0 oy
1,429 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından

image

Sadece yüzü böyle alerji testi yapıldı. Başına gelen var mi 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızımın yüzüde böyleydi sürekli kaşırdı hep yara ederi egzama dedi doktor ilaç kullandık 2 ay geçti şükür 
(274 puan) tarafından
Bize alerji testi yapıldı daha çıkmadı. Mustelanin stelatopia kremini kullanıyorum ama faydası olmadi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıyamam yavrum yaa geçmiş olsun 
(274 puan) tarafından
Sağolun
0 oy
tarafından
Oy kurban olurum o yüzünü veren allaha maşallah sübhanallah ❤ egzama gibi sanki çok geçmiş olsun kuzucuga 
(274 puan) tarafından
Alerji testi yapıldı ama daha çıkmadı kaşınıyor galiba kanatiyor yüzünü :( sagolun
tarafından
Ya kıyamam topacik yüzüne rabbim şifa versin inşallah sonuçlar çıkana kadarda sen yediğine içtiğine dikkat et bakalım hafifleme olacakmı baharatlı şeyler yeme yumurta süt ürünleri falan yeme bakalım değişiklik olacak mı
(274 puan) tarafından
Aynen kestim onları yemiyorum yediklerimi de not alıyorum azalma artma olacak mi diye bakacağım
0 oy
(2,689 puan) tarafından

Gıda alerjisi olabilir. Oğlumun da sadece yüzü böyleydi. Test yapıldı. Yumurta alerjisi varmış. Yemeyi kestim. Krem falan kullandık. Azalttı geçti tekrarladı derken 9 aylıkken kendiliğinden geçti elhamdülillah. Aylarca çok çektik ama :(

Rabbim şifa versin kuzucuğa, nasıl da tatlı maşaallah <3

(274 puan) tarafından
Aynen canım alerji testi yapıldı. Ama daha çıkmadı sonuçlar. Krem olarak biz mustela stelatopia kremini kullanıyoruz ama fayda etmedi ya daha da kötü oldu :(
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kardesimin ogluda boyle oldu alerjiymis csnm
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Egzama canım bu doktora götür ilaç yazsın ilerleyince kaşıntı yapar kanatır benim oğlumun böyle idi geçti 
(274 puan) tarafından
Doktora gittik alerji testi istedi sonuçların çıkmasını bekliyoruz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (716 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 520 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
3 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aa464646 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.