0 oy
799 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.. ....

19 Cevaplar

+6 oy
(174 puan) tarafından
Ne alaka Allah etti deyip yaptırmayacak mısınız diyorsunuz? Estetiğin dini hükmü belli her hoca bu konuda aynı şeyleri söyler. Ancak bunu bilerek estetik yapıyorsanız bu sizi ilgilendirir bizene. İçinizi rahatlatmak için bu hükümleri yumuşatamazsınız. Evet Allah müsaade etmiyor ama ben yaptım deyin geçin. Her konuyu sakız gibi istediginiz yere çekmeyin. 
(1,909 puan) tarafından
Sağlığı etkiliyorsa yapılabilir mesela büyük göğüsler nefes darlığı bel ağrısı gibi sebeplere yol açıyo
(759 puan) tarafından
Tamam ya nesi günah biraz insanın hayatına zarar veriyorsa nesi günah?!
Göğüs ağrılar yapar kansere yol açar bitirin bu düşünceyi Allah aşkına. Yine de kendi fikirniz.
(174 puan) tarafından
Canım diyorum ya hüküm ortada saglık sıkıntısı varsa ve ciddi anlamda psikolojisini bozacak derecede kişiye rahatsızlık veriyorsa o zaman estetige müsaade var. Bunu bütün hocalar bütün dini kitaplar böyle der. Ancak burda bu durum yumuşatılıyor. Ben niye yaptırıyorsun diye sormuyorum ama çok büyük bir sıkıntısı olmadıgı yazdıklarından anlaşılıyor. O sevabı günahı beni ilgilendirmez. Ancak kendisi yapıyor diye de bunu normal olması gerekenmiş gibi gösteremez.
(174 puan) tarafından
Ben şahsi fikrimi degil Allahın hükmünü söylüyorum. Kusura bakma bunu da hiç kimse bitiremez
(1,909 puan) tarafından
Belki doktor yaptır dedi göğsünü bilemeyizki belki burnu yüzünden  psikolojik rahatsz bilemeyiz o da onu demek istemiş aslında  sağlığını etkiliyorki yaptırıyor
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Bu ameliyatların nekahat sürelerini, bakımlarını, senin vücuduna göre beklenen olası bir riskin olup olmadığını araştırdın mi? Burnumu yaptırmak istiyorum diyorsun da hiç doktorla görüşmediğini düşünüyorum, çünkü görüşsen seni yönlendirir, kıkırdaga mi kemiğe mi müdahale dilecek... buradaki kişilerin verdiği akılla bu kadar önemli ve ciddi bir konuda fikir edinme, gidip iyi ve kurumsal bir hastanenin doktoruyla konuş. Benim cevremde dediğin her iki ameliyatı yaptıran bir sürü insan var ama hiç etrafındaki kişilere böyle sorular sorduguna şahit olmadım. Onlar doktorla konuşup bize şöyle yapılacak böyle yapılacakmış vs.. anlatırlardı.
(759 puan) tarafından
Zaten kararı aldıktan sonra daha kesin drla görüşecem ben diyorum karar veremedim nasıl öneden konuşayım ki göğüs doktoruyla görüştüm ama telefondan
tarafından
Benim burnum kalkık ama küçük bir kemik çıkıntısı var. Ben askeri hastanede çalışmış bir hekimle görüşmüştüm. Görüşme nedenim de estetik yaptırayım mi yaptirmayayim mi diyeydi.  Beni o hekim nefes alışım verisimin çok sağlıklı olduğunu, gorselde hiç düşündüğüm kadar problemli gorunmedigimi söyledi. Kemik törpüsü yapılabilir ama onu bile yaptirmana gerek yok. Fakat yine de sen bilirsin  dedi eğer psikolojinin boğulduğunu ayna karşında kendine yabancilastigini söylersen o zaman yapalım dedi. Bende o noktada olmadigim için yaptırmadım.
Hulasa bunun kararı es dost forum vs... ile VERILEMEZ.
Tabi beni hiç de ilgilendirmez. Nasıl istersen öyle bu süreci yönet.
+2 oy
tarafından
Herşeyden önce Allah in yasaklarını farklı yöne çekip kendin için Allah kızmaz kiii der gibi söylemen hoş değil ... Yasak yasak tır sağlık için  yapsan bişey demem ama Allah senin burnunu onsekild eyaratmos sen Allah'ın yarattigini beğenmiyorum da kuldan hadi bana yeni burun yap diyorsun ne de olsa Allah  yasaklamamis tövbe yaa ....ve demişsin ki bı sorun olduğunda Allah etti diyip yapmiyacakmisiniz  diyorsun kendi ağzınla söylüyorsun bı sorun olduğunda Allah sana sağlığın için yaoman gereken ne varsa yap diyor keyfi değil ... Göğüsler mesela belki yaptırabilirsin sağlık açısından ama dini bu kadar basitlestirme lütfen 
(759 puan) tarafından
Sen iyi cevapa aldığım yorumumu oku akıllı karı
tarafından
Onuda okudum hah en başta desen burnumda sıkıntı var nefes alamıyorum elbette bende diyeceğim ki sağlık için yapılır ... Sende benim yorumumu iyi oku pek bilgili hanım yorumunda da söylediğim gibi sağlık için Allah sana sağlığın için elinden geleni yap diyor diye yazdım hani çok bilgilisin ya cümleleri de anla ve oku ...
+1 oy
(759 puan) tarafından
Artıya göre bilip bilmeden konuşuyorsunuz artıyı verenler de onun gibi cahil! Burunum da eğrilik varsa nefes alamıyorum demek et var hiç rahat değilim hele ki bunun kışı var daha azabli tabi ki başına gelen bilir.

