0 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Merhabalar vajinal ic dudak.ameliyati olan varmi acaba ben.37 haftalik hamileym ve doktora gorunmeye cok utaniyorm bnde sarkma var ve bu benim moralimi cok bozuyo dogumda yada oncesinde goreceklr cok utaniyorm dogrusu normal dogumesnasinda doktor duzeltebilirmi yoksa estetik.cerrahlar tekmi yapio

7 Cevaplar

+1 oy
(5,481 puan) tarafından
Ayrı estetik olman lazım ona canım, doktor güzel yada çirkin diye bakmaz ki. Bebeğe ve senin sağlığına bakar
(14 puan) tarafından
Insallh canimdedigin gbidr cunku goruntusunden ben bile.rahatsz oldgm icin doktorda rahatsiz olur die dusundum
(5,481 puan) tarafından
Yok ya doktor onunla ilgilenmez
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Benim doktorum estetik de yapıyordu. Bir sorun isterseniz siz yine. Kısa süreli ameliyatlarmış zaten.
(14 puan) tarafından
Inanin bole biseyi sormaya bile.cekiniyorum nedense hep sormak istedim ama utandimsoramadim hic
(2,493 puan) tarafından
Tıpta ayıp olmaz canım. Bu durum insanın psikolojisini bile bozabilir fazla takarsan. Bence mutlaka sor. Doktorun yapıyorum veya yapmıyorum der. Bakarsın seni başka birine yönlendirir. Hatta bazen doğumla birlikte bile yapılıyormuş bu operasyonlar.
(14 puan) tarafından
Haklisinz bunsefer gttgmde utancimi yenip sorucam insallah zaten yapmiyorm dese bile.rahatlarm sordgm icin
0 oy
tarafından
Doktor neleri görüyor kız hiç utanmadan ac valla :) 
(14 puan) tarafından
Neleri goruyor die dusundugumde en kotusu ne olabilirkii bnce en kotusu dedigim sey
tarafından
Kendini temizlemeyenler kokanlar akıntısı olanlar agdasiz olanlar. Bunlari gördükçe doktorlar temiz ama şekil itibari ile normal dışı olanları çok doğal karşılıyorlar emin ol gerçekten. Onların işi bu vajina ve şekilleri. Sen marangoza sandalyenin kırık diye tamir etmeye götürmüyormusun meslea utanıyormusn aynı seu
(14 puan) tarafından
Haklisin galibaa beni biraz rahatlattgin icin saoll bu dediklerini hc dusunemez olmustm
tarafından
Biliyorm çünkü bende çok düşündüm :) anlamsizca koku gelirdi vajinamdan doktora ısrarla gitmezdm sonra eşimin ağzından duyunca bir gazla gittim doktora meğer iltihap varmış doktora söyledim utandım o yüzden gelemedim dedim. Pazarciya meyve satamazsin bizim işimiz bu dedi
(14 puan) tarafından
Iyimis valla benim gorumtu kotu oldgu icin goruntu daha on plamda kokuyu agdasiz olmayi hesaba katmadim hc
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Estetik ayrı bir operasyon sanırım 
(14 puan) tarafından
Eger oyleyse bayada maliyetli die biliyorm
(1,150 puan) tarafından
Bilemiyorum canım ama yerden yere değişiyor. Estetik söz konusu olunca fiyat skalası baya genişliyor
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Estetigi fln bilmemde şeye para harcanmaz onu diyemde boss ver takma kim görüyor sanki senin özelin model sekil ne farkederki :)

(14 puan) tarafından
Baya maliyetlide estetigi bende siiznle ayni dusuncedeym ama utaniyorm iste  kendim bile gornce.rahtsz oluyorm belki esimde rahatsz oluyordr die dusunuyorm.surekli
(30,101 puan) tarafından
aman kiz bos ver bee para verilmez
0 oy
(12,271 puan) tarafından

İleri desecede değilse bırak bence canım 

Doktor niye rahatsız olsun 

Ben neler gördüm 

:woot: neler :woot: 

Doktor kar Allah bilir daha neler:woot:

O yüzden bozma moralini bebeğine odaklan sonrası Allah Kerim ysotirisan da nekadar a yaptırdın  nasıl oldu 

Yaz buraya  merak ederim :D

(14 puan) tarafından
Yaa oylemiii demekki varmis iyiside kotusude nebileym ya sanki bi tek bnde varmis gibi hssettgim icin psikolojim bozulmstu
(12,271 puan) tarafından
Yok canım üzme kendini ;))
(14 puan) tarafından
Ama ilk doktora gebelik icin gttgmde doktor ic dudaklarin buyuk surtunmeden rahatsiz olmuyormusn dedi yerin dibine grdim resmen o doktor psikolojimi daha cok bozdu bu sefer de doktor bisey derse kotu olurum ama hc bsey demezse utancimi yenebilirim
(12,271 puan) tarafından
Hayır deseydin ;)
Çok mu büyük ki kuzum kendini bukadar üzülüyorsun ;(
(14 puan) tarafından
Yani bilmiyorum ki cokmu degilmi bna gore buyuk yani disari sarkik bn cok rahatsz oluyorum cok utaniyorm gebe kalamiyordm sirf bu yuzden dpktora bile gidemiyordm gormesinler die ama bi kere gttm bin pisman etti beni doktor
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Ne oluyorsa biz bu kadınlara oluyor zaten ama erkekler öyle mi hiçbir yerleri bozulmuyor adamların biz bı çocuk doguruyoruz Allah'a şükür tabiki bu özelliğin bende olduğu için ama saçımıza kadar değişiyoruz  adamların ne memesi sarkıyor ne şeyine bı şey oluyor ne diyim ki canım evet sarkmalar insanı kötü etkiliyor yaptr bence de çoğu kadın doğumcu yapıyor diye biliyorum bende 
(14 puan) tarafından
Utancimi yenip sorabilirsrm umarim kadin dogumcu ypar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
19 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 784 göst.
17 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurn404gmail.com (1,272 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 144 göst.
4 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde S123456789 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
1 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Gamze666 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,276 soru

24,042,271 cevap

329,175 kullanıcı

...