0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar merhaba asla yapmadığım birşeyi yaptım eşimin telefonunu kurcaladım googleye girdim aramalara bakarken kadın kolyesi falan yazıyordu 19 Ekim'de bakmıştı yani bana alipta sürpriz mi yapacak hic bilmiyorum ama çok korkuyorum kızlar sizce beklesem mi yoksa sorsam mi lütfen yardımcı olsun hamileyim birde çok düşünüp stres yapmak istemiyorum ama elimde değil gerçekten
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından
Doğum hediyesi olabilirmi
tarafından
Bilmiyorum kuzum emin ol eğer öyle birşey olursa zaten benim için kendisi biter ama ben öyle birşey olsa bile inanmak istemem çünkü eşime aşırı düşkünüm bekleyeceğim 4 5 gün eğer ki bana değilse soracağım :(
tarafından
Sipariş vermiş mi yoksa sadece bakmış mı?
Özellikle araştırmış mı bilmem ama olaya bence masumca bak karşısına çıkan herhangi bir linke de tıklamış olabilir sonra oradaki kolyeler dikkatini çekmiş senin için düşünmüş olabilir
tarafından
Kuzum şuan burda benim karşıma da bir reklam çıktı ona bastım aynısı geçmişte çıktı sipariş verdiğini ben nasıl anlayabilirim peki
tarafından
Klavye hatasıyla falan basmıştır canım belki  takilma rahat ol gizleyecek olsa geçmişi silerdi demek onemsememis
tarafından
Bakki o siteye kaydolmuş mu? Eğer siteye kaydolmuşsa hesabım kısmından siparişlerime bas ordan her şey ortaya çıkar. Ama dediğim gibi bence linke falan tıkladı çünkü gizli bişey yapıyo olsa silerdi
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Belki sana  annesine alicak hemen şüpheye kapılma güvenmiyor musun eşine hemen aklına kötü şeyler getiriyorsun 
tarafından
eşime güveniyorum ama o rastgele hediye alan biri değil bırak özel günü normal günde asla almaz
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Artık burdaki oostlar yüzünden paranoyak olduk. Kocana güvenin var mı?

Varsa bekle

Yoksa hesap sor
tarafından
Aminn canım seni çok iyi anlıyorum bebeğin kızmı
tarafından
Yok kuzummm erkek
tarafından
Benim iki tane erkek 3.kız erkeklerin hamilelik lerinde hiç duygusallık yaşamadım ama kızımda dokunsalar ağlayacak gibiydim ondan dedim kız mı diye sağlıklı kucağına al inşallah canım
tarafından
Kuzum ben de şuan aşırı duygusallımm
tarafından
Eşine sarıl  uyu hiçbir şeyi kafana takma haber programı hiç izleme

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,178 soru

24,426,187 cevap

352,044 kullanıcı

...