0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar hiç bekarken kız dövdünüzmü ya yada eşiniz için:angel::sleeping::devil:

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Hayır ne dövdüm ne dövüldüm kavgaya bile karışmadı etliye sütlüye karışmayan tipler olur ya öyleydim kimseye karışmaz ve umursamazdim böyle şeyler bana ergence geliyo ya
-Reklam-
+1 oy
(4,848 puan) tarafından
Ben dovmedim de eşim çok dövdü :) 
tarafından
Senin için mi kızzz :D
(4,848 puan) tarafından
Yoook yaaav erkek dövdü :)
tarafından
Heeee :D bende senn için sandım kız
(4,848 puan) tarafından
Aynen benim için bı yaşlı adam bize arkadan laf atmış ablamda vardı yanımda biz duymadık eşimde yanimoza geliyordu sevgiliydik o zaman adamın üstüne bı uçtu kafa göz daldı vallahi sonra öğrendik ki arkadaşının babasiymis içmiş içmiş leş kargası laf attı bize dayagida yedi
+1 oy
tarafından

Çok dövdüm bazende yedim :Dlise de erkek bile döverdim :D

Eşim için dövmedim hiç :D

tarafından
Hahahaah :D güzel oluyor ya
tarafından
Aynen hiç tek biriyle dövüşmedim hep 3 4 anca güç yetiyordu bana :D
0 oy
tarafından

Okulda iken bi arkadaşı dövdüm saç baş girişti 

Çok güzeldi yaa

Kız kavgalarını izlemeyi seviom hahaha:)

tarafından
Bende severim ayırırken masus yolardım :D
tarafından
Hahahaa güzel oluo yaa :)))
0 oy
(163,331 puan) tarafından

Ben bekarken degilde evliyken kaynana dövdüm :ermm:

tarafından
Aayy :D
(320 puan) tarafından
İnanmadım valla ya öyle bişi mi olur aboooo itmek başka dövmek başka
(163,331 puan) tarafından
Seni inandirmak zorunda degilimki ne yasadigimi ben biliyorum ittim demedim dövdüm dedim
(1,437 puan) tarafından
Neden boyle yapiyorlar bilmen benim cekdiyimi soylesem kimse dayanmaz ewimi cok sevdiyimsen sabretdim.hoc bir seyi olmadi halde ewimle gezmeye giderdik ewimi gorur gormez kalbim tutdu diye aglardi.ewim bize geldimi neler yapardi ki ewim nisanli zamani bize gelmesin.evlendik benim babam hayirsiz babami benim yuzume vurup bilsem onun kizini almazdim dedi ewimde sen diyil ben aldim.cok agladim.hic bir sey yapmama ragmen arkamca neler soylerdi.hamileyken bawima neler getirmedi beni hale kiskandirir eve kizlar cagirdi.evimi ayirdim ayni heyetde bawaa ev yapdik.evime gelenlere aileme anneme neler soyluyordu bikmiwdik bee.suyumuz iwigimiz ayniydi bebekle ben yanlizken iwi keserdi suyu keserdi neler cekdim uzerime bile saldirdi.ewim gordu ki bana neler yapiyor sadece agloyorum buyuk bir kavqa oldu simsi qonuwmuyor her seyimizi ayirdik
tarafından
İyi yapmışsın sevda bazen insanın beynine koşuyorlar inan ki insan patlıyor artık
0 oy
(15,509 puan) tarafından

Hiç sevmem öyle şeyleri 

Hatta bir kere eşim sevgikiyke sormuştu benim için kavga eder mısın asla kendimi düşürmem demiştim :)

tarafından
Vaaayyy :D mantıklı
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Çirkef biriyim de iş kavgaya gelince hemen saldirmam ;)

:D

Hele onun için kimseyi dovmem banane :woot:

tarafından
O niye kız :D heriff için
(12,271 puan) tarafından
Yok bacım kalsın ;))
0 oy
(8,221 puan) tarafından

