0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (801 puan) tarafından
Kızlar 39 hafta 5 günlük gebeyim doktor 41 e kadar gelmezse suni veririz dedi suni almak istemiyorum ama belim ağrıyor doğurucam diyorum geçiyor ne kasılma ne sancı ne nişan hiç bir belirti yok napmalıyım Allah aşkına suni ile doğum yapan var mı 40+2 de kontrolüm var suni verirler mi :(

8 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından
Ilık duş al beline tut özellikle, hareket et sürekli, gerekirse evde yürü, çömelme hareketi yap çok işe yarıyor ben dogumhsnede bile yapmıştım. Meryem Ana otu al sancın varsa tabi doğumu başlatıyor ve en önemlisi eğer ki yasak değilse eşinle ilişkide bulun. Biz ağrım oluyor yine son zamanlar ara vermiştik doktor son kontrolde özellikle ilişki önermişti ilişkiye girdik sabahına sancıyla hastaneye gittim 
(801 puan) tarafından
Ah canım adamı hep ben sıkıştırıyorum köşeye doğurayım diye eşim kızıyor artık doğurcan diye ama sancım gelsin diye yanaşıyorum her gün yürüyoruz 2 saat inşallah artık kendi sancımla doğururum şu çömelme hareketini yapıyım ama :)
(945 puan) tarafından
Anladım canım :D çömelme hareketini kesinlikle yap çok işe yarıyor .hurma yemiş mıydın
(801 puan) tarafından
Yok canım yemedim yiyim mi
(945 puan) tarafından
Valla kuzum bu saatten sonra fayda eder mi bilmem ama rahimi yumuşatıyor. Doğumu hızlandırıyor ben 36 haftada yemeye başladım doktor önerisiyle 37 de nişan geldi 38 de doğurdum
(801 puan) tarafından
Bi yiyim o zaman kuzum
-Reklam-
0 oy
(11,241 puan) tarafından
39+4 'te gittim aynını dedi olmazsa 41 e kadar dedi 

Neyse eve geldim sıcak suyun altına girdim kasıklarımi belimi  tuttum oturup kalkma yaptım neyse leke geldi sonrası acil doğuma aldı normal oldu tabi 
(801 puan) tarafından
Anladım canım darısı başıma inşallah :)
0 oy
tarafından
Ay bende 15 gün yürüyüşüm yaptım eşimle 2 saat ılık duş eğilip kalkmalar hurma yedim yok olmadı en son suni aldım oda olmadı sezeryan Rabbim kolaylık versin:)
(801 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(415 puan) tarafından
Aynı anlattıklarım ablam yaşadı  40 5 de ne  nisan ne şancı ne ağrı hiç bisey yoktu devlet hastanesi suni vermek istemiş ablam kabul etmemiş sezeryan da doktorlar kabul etmemiş  özelde sezeryan oldu bebek skmtiya giriyor  artık 
(801 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Bende de hiç belirti yoktu 41+1de sezeryan oldum
(801 puan) tarafından
Olmayınca nabıcan canım mecbur
0 oy
tarafından
Rabbim bir avazda kurtarsin canm bolca gez 
(801 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Evet ben  var..ilk dogumumda 2cm aciklik ve sanci vardi.3gun bekledik acilma olmadigi icin suni sanci aldim..o kadar da korkulacak bisey yokk kendini korkutma..

Bende ilk dogumda tecrubesizdim korkuyordum korkarak dogumumuda zorlaştiriyordum 2cide ama tecrubeli oldugumdan cok rahat dogum yaptim..
(801 puan) tarafından
Dimi canım insanlar çok korkutuyor beni yok suni verdiler yok ölümden döndüm yok yerleri tırmaladım öyle duyunca da korkuyor insan
0 oy
(765 puan) tarafından
Herseyimiz birebir aynı benimde Perşembe randevum var 40+2 oluyorum gece 4te hastaneye gittim bel ağrısından nstde sancı az çıktı. 1cm açıklıkla eve geri geldim ama Perşembeye kadar kendi sancım gelmezse suni vercek doktorum 
(801 puan) tarafından
O zaman banada suni verebilirler canım perşembe
(765 puan) tarafından
Dün bı başladı sancı hala var sabah kontrole gidicem inşallah acilmada vardır sıcak su tutmak aşırı iyi geldi mümkünse sende yap canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 497 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 461 göst.
23 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &rumrum& (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 454 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pisupisu (68 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,945 soru

24,051,211 cevap

329,678 kullanıcı

...