Göğüs kamburluğ omuz ağrısı yapıyor buda sağlıkla zararlı tabi o kadara gelmedim daha şükür yani bunlar keyf için yapılan mıdır?keyf için yapılan popo büyütmek meme büyütmek dudak silikonu kiprik kaynağı beden sekillendirme bunları mı sordum size? Cidden cahilsiniz.! Allah ismi geçirerek akıllı konuşuyorsunuz bilmiyorum Allahım günah yazmasın (diyorum) belki bunu yazanlar neler yapıyordur! Ben Allahın izin verip vermediği şeyleri de iyi biliyorum sizin gibi cahil ve önyargılı değilm. Bakın sorun olursa yazmıştım demek kendimde olanı da sorun görüyorum başına gelmeyen bilmez!
(1,909 puan) tarafından
Boşver bacım çeken bilir Allah seni bilsin yeter
(759 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(4,005 puan) tarafından
burun biraz riskli istedigin gibi olmazsa kotu olur . gogus estetigi diyorum ben , 
(759 puan) tarafından
Vallla bazen bende kesin göğüs diyorum bi ara geçiyor burun diyorum burun içinde çok iyi doktor biliyorum da bakalm hayırlısı
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Devlete sordun mu peki? Göğüslerini yapmaz devlet de ufak ama burnunu yapabilir. Zaten kocan da istiyor ve onaylıyorsa günah değil. Göğsü iri olmayan da senin omuz ağrımdan sırt ağrıdan anlamaz. Burnu maalesef parayla yaparlar. Şimdilik burnunu yaptır. Bir süre toparlayıcı ile idare et sonra göğüs yaptır. İki ameliyat aynı anda olur ama ağrısına doktoru mahkemeye bile verisin. 
(183 puan) tarafından
Bilginiz varmi acaba devlette gogus estetigi oluyomu
(759 puan) tarafından
Aynen canım anlamazlar. Bende öyle düşündüm önce burnumu yaptırayım da sonra öte ki yıla göğüsü yaptırırım daha yaşım küçük 19 yaş ne ki bizim bura da maalesef devlet karşılamıyor
(1,909 puan) tarafından
Olmuyo ben sordum hatta kalp doktoru bana yaptır ama devlet yapmıyo dedi
(13,306 puan) tarafından
Estetik amaçlı olduğu zaman yapmazlar sağlık için yaparlar. Ben üniversite hastanesinde çalıştım o zaman 110 beden üstüne yapılıyordu. Burun zaten her yerde ücretli
(1,909 puan) tarafından
Hadi  ya bana devlet yapmıyo demişti kalp doktoru ama normal devley hastanesiydi üniversite falan değildi
(13,306 puan) tarafından
Belli koşulları var ona uyuyorsa ücretsiz
0 oy
tarafından
Göğüs bencede  yaptir
(759 puan) tarafından
Aynen kesinleşiyor kararım :D
0 oy
tarafından
Burnuna makyaj yaparsın düzelir göğüslerini yaptır 
(759 puan) tarafından
Aynen makiyajsız bile kötü durmuyor ama işte var kusur ne yalan söylim cnm
0 oy
tarafından
Burun estetiği bence ama özel de yaptır asla devlette yaptırma ve piezo cihazı varsa yaptır çekiçle burnunu kırdırma burnun da et varsa estetik sırasında onu da aldır çünkü burun 1 kere yapılıyor 2. İşlem yapılmaz yapılsa bile kaburgandan kemik alınması gerekir ona göre yaptır yani bende yaptırcam hem et var hemde kemik eğriliği var 3000 istedi özel hastne 
tarafından
Ayrı para alınıyor sadece burun eti septoplasti oluyor estetik rinoplasti oluyor sen ikisini beraber Olcan ama çok fark etmez fiyat et alınması kolay ama ikisini aynı anda olmak zorundasın ayrı ayrı yapılmıyor çünkü göğüs estetiği tehlikeli ya haberler de görüyoruz biri büyük biri küçük kalıyor şişiyo ediyor bozuluyor görüntüsü düzelmiyor o riskli ameliyat
(759 puan) tarafından
Amaliyatların hepsi riskli de iyi doktor bulmak lazım atrafım da yaptıranlar var çok iyi duruyo
Burun da riskli canım çökme eğilme oluyormuş böyle şeyleri duyunca da insan korkuyor daha kötüsü olur diye
tarafından
Çökme ihtimali çok düşük canım ben kendim de olacağım için çok araştırdım bir sürü doktora gittim çökme ihtimali çok düşük Hangi şehirdesn sen
(759 puan) tarafından
Baküdeyim canım bura da yaptıranlar çok hiç çökmedi asas iyi doktor bulmak
tarafından
Evet canım çökme ihtimali çok düşük yani sadece güvenilir hastne ve uzman doktora yaptırmak lazım işinin ehli olana yaptırmak lazım