1. Hiç sevmem öyle şeyleri cingen gibi :/ bir de bir insanın canının acimasina dayanamam ben . Bir kere küçükken kardeşimle kavga etmistik ilk ve son oldu o ağlıyor diye bende oturup ağlamıştım aramızda 1.5 yaş var ağlama bak geçecek birazdan demiştim :D
tarafından
:D allahım yaaaa kız kıskançlık da da mı dövmen
(8,221 puan) tarafından
Hayır ben sevmem öyle şeyleri kiskansam kiskansam sadece sevdiğimi kıskanırım başkasına ilgi alaka gösterirse öyle olduğunda da hep uzaklaşirim bir kaç güzel arkadasligimi bu sebeple bitirmistim
0 oy
tarafından
Hiç kendimi yoramam kavga gürültüden nefret ederim ama bir laf konuşurum keşke agzimi burnumu kırsaydı da bana bu demeseydi diye tribe sokarım adamı ") 
tarafından
Vaaayyyyy :D diliyle dövenlerden
0 oy
tarafından
Yaa bi tane kız benim kardeşimi dövdü diye dövmüştüm.  Saçından tutmuştum ellerim hep yağ olmuştu hala aklıma gelince midem bulanır 
tarafından
Yağ pahalandı kız :D
0 oy
tarafından
15 yaşındaydım olay TV ye bile çıkmıştı haber babam ilk defa evimizin kapısının önünde kavga ediyordu babam eski şoförünü iflas ettiği için işten çıkartmıştı parasını verememişti iflas etmiştik kapının önüne dört tane adamla gelip babama saldırmıştı şoför bende o anki korku ile düdüklü tencere ve bir mutfak çekmecesi çıkartıp önüme gelene vurmuştum hala pisikolojim kaldırmaz o an aklıma geldikçe içim ürperir sonra adamlar babamdan değil benden şikayetçi olmuştu on sakika sonra bizim akrabalar geldi kavga büyüdü ertesi gün kapının önünü itfaiye gelip yıkamıştı öyle kan vardı ilk ve son kavgamdi keşke hatirlamasaydim.
tarafından
Hadii yaaa ayy kötü olmuş kızz :/
0 oy
tarafından

Ben kız dövmemiştim ama eşimle sevgiliyken eşimin Instagram hesabına bi kız aşkını ilan eden bi mesaj yazmıştı. Biz de o zaman lisedeydik ve sevgili olduğumuzu herkesten saklıyorduk. Bende kızı okul bahçesinde sıkıştırmıştım.

Az bişe zarar vermiş olabilirim ama kesinlikle dövmedim:D

tarafından
Tabiki canım inanıyorum :D
tarafından
İnan kız cidden dövmedim biraz zarar verdim :))
Yine olsa yine yaparım ama :D
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Hrp toplu kavga ederdik doverdimde dovulurdumde ama en cok kiz degil erkek doverdim bi gun proje odevi vardi sinifda toplam 10 kisiyiz 5 erkek 5 kiz var iki gurba ayrildik kizlar erkekler diye biz yaptik projeyi sunuma gecerken erkekler bizden kopya cekmis biz 1 hafta ugrastik onlar 1 saate bizden kopyayi cekmis ilk biz sunuma gectik bitirdik sonra erkekler gecti bizim sunumuzun aynisini soylediler biz sinirlendik hoca iki gurubada sifir verdi kopya cekildigi icin sinif zili caldi hemen birimiz kapiya kostu ogretmen cikdigi gibi kapiyi kilitledik anahtari camdan asagi attik kimimiz okul kitaplariyla kimimiz sopalarla bende ogretmenin cetvelini aldim basladik bunlari dövmeye sonra biri camdan atladi kacti bizden  bi kizda kapidan cikdi onu tuttu yere yatirdi ustune cikdi yumurklari oglanin suratina suratina indirdi bide kizda sisman yani o zmanlar 60 kilo vardi hepimizin yasi 13 kucuguz daha 8 sinidyadik o kacan cocugu geri iceri soktuk okulun zili calana kadar dovduk 5 oglanida cok komikdi arkadadimin biride obur oglanla laf dalasina girmis bizim mervede sinifın oturma siradi kirikti tahtayi yerinden cikardi cocugun koluna bi vurdu incinmis kolu ertesi gun sargiyla geldiler okula bidahada kopya cekemediler☺

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,596 soru

24,060,866 cevap

330,141 kullanıcı

...