0 oy
651 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından
Sezeryan doğum yapanlar sizdede gobeginizden sıvı ve pis koku gelen oldumu  olduysa nasil gecirdiniz ben ne yapmsam gecmedi bazen geciyo geri basliyor  hapta kullandm kremde saglik ocagi verdi bi dr gitme sansim olmadi

15 Cevaplar

0 oy
(2,676 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Doğum yaptığım bir kösesi iltihap olmuş şişmişti ama sıvı atıntı koku yoktu doktor bana vazalin bebanthol pudra bunları kullan geçer dedi bnde kullandım şişlik geçti ama arada acır 2 ay oldu doğum yapalı canm 
(62 puan) tarafından
Oyle ama utangacimdir biraz. Sağlık ocağına gittim krem hap verdiler ama geçmedi  dr da alttan ve utrasyondan bakalım dedi yarın dr gitmeyi düşünüyorum
(2,676 puan) tarafından
sağlıkta utanmayı bırak canm kasti olan bişey değil yani bu.. İyi yaparsın gitmekle ihmale gelmez baksın Bi belki içinde birikti akıtır temizler bunlar olabilecek sorunlar kuzum içini ferah tut sen
(62 puan) tarafından
Saol allah razı olsun güzen konuşman bile rahatlattı beni
(2,676 puan) tarafından
Senden de razı gelsin rabbim canm her zaman canm sonuçta aynı şeyleri bizlerde yaşıyorız anlıyoruz birbirimizi :))
(62 puan) tarafından
:)) tessekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canim olmadi
(62 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Olmadı sen bi doktora görün canim 
(62 puan) tarafından
En kısa sürede gidecegim
0 oy
(884 puan) tarafından
Benim öyle bir şey olmadı canım 
(62 puan) tarafından
Tamm teşekkür ederim
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Senin demi canim  bebegin degil? Sezaryan oldum da hic oyle bisey olmadi canim bilgim yok:/
(62 puan) tarafından
Benim bebeğin değil ne yapsam geciremedim doktor tanıdığımız sordum hep alttan hep ultrasonla bakalım dedi gidemedim bir turlu
(1,963 puan) tarafından
Yorumlara baktim canim kimsede yok ihmal etme bence bian once  git Allahin izniyle  bi sıkıntı  yoktur inşallah  ama git bekleme  mikrop kapar iyice
(62 puan) tarafından
Tamm yarın gideyim bence bende korktum kimsede yok bende olunca inşallah birşey olmaz
(1,963 puan) tarafından
Mikrop falan  kapmstr iltihap falandr ama ihmal etme yinede gecmis olsn  kuzu
(62 puan) tarafından
Sağol teşekkür ederim
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Doktor gitmen lazım mikrop kapmış ilaç siz veya ora tekrar temizlenme den geçmez ihmal etme asla
(62 puan) tarafından
Nasıl temizlenecekki tamm en kısa sürede gideceğim
(12,762 puan) tarafından
Gerekirse ilaç tedavi olmaz kse bakar cnm dikis tazeler
0 oy
(713 puan) tarafından
Bende hiç olmadı canm da senin ki yapıştırma mi oldu dikiş mi atıldı genelde yapıştırma olanlarda öyle oluyomus 
(62 puan) tarafından
Biliyorumki olabilir yarın bi gidiyim  bir çözümü olur inşallah dayanılacak gibi değil cunku
(713 puan) tarafından
Doktor antibiyotik vs biseyler verir canm ihmal etme açılma olursa sıkıntı olabiliyomus dikkat et ağır vs. Kaldırma dinlenmeye bak
(62 puan) tarafından
Saglik ocagindan krem ve hap verdiler ama geçmedi ağırda malesef kaldırıyorum ev temizlerken falan bebiste 7 aylık çok hareketli hiç durdurmuyor yatiriyor
(713 puan) tarafından
7 aya kadar hiç geçmedi mi canm keşke kendi doktoruna gidebilseydin bi baktir ihmal etme
(62 puan) tarafından
Bi geçip bir başladı yarın gideceğim insallah
0 oy
tarafından
Benim direkt kan geldi açılmış dikisim sonra kanama geçti sarı sıvı geldi hastaneye gitmelisin 
(62 puan) tarafından
Kan yok ama çok kötü koku ve sıvı var
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmıştır canım bende olmadı 
(62 puan) tarafından
Anladım tesekkurler
0 oy
tarafından
Bende olmadi ama annemde olmuş enfeksiyon kapmış doktora git canim 
(62 puan) tarafından
En kısa sürede gideceğim kokuya dayanamiyorum
0 oy
tarafından
Enfeksiyon olmuşsun canim doktora git ve terletme oranı 
(62 puan) tarafından
Sürekli kuru tutmaya calisiyorum
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Doğum yaptığım hafta iltihap kaptı sürekli aktı pijamalarım ıslandı resmen. Ateş titreme halsizlik bulantı mahvetti beni. Kendi doktorum da sezaryen olduğum hastanedeki cerraha gönderdi oksijenli su ile temizledi. Açılan yere gazlı bez soktu kapattı üstünü. Üç gün kaldı. Sonra antibiyotik iğne ve hap verdi öyle geçti.
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Hiç öyle birşeyim olmadı doktora görün canım
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Hayır doğumdan hemen sonra korse taktim bu dediklerin olmasın diye. Olmadı şükür. 
0 oy
tarafından
Sıvı değilde kötü koku gelıodu 

Travazol sürdüm geçti 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,916 cevap

329,221 kullanıcı

...