0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar öyle kötü insanlar var ki ben bunca dünyada olan kötülükleri göre göre saçlarım beyazladı resmen 21 yaşında, kimisi hayvana işkence yapar, kimisi çocuğa, kimisi, eşe yani ben yatalak bir dede beni kaşı diye yardım istemişti hayatımda ilk defa gördüğüm birini kaşıdım sonra dışarı çıkıp ağladım ağladım, hep annemgil der senin Tavşan gibi yüreğin var diye, biri beni bıçaklasa gelse özür dilese onu bile affederim, çocuklarıma bakıyorum ağlıyorum sizin tırnağınıza taş değmesin diye. Bunca kötü dünyada çocuklarım tertemiz büyüsün istiyorum onlara zarar gelmesin. Ya ne bilim çok vicdanlıyım hiçbir insana zararım olmadı keşke dünyada hep böyle insanlar olsa dünya sevgi bahçesi olurdu. Eşimin halası bile inşallah Kızın, oğlun güzelliğini, merhametini, huyunu senden alır demişti

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oyle kotu insanlar var ki, derken???

Insan mi kaldi Allah aşkina insanlik mi kaldi???:ermm:

-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
İnsan mı? O neydi..... 
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Türkiye'de kadın cinayetlerini araştıran bir araştırmacı zamanında intihar etmiş duyduklarında dayanamayıp. O yüzde az duymaya bakacaksin
0 oy
(163,555 puan) tarafından
İnsanlik kalmadimkiii
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Bunca siyahlar arasinda beyaz kalmak önemli . Bir çocuğa islami kurani vicdani merhameti öğretirsek onlar çok iyi olur ama onada kötülük yapan illaki olur allah iyi insanlar cikarsin hrpimizin evlatlarinin ve bizlerin karsisina
(622 puan) tarafından
AMİN canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 345 göst.
14 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 368 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 279 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu