,818 puan) tarafından

Kredi kartıyla alırdır canım yoksa milyonların olması lazım ordan alışveriş yapmak için 

Ben almam küçükülecek zaten bir süre sonra neden alayım ha ayakkabısını falan alırım marka ama giysiye vermem o kadar para kendime almıyorum o paraya bişey :woot:

0 oy
(502 puan) tarafından
Benim bebe memur cocugu cok luks pahali olmasa da ozellikle ayakkabida kaliteli bisiler almaya çalışırım. Ama lcw bizim giyimde favorimiz :D arkadasim var kizina abisi hep marka seyler almis mango, zara, hm falan onlardan verdi mis gibi kiyafetler onları da giydiriyorum. İmkanim oldukca kendim de markali almaya çalışıyorum
0 oy
(637 puan) tarafından
Vallaha bacım ben sana şu kadarını söyliyim   ben oğluma doğru düzgün kıyafet almadm doğdu doğalı. Görümce de var 3 oğlan . Ablam da var 1 oğlan. Kıyafetleri yesyeni duruyor. Onlar verdi ben giydirdim. Zaten 1 yaşına kadar çok çabuk büyüyorlar bi aldığını kaç kere giydirebilcen ki. Bide buna 90 lira para versen için yanar benim. Onun yerine oğluma ek gıdada bir sürü meyve sebze alırım oyuncak alırım daha iyi. HM Zara'nın kıyafetlerinin yaptığını pazar malı yapmıyor mu sanki. Çocuğum çıplak mı geziyor. Yooo. Giydir gitsin pazardan uygun uygun. Bebe ne anlasın markadan :) 
tarafından
Ay ben de öyle düşünüyorum valla kıyafet almadım doğru düzgün

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 328 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (569 puan) tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 923 göst.
0 oy
32 cevap 724 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy