0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (864 puan) tarafından
Geceleri nasıl uyuyorlar hala kalkıyorlar mı laf anlıyorlar mı 

12 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından

Memeden kestigimden beri sallanarak uyuyor

Gece kalkmıyor 

Laftan anlıyor ama işine gelince :D

(864 puan) tarafından
Maşallah kaç yaşında :)
(3,443 puan) tarafından
23 aylık :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 ay sonra 2 yaşına girecek beşiğine koyarım kendi söylene söylene uyur baştan beri böyle alıştırdım sabaha karşı bir kere uyanır emzirip yatırırım uyumaya eder
(864 puan) tarafından
Emiyor mu hala :)
tarafından
Evet 2 ay daha emsin 2 yaşında bıraktırcam Allahın izniyle :)
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Dişi çıktı biraz uyaniyo bu ara 21 aylık emzirme kestim  kara kara WC eğitim düşünüyorum nasıl olacak diye 

Laftan anliyo maşallahı var 
(3,443 puan) tarafından
Ben saha da çok önceden küçük çocuklar için klozet almıştım müzikli filan onu odadan odaya taşıyıp oyun. Haline getirmiştik

Aslında yazmaya halim yok  bayağı uzun mesela eltinin kizini etkilemiş de olabilirle hazır değilmiş çocuk çünkü
(53,796 puan) tarafından
ne ilacı kiz☺️
iste ben bay bay yap annesinin yanina gitsin diye ogretmistim tuvalet egitimine baslamadan once simdi bıraktık onuda yapmıyoruz ☺️
(12,762 puan) tarafından
Yok hayır kız hazırdı yaşı vs gayet iyiydi ama çocuklar WC eğitim hassas bende çocuk gelişim eğitimi aldım çünkü zorlamaya gelmez yanlış eğitim cimrilige bile sebep olabiliyorlar :)
Doktor psikolog heryer götürup fikir bile almisligi vardır  bebekden bebeğe degisiyo işte
(3,443 puan) tarafından
Psikiyatri ilacı :D
Ahahah aklıma şey geldi saha kendisinin kakaya bay bay yapa yapa bir gün tutturdu seninkindede bay bay yapacam diye :D
(53,796 puan) tarafından
eloşum ogrenecekti ben beceremedim klozet aparati aldim cocugu onunla tanıştırmadan direkt oturttum. baktim korktu lazimlik aldim onda aynisini yaptim hemen alisti oturacakti kaydi dusucem diye korktu bende oynasin istemedim bide evde durmadim ☺️ ogrenirler napalim ☺️
0 oy
tarafından
2 yaşında memeyi bıraktı.  Yatağa beraber yatiryoz ben masal anlatıyorum o anlatıyor sonra iyi geceler deyip çıkıyorum odasından uyuyor . Şimdi 5 yaşında aynı düzen 
0 oy
(53,796 puan) tarafından
2 yasinda hala uyumuyo ☺️☺️☺️
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Iki bucuk yasinda cok gec uyyor 12 de falan sabaha kadar cok nadir uyanir besikten cikip yanima gelir sadece bebwk ken de cok uyanmazdi 1 kere falan 
0 oy
tarafından
2 yaşında. Geceleri genelde uyanmaz. Işine gelince laftan anlar  :) mesela bugün pantolonunu giymemek için direniyordu giymezsen çay yok dedim. (Çayi çok sever) geldi hemen giydi  :)
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kalkmiyo kizim uyur kesintisiz 3.5 yasında
0 oy
(168 puan) tarafından

İki yaşından beri sallamadan yatıyor üç yaşından beride kendi odasında uyuyor lafıda çok iyi anliyor:Dsuan 4bucuk yasinda

0 oy
tarafından
Kardeşim 3 yaşında kendi odasinda uyudugu zaman sabaha doğru 4 5 gibi kalkıp annemlerin yanına gidiyor giderken yastığını battaniyesinide alıyor ama. onun dışında kalkmıyor. 

Laftan anlıyor ona gore davranıyor 
0 oy
(579 puan) tarafından
2 buçuk yaşında benle uyuyor benle kalkıyor onun dışında sorun yok kendiliğinden uyuyor 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 74 göst.
12 Şubat 2025 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 818 göst.
0 oy
26 cevap 727 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,339 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 397 göst.

Kategoriler