Birazdan hastaneye gideceğiz Eşimin gelmesini bekliyorum dizlerim ellerim paramparça oldu karnımın üzerine düşmemek için yoldan gelen geçen insanlar yardım ettiler ailem Adana’da yaşıyor ben İstanbul’da Kayınvalidemler yok Allah kimseyi ailesiz. Bırakmasın hüngür hüngür ağlıyorum bu postu sadece birazda olsa yalnız hissetmemek için açtım inşallah bebegim e bişey olmamıştır dua edin lütfennnnnn
Korkma Rabbim onu sana nasip edecekse eder hic üzülme bisey olmamıştır bebeginin hareketlerini hissediyomusun
Ben 8 aylık hamile iken yuz üstü düşmüştüm karnımın üzerine direk hastaneye gittim hiçbirşeyin yok seninde bebegininde ikinizde gayet iyisiniz dedi oğlum yarın 1 yaşına girecek merak etmeyin birşey olmamıştır
Sakın ihmal etme bende 2018 de yolda bayılıp düştüm 3 aylık hamileydim karnımın üstüne değil ama sol tarafıma düşmüşüm herkes başımda ayılınca eşimde gelmiş bileyim yok eve götür dedim keşke demeseydim eve geldim 30, dakka sonra bir kanama başladı neye ugradıgımı şaşırdım hemen doktora gittik eşim geldi doktor çok büyük risk var dedi ağlaya ağlaya mahvoldum neyse 4 ay yattım bebeğime kavuşmak için
1,486,772 soru
24,306,258 cevap
344,420 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın