0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Eşimede söyledim,kayınvalidemede ... Çünki o konuyu farklı yere çekib beni kötü gösteriyor ... Benim dediyim lafı bam başka bir boyuta getirmiş ve sen bunu kast etdin diyor o yüzden bende kendimi güvemceye aldım

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bn hep derim ne konustugumuzu eltilerim lafi evirip cevirdigi icin once bn dogrusunu anlatirim
(1,663 puan) tarafından
Ya aynen ben çocuğumi öpmelerine izin vermiyirum virus var diye o lafı oğlum öpme çocuğu o sevmiyor diye çevirdi şaşdım kaldım
tarafından
O yuzden iste herseyi en once bn anlatiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Valla ben gorumcemle konuştuklarımi hep anında söylerim sonra konu değişiyor hatta mesajlastiysak mesajları gosteriyorum birşey deyince bu şu zoruma gitti filan diye ee yoksa o başka anlatır 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Eltime asla güvenmem birşey yaptığından değil ama essegi sağlam kazığa bağla demişler

Kan kussam söylemem samimide olmam sen de mesafeli ol. Kendinden başka kimseye güven yok 
(1,663 puan) tarafından
Aynen ben fazla samimi oldum ama artık mesafe olcsk hemde ciddi mesafe
0 oy
(6,411 puan) tarafından
Ben ilk gunden beridir hep syluyorum eşimde blyor valaa hiç susma cnm ezdirme asla kendını
(1,663 puan) tarafından
Haklısın bu kadar ezildim yeter
(6,411 puan) tarafından
Bnm eltimde hep kıskandı bnı nekdr laf sokuyor varya hepsini tek tek eşime anlatım ve eşimin teyze kızı ayy çok kıskanç bıde aramızda 10 yaş var nefret ediyorum vala
0 oy
tarafından
düzenlendi
Eşimin teyzesinin oglunun karısı var şu yaşıma geldim öyle kıskanç görmedim. İlk evlendiğimde ne yapmaya çalıştığını anlamıyordum çünkü kadınlar içinde değil babamın peşinde büyüdüm ben. Kadın ortamını bilmezdim. Gelinlik alınacaktı aman dedi 3 saat giyecek gerek yok dedi o kadar para vermeye bizimkiler onayladı kayınvalidem ve eşim. Benim taraftan kimse yoktu. İyi neyse bi şekil alındı gelinlik. Evlendik bunlara yemege gittik eşim huysuzluk ediyordu babamın evinde kalmaya biz uzakta yaşıyoruz ailelerimiz memlekette. Eşimde yanımızda dedi doğru kalınmaz falan filan bu güzel yanımda doldurdu esimi. Sonra bir gün konu bi yerden acildi dedim ki kayınvalidem çalışıyor ev işini pek yapamıyor dedim. O döndü dolandı kayınvalidemé kaynanamin evi pislikten batıyor olarak gitti. Eşim sağolsun kimin yanında nasıl davranilacak diye bakmadigindan yanında bağırır çağırırdı tabiki haksız yere o da bi güzel içinden sevinirdi yüzünden okunurdu. Sevinmeyen insan yeni evlenmisim gelir olur böyle şeyler kardeşim daha yeni evlisiniz derdi çünkü köpek gibi peşlerinden gittiğimi hatırlarım. O zamanlar eşime demedi tanı kayınvalidem karın evime pis demiş felan diye. Neyse bunun asıl yüzünü eşim görmeye başlayınca bende ne olduysa anlattım önceden söylesem bana neler ederdi tahmin edemiyorum. Yani eltim yokken elti nasıl olur gördüm. Siz siz olun ne oluyorsa anlatın. Ben simdi ağzıma geleni sayıyorum 
(1,663 puan) tarafından
Aynen vallah artık bende gözümü açdım
tarafından
Eşinin teyzesinn karısı değildir o :D
tarafından
Eşimin teyzesinin oğlunun karısı :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,162 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
14 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde 2hbk (1 puan) tarafından soruldu