0 oy
493 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar diğer postlarımda var kaynanam 40 günlük bebeğimle beni evden kovdu tartıştik falan diye eşimin patronunun evinde kaldik kac gün zor bela bi ev bulduk taşındık. Ben konuşmuyorum ama eşim konuşuyor annesiyle oğlumu hafta da bir yolluyorum esimin zoruyla. Ve ne kadar zor durumda olduğumu da yazdim surekli paketleme işi arıyorum diye. Şimdi kaynanamin göğsünde bi cisim saptanmış devlet hastanesi 1 ay sonraya ultroson randevusu vermiş. Aslinda onların durumu iyi görümcem çalışıyor kaynanam çalışıyor. Eşime demisler ki 1 ay beklemeyelim sen ver bize para özel de olalım. 200 tl belki çok yüksek bi mevla değil ama inanın ki ben oğluma mama alcak para bulamiyorum yeri geliyor. Annemden istiyorum eşimde iş yerinden avans alıcakmış. Yani avans alırsa 200 tl bize kos koca ay geçinmek için oğlumun maması da dahil 300 tl kalıyor ben sizce eşimle bu konuda konuşayım mı ? Bir yanım diyor ki hastalık ya goğsündeki kötü bir şeyse bir yanım da diyor ama onlar beni küçücük yavrumla evden kovdular siz olsanız ne yapardınız.

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ah bu kocalar niye biz kadinlar gibi ince dusunmuyar ellerinden gelse gotlerindeki donunuda vercekler ailelerine
tarafından
Ama eyer annesine para verirse ben annemden artık hayatta mama parasi istemem gitsin nerden buluyosa bulsun ben bunlari düşünürken onun böyle yapması çok saçma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durumları varsa eşinle konuş vermesin para 
tarafından
Durumları var aslında ama şuanda sıkışık demişler görümcemin saçma sapan harcamaları yüzünden
tarafından
Koca ay 300 TL de yetmez size bebeğin ihtiyacına anca yeter verdirme bence eşine Anlat koca ay napacaz diye
0 oy
(17,285 puan) tarafından
Eşinin tavrını bilemem ama ben olsam asla verdirmem. Evlat söz konusu olunca anne baba bile bir tarafa atılıyor. Tabi sana böyle yap diyemem , dediğim gibi eşin ne düşünüyor ona göre hareket et sende. Annesine düşkünse ve hastalık çıkarsa bu sefer seninle kötü olur kocan.
tarafından
Annesine çok düşkün yani karısını 40 günlük bebeğine evden kovdu daha ertesi gün gitti yanaklarından öptü onu niye benim peşimden gelmiş diye özür diledi ondan siz düsünün
(17,285 puan) tarafından
Aman kuzum o zaman işin zor. Anasına bişey olur seni suçlar hemen. Cocuğunun rızkını vermemesi gerek  ama  sen verme desen de dinlemez heralde kocan.
tarafından
Yok dinlemez ama o eyer verirse ben annemden artik hayatta para istemem bakalım nasıl oluyomuş cocuğun mamasi bittiğinde parasi olmayinca nasıl alcak
(17,285 puan) tarafından
Aynen kuzum isteme annenden. Şöyle düşun senin annenin verdiği para kaynanan için harcanmış gibi oluyor. Kocan parasız kalınca istesin anasından.
0 oy
tarafından
Durumları varsa neden sizi zor durumda bırakıyorlar 

