0 oy
591 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,362 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Çok üzgünüm. Bugün öyle benimle konuşmak oynamak ya da ben de burdayım demek istiyordu oysa ..Bense kardeşine evin bitmek bilmeyen işlerinin  hayatın zorluklarının yıpranmisliklarimın pesinde kosturuyrm.Ilk çocuğum belki anneliği tam tadamadım tattıramadım da..tecrubesizdim evlilige hazır değilken anneliğe hazır olmaya çalışmak çok zor geldi.Simdi kardeşi oldu iki çocuk birden daha zorlaştı her şey. Aslında biz zorlastirdik.Evde huzuru aile olmayı tam saglayamdik hep sorun çıkardık.ve hâlâ da devam ediyor . Ve ben çok üzülüyorum çocuklarımın bana ihtiyacı var sıcacık huzurlu bi aileye...ama olmuyor her şey sadece bir görevmis gibi geliyor öyle hissediyrm ya da hissettiriliyirm.Eş olmak,anne olmak ...sıkınti veriyor çogu şey hayatımda ve bu kızımla cocugumla uçurumlar koyuyor .Farketmeden ne çok uzaklsmism herkesten kendi canımdan bile..Üzülüyorum çok üzülüyorum bir şeyler yapmak istiyrm ama hicbirsey yapmk gelmiyor icimden sanırm önce kendimi bulmam gerek kendime gelmem.İnsaallah aşarım bu yolları da evlatlarımı,bağlarımı daha fazla kaybetmeden ..Biliyorum belki içimizden çoğu kişi bu durumu yaşıyordur yaşamıştır .icimdekileri dökmek istedim yalnız olmadığımi hissetmek .

6 Cevaplar

0 oy
(3,074 puan) tarafından
Aslinda bunu farketmen de bi adim bnce..bazn bazi seylerden fedakarlık etmk gerkyo cidden..mesela bi günde ev isi yapmayiverelim aksam uyduruk bisey yiyelim nolcak..bnm oğlum 13 aylik ve surekli onunlayim nerdeyse..evi süpürürüm vileda yaparim baktm durmuyo devami yarina..sen de kizinla oyunlar kurabilirsin aslnda..o ucurum daha da açılmadan başlayabilirsin 
(1,362 puan) tarafından
Bende öyle dusunuyrm öncelik ev işi vs değil zaten ki bundan önce onunla birçok faaliyet de bulunduk kaliteli vakit geçirmeye çalıştık ama kardeşi oldu iki çocuğun sorumluluğu ve evlilikle ilgili sıkıntılar vs derken beynim doldu ruhen de öyle.Yani huzursuzum içimden gelmiyor bir şey artık.
-Reklam-
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Kıyamam kuzucuğa ya :( gözlerim doldu ve gözümün önüne kızım geldi. O da böyle anlattığın gibiydi bugün. Oturduğum an yanıma gelip üzerime çıkıp zıplıyodu anne biraz da benimle ilgilen der gibi :( bu ara biraz ihmal ettim kuzucuğumu bende. Allahım evinize huzur, mutluluk versin. Senin yüreğine de ferahlık versin inşallah canım. Başka ne desem bilemedim

(1,362 puan) tarafından
Amin inş canım Rabbim ferahlık versin önce ona kulluk edebilmeyi sonra anneliği tadıyla yasayabilmeyi nasip etsin ..
0 oy
(613 puan) tarafından
Aynıyım oglum öyle ben bile değiştim ona karşı okadar icim yanıyor ki ne yapsa otur dur yeter falan ama oda bi çocuk napiyorum ben bende gencim senun gibi 22 yasndaym oglum 3 yaşını bitirdi kizim 40 günlük bende düşe kalka büyüyorum cocuklarmla. 

Ama geçecek.. 
(1,362 puan) tarafından
Aynen sürekli aynı şeyleri söylüyorm bende yanlış olduğunu bile bile çocuk olduğunu bile bile ...tahammul edemiyrz sanirim inş geçer canım çocuklarımıza iz bırakmadan
0 oy
tarafından
Ben yazmışım gibi okudum 23 yaşındayım iki kızım var biri beş yaşında biri daha 4 aylık eşim sürekli çalışıyor evde bile sürekli bilgisayar başında iş dosyaları ile ugrasyr yemekte bile telfnla wp gruplarına bakıyor gecede hemen uyuyor haliyle herşey bana bakıyor ev temzlk yemek bebeğim Dean,. Çok huysuz kolik bir bebekti şimdi ise büyüme atağını ne işe emmiyor kucaktan inmiyor devamlı ağlıyor ne gece ne gündüz uykusu yok küçük kızım dogmadn büyük kızımla çok güzel vakit gecirirdk sanki ona haksızlık yapiyormsm gibi geliyor ama gerckten yetemiyorm artık kendime ayırdım bir beş dk bile yok bebek uyurken hep onunla ilgilnyrm ev işlerini bile mecburi olanları yapiyorm yada günlere boluyorm ama sanki tüm gün 2 saat gibi geliyor onunla önceki gibi ilgilnmdm için içim içimi yiyor çok üzülüyorm yanmda ama bazen bende çok özlüyorum  
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Boşver kuzum yaa ev isi dunya telasi gibi hic bitermi bitmiyo evlatlarimizin cani sagolsun onlarla ilgilen her gün dort dortluk olcak die bisey yok bizde ayniyiz bosveerr 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Kıyamam sana ya,Allah yardımcın olsun canım umarım hee şey gönlünce olur istediğin gibi olur 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 316 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 485 göst.
15 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.

Kategoriler

1,466,860 soru

24,036,446 cevap

328,936 kullanıcı

...