kizlar esinizin birbaskasinin yaninda hayatim askim demesini istermiydiniz veya diyormu kizlar esim evde bana oyle seslendigi soyledigi oluyor ama benim yakinlarimin veya kendi yakinlarinin yaninda demiyor ismimle hitap ediyo ee nolcak nornal diyebilirsiniz ama tuhafima ve zoruma gdiyo istemsizce buyuklerimizin yaninda neysede yasitlarimizin yaninda oyle kuzenlerimle otturuyoruz mesela onlarin esleri askim hayatim diyor benimki demiyo sanki kendimi degersiz gibi hissediyorum bunu yasayan bir benmiyim
Başkasının yanında ismimlede hitap eder hanım da der hatun da der. Ama yan yanayken daha bir kere bile birbirimize aşkım demedik. Genelde birtanem hayatım deriz. O bana gözlerini sevdiğim der papatyam der. Hatta bazen arapça bile takilir. Ya zevceti der çok takılma bence başkalarının yanında bu söylemlere yani demek istediğim aranızda ki sevgi muhabbet adı üstünde aranızda olsun. Kimseye ispat etmenizi gerektirecek söz konusu değil hem o yan yana söyleyenler gösteriş yapiyor emin ol evde kedi köpek gibilerdie.
Canı isteyince canemin der .Sinirlenince Meryeeeeeemmm
Yalnızken yaşıtlarımızlayken onun kuzenleri ve benim kardeşlerimin yanında felan aşkım der ama öyle akraba olsun büyükler olsun ailelerimiz olsun adımla bile seslenmez onların oraya tersmiş çünkü benim bile ona adıyla seslenmek yanlışmış ama ben ona seslenirim oda şş felan der
1,488,046 soru
24,324,175 cevap
345,421 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın