0 oy
607 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bilenler bilir daha once de bi metro muavini uyuyan kizin yanina gidip masturbasyon yapiyo hakkinda islem yapiliyo mu hatirlamiyorum ama bu seferki kiz akillilik edip video cekmis ne rezil ne igrenclik ya midem bulandi

image

9 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Oyyyy iğrenç yasa birnkere de bir erkeğe denk gelseler yaaaa o boş kafalarını tekerin altına soksalar onun
tarafından
Ay gercekten hangi kafayla bunu yapiyo ben anlam veremiyorum ya
-Reklam-
0 oy
(163,417 puan) tarafından
Az önce onedio da gordum 
tarafından
Ben de onedioda gordum videosu da var gercekten igrenc ya
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Pislik herif Allah seni kahretsin
tarafından
Herhangi bi yaptirim yapmadiklari surece bunlar daha da rahat davranmaya devam edecekler Allah sonumuzu hayir etsin
0 oy
(263 puan) tarafından
Pislik yaaa. Kurtuluş yok bu sapıklardan :(
tarafından
Kurtulus yok olmaz ki bi oncekinin uzerinden henuz 1 yil bile gecmeden yenisi oluyosa demek ki herhangi bi yaptirim uygulanmamis. Bu boyle oldugu surece piskin piskin yapmaya devam edecekler
0 oy
tarafından
Hadım edecen bunları kesicen ... Lerini delikanlı kalmadimi bu ülkede be. Gebertemiyorlar mi bu şerefsizi dayaktann
tarafından
Kadir seker olayindan sonra kimse bana da aynisi olmasin diye yardim edecekleri varsa da etmezler ki
0 oy
tarafından

17 yaşımda  memlekete giderken yasadim  bu muavin rezaletini yüz  vermis olsam fena olucakti ama ben ağzına  sıçıp  bıraktım  pisman degilim☺️☺️ aklima geldi  her kuşun  eti yenmez ******** demistim :P

tarafından
Iyi yapmissin kendilerini ne saniyolar ya pislikler
tarafından
Hepsi ********  kuduruklar...
0 oy
tarafından
Elinde ne var ki anlamadım 
tarafından
Eli orasinda iste masturbasyon yapiyo pislik videosu da var internette
tarafından
Tövbe estağfirullah tövbe Allah yok etsin böylelerini ya lanet olsun bunlar insan deil ki haysiyetsiz mahluk
tarafından
Daha once de yine metro muavini uyuyan kizin yanina gidip ona bakarak aynisini yapiyo demek ki ona herhangi bi yaptirim yapilmamis ki boyle piskin piskin yapmaya devam ediyolar gercekten igrenc ya
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende gördüm Allah belalarını versin boyle sapıkların
tarafından
Obur dunyaya kalmasin bu dunyada sürünsünler yeter artik gercekten ya
0 oy
tarafından
Ne şerefsizler var dünyada yaa 
tarafından
Herhangi bi islem yapilmadigi surece bunlar boyle piskin piskin hareket etmeye devam edecek gercekten igrenc ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 266 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,427 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 379 göst.
3 saat önce Diğer kategorisinde ecmelllverammmm (182 puan) tarafından soruldu