Ben 37 haftalık hamileydim 5 de kanamam olmuştu. Seslendim aşkım benim kanamam var diye . Tamam yat uyu da sabah bakarız demişti. Sabah söyleyince de hatırlamamıştı Tam odun işte) Sizinde tam odun dediginiz az
Odunluk bunlara denmez Bea bacı senin ki düşüncesizmiş uyku sağlığından daha önemli çıkmış
Bnm ki hiç odunsun demedim ama bazen denilesi hareketleri oluyor
Her an her dk her saniye her salise
Benim koca her dakika her saniye odun hatta kütük yani'))) kutuklugunu bile seviyorum ama iyi ki o cok şükür ki o
Bir gün gök gürlüyor şimşek bizim binanın dibine düşüyor düşünce oda aydınlanıyor o derece korkuyordum eşime kalk korkuyom dedim yat aşkım bir sey olmaz ben vardım dedim ya kalkana dedim yok yat dedi ağlayacak nerdeyse delindim kalk diye neyden korkuyom dedi şimşek çakıyor dedim sana bir çakarım dedi vurdum yastıkla kafasına döndüm yattım kendine geldi ne oldu neye kuştun dedi böyle dedin dedim yok demedim diyo dedin dedim özür diledi falan kepti geri benimki tam odunlukta nirvana yaptı yani eşime kimse ulaşamaz
Bende sabaha karsi 4 de test yaptim aninda ikinci cizgi cikti şok oldum dürtup uyandirdim tam yaa sevdos yat uyu sabah konusuruz dedi hödük
okadar cokki hangisini desem
hamileyken yuzumde kahverengi lekeler oldu baya bi. neyse ben dogum yaptim odaya ciktik annemler bebegi seviyor esim bana dogru geldi agri sizi icinde kivraniyorum. bende guzel soz falan söylecek sandim. ilk bebeğimizi kaybetmistik hani sukur yavrumuzu bu kizimizi sag saglim kucagimiza aldik falan diyecek sandim saçlarım uzun terlemisim esim sacimin ucundan tuttu yuzumdeki lekeleri silmeye başladı bak avrat terlemissin bol bol sil boyle geçermiş bu lekeler diye
Kız çocuk diye öldü bitti kızım olsun diye
Müjdeyi verdim kızın olacak dedim
Tmm kapat dedi
1,487,919 soru
24,322,825 cevap
345,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın