0 oy
725 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (247 puan) tarafından
Off resim yuklenmiyo daha önce post açmıştım çocuk odası takımı olarak bi bakarmsnz rengi beyaz olcak dolapta kararsız kaldım ayna faln var ya nasıl durur sizce bunun beyazı 

8 Cevaplar

0 oy
(651 puan) tarafından
Ben beğendim ileri yaşa da kullanabilir en azndan hoş
-Reklam-
0 oy
(136 puan) tarafından
Resim yokki cnmm 
(247 puan) tarafından
Cnm yuklenmiyo daha önce post açmıştım çocuk odası takımı olarak nasıl sence bi baksana
0 oy
tarafından
Hatirladim ama begenmemistim :)
(247 puan) tarafından
Dolabı mi beğenmedim cnm
tarafından
Biraz daha modern bisey olabilir bence
0 oy
(2,981 puan) tarafından
O değilde süpürge işini ne yaptın hangisini aldın veya karar verdin 
0 oy
(1,164 puan) tarafından
Canım fiyatına göre çok daha güzelini bulursun. Alternatifin yoksa beyazı güzel olur 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Bana çocuk odası için koyu geldi renkler çok boğucu buldum bence aydınlık olmalı ferah olmalı çocuk için alınıyor sonuçta çok ağır duruyor farklı renkler tercih edebilirsin ve bu takım için çok post açtın bence seninde aklına çok yatmamış biraz daha araştırarak daha iyi bir model bulabilirsiniz
0 oy
tarafından
Canım bu takım biraz daha ileri yaşlardakiler için. Senin alacağın biraz daha çocuklara uygun ve acik  renk olsun bence
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Beyazını düşününce olur gibi,ilerde de kullanır masraf edip bi takım daha almazsınız
(2,788 puan) tarafından
Foto atabilir mısın
(247 puan) tarafından
Deniyom olmuyo kuzum ya eski postlarimda var mobilyalarin resmi bi bakarmisin ranzadaki kulplarin aynısı olcak aynada şeffaf ama kenarları siyah oyuzden hepsi takım olsn dye siyah yapmış
(2,788 puan) tarafından
Baktım da anlattığın şekilde gözümde canlanmadı ya ama güzel olur gibi ya
(247 puan) tarafından
O mobilyanin beyazı mi düşün sadece kulplari siyah ranzadaki gibi
(2,788 puan) tarafından
Gümüş daha iyi dururdu bence eşin neden siyah yapmış ki siyah beyazın üstünde sırıtır

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 278 göst.
3 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
11 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,095 soru

24,081,910 cevap

331,241 kullanıcı

...