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Göğüs küçültme çok zor bir ameliyat youtube dan izlemeni öneririm öncelikle. Burun da aşırı riskli yakışmayan çok tanıdığım var bilemedim. 
(759 puan) tarafından
Valla zor bişeyler göğüs amaliyatını çok izledim acısı eğer çok olursa 10 15 gün olur biter tüm hayatı kötü yaşamaktansa kısa ağrıya sabr edilir
Burnda çok iyi dr biliyorum ona yaptırmak fikrm var
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Arkadaşlar devletler estetik  yapmıyo özeller yapıyo ayrıca bu konuyu doktorla konuşman daha doğru canım ikisinin de risk yarar oranını kıyasşaöak için şahsi fikrim sağlığı da olumsuz etkilediği için göğüs çünkü nefes darlığı bel ağrısı gibi problemlere  yol açıyo jalp doktoru bana bizzat tavsiye etti ama erteledim  3 yada 4 çocuk düşünüyorum ilerde onlaro yapınca  düşünüyorum süt bezlerini etkileyebiliyomuş bu ameliyat çünkü
(759 puan) tarafından
Sende de mi büyük canım kaç beden giyiniyorsun
Evet kalpa da zararlı nefes darlığı omuzlar da ağrılar oluyo çünkü sütyenle toparlicaz dediğimizde tüm yük omuza düşüyor ben daha doğurmadım bile o yüzden önce burnumu yaptırayım da bende  doğurup yaptıryım çünkü sarkma oluyormuş emizirince
(1,909 puan) tarafından
Evet sarkıyo benim hep büyüktü ilk çocukta çok kilo alınca aşırı rahatsz eder hale  geldi  nefes darlığı kalp sıkışması yaşıyordum doktor söyledi yaptır diye iki yıl önce ünlü bi estetik doktoruna fiyat  sordum  15 ten başlıyo dedi bende kaç çocuk yapacaksam  yapayım sonra yaptrcm  çünkü sağlığımı etkiliyo kıyafetlerde hep sorun
0 oy
(712 puan) tarafından
Yüzüne bakılınca burnun daha çok dikkat çeker bence 
(759 puan) tarafından
Annem de öyle diyor yaptırcam burun da nefes alamıyorum
0 oy
tarafından
Burnumu bukadar taksim burnumu yaptırırım önce diğerine para bulunur sağlık konusuna girer :)
(759 puan) tarafından
oda akıllıca :)
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Canim mence döş emeliyati eletdir burunu makyajnan duzeltmek olur
(759 puan) tarafından
He canım düşünürem
0 oy
(54,001 puan) tarafından
burun estetiği devlet yapiyor
(759 puan) tarafından
Meme yapıyor dediler ama biz de yapmıyorlar hiç biri. Zaten devlete gitmem de özeller hele yeni gelişti
(54,001 puan) tarafından
bilmiyorum canim akrabanin kizi yaptirdi rahatsız oluyormus kucultturdu. benimde kemik cikintisi var doktor kemik ***** ameliyt olman lazim dedids korkuyorum
0 oy
tarafından
Bence burun daha onemli diye düşünüyorum yani ben tercih yapacak olsaydim burnumu yaptirmak isterdim cunku burnunun durumunu bilmiyorum ama esimin de burnundan sorunu var kemik egriligi var ve zor nefes aliyo biz de dusunuyoruz ama nasipse bebegimiz olacak biraz kendimizi toparladiktan snra ameliyat olacak insallah. Sadece estetik açısından degil saglik icin de yapilmali yani elestirenlere anlam veremiyorum
(759 puan) tarafından
Kuzum artı almak için akıllı ve dini görünmek için hepsi ama başlarına gelecek onda anlayacaklar. Ve kötü durum tek estetik değil sağlıkla alakalı ki insanın da piskolojisi de bozuluyor bi kadın için daha ağır
tarafından
Disardan bakildiginda konusmasi kolay oluyo ben de esim ilk basta estetik gorunumden dolayi istiyo diye dusunmustum ama uyurken defalarca nefes almakta zorlandigini gorunce artik ben diyorum yaptir diye ki kimse keyfinden bıçak altina yatmak istemez göğsün de rahatsiz edecek kadar buyukse ve genelde sirt agrisi yapiyo diye biliyorum detayini bilmiyorum tabi  onu da yaptirabilirsin ama senin icin oncelik hangisi onemli olan o hangisi seni daha cok rahatsiz ediyo burnun belki o kadar rahatsiz etmiyodur ama gogsunden dolayi yatamiyosundur mesela ya da tam tersi
0 oy
(502 puan) tarafından
Benim burnumda kiriklik vardi yaptirdim ama hala nefes alırken cok rahat degilim ve keske baska doktor tercih etseydim diyorum.. ben de bi estetik operasyon tercih etcek olsaydım yanaklarimi kuculttururdum :D elmacık kemiklerim cikik biraz ve sisko olmadigim halde sisko duruyorum :D 

