0 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (3,739 puan) tarafından
Kokumu alarak uyumak istiyo artık ağırlaştı kolum çok agriyo belim çok ağrıyo :( bide büyüdukce kilo alımı iyice artacak sizce nasıl yapmalıyım :( 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence ayakta sallamak yerine kendi kendine uyumaya alıştır ayakta sallamakta çok zor 
(3,739 puan) tarafından
Nasıl alıştırcam bilmiyorm:(
tarafından
Emzir direkt beşiğine koy ağladıkça al sakinleştir tekrar koy. Küçük olduğu için sürekli konuş yanında olduğunu anlasın ben doğduğundan beri öyle uyuttum şimdi 22 aylık beşiğine koyarım kendi uyur neye alışırlarsa öyle devam ediyorlar seninki de daha küçük daha avantajlisin 1 en fazla 2 haftaya alışır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylık cnm 
(3,739 puan) tarafından
3 aylık
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bence yatağına yatır sen de yanında uzan öyle uyut
(3,739 puan) tarafından
1 saatde durdum yok uyumuyo:(
0 oy
tarafından
Kaç aylık ki
(3,739 puan) tarafından
3 aylık
0 oy
tarafından
Bence  ayakta sallamaya hiç alıştırma pişman olursun ayakta sallamak  eziyet 
(3,739 puan) tarafından
Kolla sallamakta öyle:(
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Sallamak daha kotu.Yataga koy,sende yanına yat illa kucağında duracak diye bir şey yok
(3,739 puan) tarafından
Denedim yok öyle uyumuyor:(
0 oy
(1,268 puan) tarafından
Ayakta sallamaya kesinlikle alıştırma. O kadar zor bir durum ki çok çok zorlanıyorum. Ayak bileklerime kuluç duruyor. 2 saniye bıraksam uyanıyor ağlıyor. Sürekli sallanmak istiyor. Bi lavoba ihtiyacını dahi gideremiyorsun kısacası. Ayakta sallamak mı aslaa . çok pişmanım çünkü 
(3,739 puan) tarafından
Bessiginde uyumuyo :( ayakta sallanmiyo yatağa koyup emzirirken uyuyuo ama gazı olduğu için 5 dakka sonra geri uyaniyo
(1,268 puan) tarafından
Benimde beşiğğinde uyumuyordu 3 4 ay karnımda uyudu. Zorlanıyorum dedim ayağıma aldım. Ama çok pişmanım. Keisnlikle beşiğe alıştır ayağa da alıştırma . 7aylığız geçen gün 1 hafta denedim beşiğe alıştırmayı ağlamaktan uğundu. Sonuç mu hala ayağımda olmadı
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ayağa niye alıştırıyorsun direk yatağına alışrırsana, 
(3,739 puan) tarafından
Yatağında hiç uyumuyo :(
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Ben zor biraktirdim sallamayı bence hiç alistirma. Bebeğini yatır yanına da sen yat emzik kullanıyorsa emziğini ver bir de uyku arkadaşı arkada da sakin bi muzik ya da pis pis sesi kendi kendine uyusun
(3,739 puan) tarafından
Kaç defa denedim yok:(
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Kız 3 aylık bebegin ağırlığından ne olacak benimki 6 ay olacak bak hala emerek uyur hem kolumda her uykusunda ayakta sallamak emin ol zor pişman olursun 
tarafından
Yaaa ama nidennn bana cevap vermmıon
Bi sürü ağlama emojisi
(25,180 puan) tarafından
Efendim anlamadım Selma hanım
tarafından
Vayyy anasııı Selin Ve soyismi hahahah
tarafından
Hem sevda senı düşündüğü için öyle dedı bunda küsecek bişi yokki :(
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Canm yatagina yatirr seninn bi kiyafetini koy yaninaa kokunu o sekilde alarak uyusun bn oyleyapardim hep. 
(3,739 puan) tarafından
Denedim uyumuyo:(
(4,148 puan) tarafından
Anladim Allah yardimcin olsun  bnde direniyorum ayaga alistirmamaya ama 25 gunluk
0 oy
tarafından
Bacı beşiğin sallanıyosa Beşiğe alıştır ayağa alıştırma. Yeğenimde o sıkıntıyı cok cektim kiloluydu ayaklarım patlıyordu. Kendi kendine uyumaya alıştırdım bebeyi zordu ama oldu yani. Yengem calısıyordu bebe bizdeydi hep. İnan cok zorlandım.
(3,739 puan) tarafından
7 kilo benimki de :( bessiginde sallaninca uyumuyo yatark emziriyorum uyuyuo tamam ama gazı olduğu için uyaniyo
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Emin ol ayakta sallamak daha beter uykuya dalana kadar sallamak zorundasın bir de ayakların kopuyor :)) Neyse ki benim kızım 5. Ayından sonra sallanmak istemedi bende direk yatağına koydum baktım kendi kendine uyuyor :D Maşalah diyim de nazar değmesin 
(3,739 puan) tarafından
Valla ne güzel canım nazar değmesin :)
0 oy
tarafından
Ben ayakta saklamayı bırakmaya çalışıyorum sende alistiriyodum diyorsun sakin oylebi hata yapma yatağa uzan yanında al bebisi uzan sarıl öyle uyusun 
(3,739 puan) tarafından
Yatakta emziriyorum öyle uyuyuo ama gazını çıkarmadigim için tektar uyaniyo
0 oy
tarafından
Ayakta hiç tavsiye etmem benim oğlanda doğduğundan beri ayakta uyumak istiyor eziyet inanki 
(3,739 puan) tarafından
Yatağını hiç sevmiyo uyumuyor o yüzden iyice daldiktan sonra koyabiliyorum anca
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Ayakta sallamak yerine yanina uzanip yatarak emzirsene ole uyusun..bnm de ilk 8 ay kolumda uyudu gündüzleri..baktim agirlasiyo yanins yatip emzrdim sonra dalinca memeden cikardim suanda ole uyuyo gayet rahat bi sekilde..bebegin cok kucukse olmaz ama bu dedigim..bn 9.ayda basladim ole yapmaya..ama ayaga sakn alstrma cok pisman olursun 
(3,739 puan) tarafından
Öyle uyuyuo ama gazını cikarmayinca tekrar uyaniyo:(
(3,074 puan) tarafından
Bn küçükken emziriyodum memede uyuyunca yerine yatryodum...sonra kolumda uyudu belli bi sure..yerine koyunca uyaniydu..9.ayda baktm rahat yatmk istiyo yanina uzandm emdi sonra memeden ckyo pış pış yapyom ole uyuyo..
(3,739 puan) tarafından
Kaçıncı aydan itibaren gazını kendi çıkarmaya başlıyo
(3,074 puan) tarafından
Biz 5.ayda gaz damlalarini bıraktık cnm..cocuktan cocuga degisyo o..ama bzm de 8.aya kadar ilk zamnlardaki kadar olmasa da gaz skntimiz oldu ara ara
0 oy
(20 puan) tarafından
O konuda beni baya bi uyardılar hamileyken şuan 21 günlük beşiğe yatırıyorum direk hiç sallamıyorum gözü açıkta olsa bizamandan sonra kendi kendine uyuyor kolumdada hiç uyutmadim 
(3,739 puan) tarafından
Kokumu alarak uyumak istiyor o yüzden kucağımda olmak istiyoru:(
(20 puan) tarafından
Doğru her bebek farklıdır canim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 383 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 573 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Aşkımızın meyvesi♥️ (3,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 507 göst.
24 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 11202105 (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,805 soru

24,077,449 cevap

331,012 kullanıcı

...