0 oy
545 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çeyreğim var annemgil başka birine takcaklar düğünde yani borçlarını odiycekler yapınca verelim kızım sana geri dedi. Esimin haberi var çeyrek altınım olduğundan 

28 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından
Kndim calisiom cnm para lazimdi iki ceyrek verdim esimede snradan soledim tabi ama karismaz kndi calistgma parama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben söylerim öyle şeyleri varsa zaten benimki seve seve verir 
0 oy
tarafından
Kocam annesine para verince bana soruyor mu?????, bide gün parası veriyor asla sormam bana verdiği paradan hesap soramaz bana..... 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Para ya da altın benim eşime neden sorayım ki?
0 oy
tarafından
Kendi kazandığım paradan anneme veririm tabi ki, sonuçta ailem para kazanmam için beni okuttu para harcadı yıllarca. Eşim dahil kimseden icazet almak zorunda da değilim. Keza eşim de aynı şekilde annesine para vermek için bana soracak izin alacak hali yok. Ha Ben söylerim eşime çünkü asla bundan rahatsızlık duymaz duyamaz da. Fakat annem bundan rahatsızlık duyar ve söyleme derse de annemi rencide etmemek ve ona verdiğim sözü tutmak için bilinçli bir şekilde söylemem. 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Soylerim eşime tabiki

Çünkü onunda soylemesini beklerim

İzin almak değil de haber veririm öyle gizli verilmesi kötü olur
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Eşine söylemeden kimse anne dahi olsa evinden bir çöp gizli vermemeli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 206 göst.
9 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
7 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 341166 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,442 soru

24,072,416 cevap

330,749 kullanıcı

...