0 oy
370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
2 yasında kızım var ikide bir kızımı dısarı gonderıyor gonderme diyorum anlamıyor evimizin karsısında esimin amcaları var onlarda daha dun kayserıden cenazeden geldiler kızımı oraya gondermıs kendiside odaya gırmıs kapıları örtmus telefon konusuyor 3 aylık oglum içerde aglıyor bende oglumu yatırdım bulasıklarımı yıkıyorum su sesi camasırım makınası calısıyor du derken duymadım bide mutfak kosede ses fazla gelmiyor niye böyle yaptığını anlamıyorum suan kızımı ayagı da sallıyorum oglumu elimle bı elımlede size yazıyorum artık bıktım birlikte yasıyoruz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Verme canım eline çocuğunu 
(469 puan) tarafından
Canım illa vermek zorundayım yemek ev derken o bakacakkı ben yapıcamm
tarafından
Ya her şeyi senin üzerine yıkmış anladığım kadarıyla. Evini ayırma imkanın var mı?
Rahat edersin en azından ya
(469 puan) tarafından
Maalesef oda yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birlikte yaşıyorsan malesef problem bitmiyor. Bu biter başka bsi başlar hele bir de sorumsuz bir kayınvaliden varsa evini ayırmadan sorun bitmez ne yazikki :(
0 oy
(82 puan) tarafından
Ahh şu birlik evleri yokmu hep bi sorun var bende beraberim ama evim var yatmadan yatmaya gidiyoz sacmalik
(436 puan) tarafından
Alt üst mu oturuyorsunuz
(82 puan) tarafından
Evet cnm
0 oy
(436 puan) tarafından
Keşke evleri ayirsaniz yükün azalır cocuklarina da bakarsın canim
(469 puan) tarafından
Canım o ayrı ev bana imkansız
0 oy
(26 puan) tarafından
Sinir uçlarına dokunuyor dimi bilirim bu halleri
(469 puan) tarafından
Evet maalesef
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Evi ayirmanin yolunu bul bacim
(469 puan) tarafından
Maalesef canım o imkansız
(365 puan) tarafından
Neden imkansız
0 oy
tarafından
2yasında kızın gözden ayrılmayacak kadar küçük kayınvalıdenle dısarı asla gonderme basına bır sey gelse ne olacak boyle postlar okudugumda kalbım sıkısıyor gercekten Allah akıl versın kaynanana. Kaynanan gexecegıne kapı kapı işin ucundan tutsun evladını kmseye sen yokken gonderme lutfen. 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 680 göst.
+1 oy
9 cevap 989 göst.
0 oy
19 cevap 432 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 679 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler