0 oy
763 göst.
Diğer kategorisinde (1,339 puan) tarafından
Alt üst evimiz kaynanam da ise gider ciğer vardı onu çıkar yiyelim akşama dedi bende çıkardim corba salata yaptım arnavut ciğeri yapayım ddim patatesli oluyor ya hem dhaa dolu doyuruucu gözükür diye yaptım koyde benim halam var şişman baya onami çekçen sen onun gibi olcaksin yakinda gene kızartma çok yiyonuz işte uc günü geçiyor mu kizartma yapman ben yeni yaptıni gördüm makarna patates kaç güne yiyon ddi yeni yapmadım dün ıspanak mantar vardı diğer dün köye ailemin yanına gittik öbür gün başka bişey vardı bide ueni yedini gördüm diyo eşimde napalim bende çok şeviyom yemeyelim mi çürusunmu dedi babası gidince kaynanamda çok şık yemek zarar sn zayifsin olablir ama dedi daha bana eşim demedi cok sık yiyon yeme artık yeter kilo aldın diye kalbim kırıldı sizin tavrını Z ne olurdu

11 Cevaplar

+1 oy
(1,850 puan) tarafından

Birşey anlamadım açıkçası yazdıklarından :ermm:

(8,060 puan) tarafından
Kayınpederi çok kızartma yeme kilo alırsın demiş neyini anlamadın bende bunu anlamadım:D
(1,339 puan) tarafından
Aynen bana çok kızartma patetes yiyon kilo Alcan kaç güne bir yiyon sen dedi yeni yedin gibi dedi ama yemedim yeni üç dört gün oldu laf diyor yeni yedin bugün gene yiyon diye
(8,060 puan) tarafından
Onaneymiş allahım ne kadar cahil insan var bazen ağızdan çıkanlara düşüncelere hayret ediyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,318 puan) tarafından
Çok sıkı fiki olunca insanlar kendilerine yorum yapma hakkı buluyor usulsuzce  

Ne kadar uzak o kadar iyi kırılgan bir insan için tabi çünkü yeri geliyor kendi anennin söylediği bile batiyor.
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Yemek yemegi seviyom eşimde bu halım den memnun derdim susarlardi canım hem kayınpedere nekı densiz 
0 oy
tarafından
Lokmalarımı mi ssyiyon deseydin yada onlara çıkıp ne yemek yap nede ye 
(1,339 puan) tarafından
Ne. Bilim eşim bişey demezken yememe çok patates yiyon hakan gibi Olcan üç günü geçmiyor Yemen senin dedi
tarafından
He de geç canim
0 oy
(581 puan) tarafından
Baba senin de işin yok lokmalarımı sayıyon heralde deseydin. En sevmediğim şeydir bir insanın yediğine karışılması 
(1,339 puan) tarafından
Ne bilim onumu takıp etmis karış ma hakkina nerden sahip se
(581 puan) tarafından
Demekki etmiş canım ona ne istediğini yersin istersen dünyayı yersin. Karışma hakkı yok. Ayıp bişey yani karşısındakini ne kadar kıracağını akıl edememiş
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Bütün yemekleri kendim yerdim onlaraa inat :)
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Kızartma sağlık açısından da iyi değil canım olumlu yönünden bak seni düşünmüş ama doğru ifade edememiş 
(1,339 puan) tarafından
Tamam iyi yönden baktım da hani yeni yedin gördum genemi yiyon dedi aslında dört gün olmuştu yemeyeli
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Sanane yedigimi mi sayiyon deseydin 
0 oy
tarafından
Ayy aman ne var bunda ya? Yanlış birşey dememiş ki kızartma çok yeme diye öğüt tarzı konuşmuş. Eskilerin laflarını bence çok kafaya takmayın onlarda yaşanmışlıklar var.
0 oy
(515 puan) tarafından
Oglun seviyor yemiyeceksen onu da ben yiyim diyip onunden alirdim :):):)
0 oy
tarafından
Evde hergun patates pişer :)  bende altlı üstlyum. Ayrı yemek yeriz. Nadirdir bı arada yediğimiz.ve karismazlar ..bı kere eşimin dedesi yiyosun kacirmiyosun uyanık gibi bişi demişti bende dayak bulunca kaç yemek bulunca ye derler yiyorum .yemesem yemez dersiniz yiyince göze mi batıyor diyordum .şaka uapiyom derdi. Yaranilmaz
(1,339 puan) tarafından
Goze batıyor gibi laf dedi belki iyiliğime dedi ama esim bile karışmazken ona ne

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,309 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 143 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arifekalan (170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,111 soru

24,039,799 cevap

329,072 kullanıcı

...