Guzel ve düzgün toparlayici sutyenler tercih ederek gogus sikintini cozebilirsin bence ya tabi karar senin. Ben olsam ilk burun ameliyatı olurdum ama dedigim gibi doktor tercihini iyi yap canim
(759 puan) tarafından
Kakarımı verdim canım burun yaptıracağım sütyen konusunda kötüyüm çünkü daha büyük gösteren sütyenler alıyorum hep içi biraz kabarık olanlar var ya ondan
Elmacık kemikli olmak güzel ya neden küçültesin ki :) burnunu yaptırmışsın görünüm bakımından değişti mi?
(502 puan) tarafından
Degisti canim görünüm ama hala teknikte sikinti var. Nefes alirken cok rahat degil hala
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Valla canım ikisi de doktora göre değişiyor. Benim ablamin göğüsleri çok büyüktü sürekli sırtı ağrıyordu yattığında yana düşüyordu memesi hatta öyle diyim sana. Ameliyat oldu şimdi memesini bi gor estetik yok sut kanalları var mı yok mu bilmiyoruz bile doktor gitmiş yıllar oldu hala izleri duruyor mor mor düzelmedi. Görüntüsü de iyi durmuyor. O zaman peşine düşmedik tabi pek yapılan bisey değildi göğüs küçültme operasyonları. Hele bizim yaşadığımız yerde ilkti. Doktorun azizliğine uğradı. Burun da öyle fiyatları çok artmış zaten ama öncelik kesinlikle göğüs derim. Bel ağrısı çok zor 
(759 puan) tarafından
Ay üzüldüm kuzum ya. Bende o kadar büyük değil istiyorum çoçuk olsun sonra yaptrayım göğüsü çünkü hamilelikte yine büyücek sarkacak
(2,445 puan) tarafından
En mantıklısı o canım
0 oy
(613 puan) tarafından

Benm burnum fındık gibi :D

Ama bence burnunu yap yanlış anlama ama butün bayanlar göğüs buyulyme oluyor büyük göğüsü isteyene cok yani :))

Bence burnunu yap kiz sonuçta göğüs görünmüyor burun önemli yüzde güzelliği bulan burundur en ufak kıvrımı bile renk katar yüze :P

(759 puan) tarafından
Aynen kuzum cidden yüzümde de her yerimi seviyorum da bi burun biraz bozuyor :D o yüzden öncelik burun olacak

Sende şanlsın fındık gibi olmasındaa ))
(759 puan) tarafından
Ama göresim geldi bi at sonra kaldırırsııın :D
(613 puan) tarafından
Paylaştım kiz :) tavsiye için
(759 puan) tarafından
Biraz geniş ama cidden ufacık :) maşAllah kız
(613 puan) tarafından
Gülünce az geniş duruyo ama genelde küçük:)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 351 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,128 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 242 göst.
25 Aralık 2023 Moda kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
29 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selenyalcin (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.