Ama bi taraftan da senn yerinde olsam 

BAŞIMIN GÖZÜMÜN SADAKASI OLSUN DERİM 

BELKİ GELECEK BİR BELADAN KORUR O VERDİĞÜNİZ PARA 

NE BİLİYİM!!!
tarafından
Şuanda sıkışıkmışlar oyle demişler eşime
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Ben vermemem.oglumuda yollamam ewimin konuwmasinida isdemem seni kovdu bebeyinle duwunmedimi bawina biwey gelir diyemi.ewin nasil gitmiw anlamadim ben ya
0 oy
tarafından
Durumları varmış zaten. Söyle eşine vermesin 
0 oy
tarafından
200 lira nedir kı durumun olmadığı halde senden istiyor üstelik kapıya koymusken. Eşinle konuşmalısın bence 
0 oy
(47 puan) tarafından
Siz böyle yaptıkça onlar suçlarını asla bilmeyecekler her fırsatta masum rolü oynayacaklar.kusura bakma bende sana benzer bir drum yaşadım inan gözümde hiç değerleri yok ariyo torununu görmek için açmıyorum bile telefonu.yuz vermiyorum.esime de her fırsatta söylüyorum benim için bittiler diye.agziyla kuş tutsa da umrumda değil artık.ben olsam verdirmem anlican...
0 oy
tarafından
Bence bu konuda hic bisey soyleme . Esin para vermeyip gitmezlerse sonradan kaynanana bisry olursa sana patlar . Kaynananda bisey cikmazsa yeri gelince patlarsin :)
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Birak versin madem cocugunun rizkindan kesecek o mamayida almak zorunda veriyorsa hicbisi deme ailendende bes kurus isteme parayi veren adam cocugunun mamasinida getirir evinin ihtiyacinida alir
0 oy
tarafından
Görümce çalışıyormuş bırak onlar versin parasını çocuğunuzun rızkından kesmeyin he eliniz rahat olur o zaman verirsiniz amena ama eliniz sıkışıken ben kabul etmem şahsen senin bu olaylı durumunda
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Sizinde durumunuz öyle çok çok iyi değil ki. Öncelik bebeğin olmalı 300 tl bebekli bir aileye yetmez mamalarda öyle ucuz birşey değil zaten. Ben olsam eşimle konuşurum öncelik bebeğimiz olmalı. Onların durumu varken bir köşeye para koymasını bilselermiş bi zahmet 
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Konuş canım eşinle ben vermen taraftarı değilim hangi para ile mama alacam bebeğime de illa da varmek istiyorsa bırak versin bir şeye para kalmayınca da dersin vermeseydin alırdık diye 
0 oy
(3,834 puan) tarafından
benim bebeğime mama parası bulamicam da eşim annesine para verecek öyle mi. kusura bakmasınlar da oyle işe bisey derim yani. eşinde de suç var canım. madem çalışıyorlar onlar alsın avans
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Kovdu diyosun ama orası muallak kimse kimseyi durup dururken kovmaz heleki lohusayken neyse para konusuna  gelelim durumları iyi diyosun 200 tl yi kocandan istemeye utanmadilarmi acaba sizinde durumunuzu bile bile Ama insanlık sende kalsin bu ay gerekirse sıkış sadece bebegin ihtiyaçlarını al bence ver parayı hastalık o insanlık yapmamış sen yap 
tarafından
Kimse kimseyi kovmaz demişsin doğru bilmiyosun neden kovduğunu da açıklayım. Biz beraber oturuyorduk sezeryan ile doğum yaptım normal olarak annem doğumuma kaldı ki normal doğursam da gelmesi bence çok normal. Ben iki günlük sezeryan halimle kalktım ev süpürdüm benimle hiç ilgilenmiyordular. Ve annem ilgileniyor diye kızdılar ilk önce annemi kovdular evden ben annemin kovulmasını yediremedim bende annemle gittim ama sonra geri döndüm eşim için 5 günlük bebeğinden ayrıydı. Eve geri döndükten sonra zaten hiç üstüme bile bakmadilar 40 günlükken de niye evde iş yapmiyormuşum diye sen bu evde hiç iş yapmıyorsun sabah seni bu evde görmiycem dediler.
(1,908 puan) tarafından
Zaten yazdim Orasi muallakta diye konuyu bilmiyoruz haliyle yorumuda tarafsız yapiyoruz
0 oy
tarafından
Bence konuş öyle bişey olsa kesinlikle eşimle konusurum ve vermemesini söylerim çocuğumun rızkı o hem beni bebeğimi kovucak hem para vericez iyi esin veriyor benim eşim vermez 
0 oy
(503 puan) tarafından
Bi kurus vermem gebersn
0 oy
tarafından
Canım sen sesini çıkartma şimdi sen verme etme gibi konuşursun sonradan kötü bi hastalığı çıkart verdirttirmedin der annesi vermedin bana parayı der naz yapar kocan elden gider uzaklaşır 

Sende eşisin diğeride çocuğu sizinde zor bişeyiniz olsa kocan sizin içinde para bulur alır eder boşver kocana kendini iyi göster
0 oy
(54,107 puan) tarafından
islerini dusunce nasil arıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Huthut (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 2,074 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Erdemlili yolcu (100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,905 soru

24,131,339 cevap

334,061 kullanıcı

...