0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar iki ucunda düğüm var dikişleri aldır dediler korkuyorum normalde bile çok acıyo dikişleri aldırmak acıttı mi ve kaç gün sonra alırdınız 

13 Cevaplar

0 oy
(125 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum ama dikiş alınmadı sordum kendi kendine kaynıyor dedi 
(119 puan) tarafından
Benimki alınacakmış devlette oldum özelde olduğum da böyle bir şey yoktu
(2,063 puan) tarafından
Bende devlette oldum  ama öyle sorun olmadi bende  kendine kendine iyileşti zaten yapıştırmaydi benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
10 günde aldırdım hissetmiyorsun bile acı asla yok
0 oy
tarafından
Senin eriyen iplik degilmi canım.benimde öyleydi iki ucunda ip vardı ama estetik dikismi diyolar ne diyolar ona ismini tam bilmiyom eriyen iplikten oluyo aldirmana gerek kalmiyo
(119 puan) tarafından
Kuzum bilmiyorum sadece alınacak dediler
tarafından
Doktorunmu dedi alincak diye
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Dikiş alınmamıştı bende
0 oy
tarafından
Bende sezeryan oldum ama öyle dikisleri aldırmak için gitmedim doktor sadece dikiş yerime baktı bide ultrason ile baktı tamam dedi dokunnadi başka 
0 oy
(53,958 puan) tarafından
dikissiz yapıştırma oldu benim
(129 puan) tarafından
benmde öyle oldu 12 gün oldu olalı
0 oy
(668 puan) tarafından
Benimki kendi eriyen dikiş yani ben aldırmadım o yüzden bilmiyorum ama dikiş yeri zaten uyuşuk o yüzden hissetcegini pek sanmıyorum canm his yok şuan orda
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Acımıyor kuzum oturup arkana yaşlanıyorsun ucunu kesip çekiyor sinek ısırığı gibi birşey. Boşuna kasma kendini
0 oy
tarafından
Yok canim  benimde oyleydi iki dakika sürmedi  kesti bi yandan diger yandan çekti  bende korkuyodum  inan hic korkma 
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Teyzem geçen ay sezeryan ile doğum yaptı dikislerini actiginda acıdı mi diye sordum hissetmedim bile dedi 
0 oy
(834 puan) tarafından
Acımiyor canım sezeryandan 1 hafta sonra aldirman gerekioo zatn 1 ucunu kesiyo doger taraftan cekioo
(119 puan) tarafından
Kuzum ben karantinadayim pozitif hastayım 14 gün karantina olduğu için biter bitmez aldirsam sorun oluyor mu
(834 puan) tarafından
Karantinan bitice git hemen.bnde sezeryan oldum sonrasinda dikislerim falan patladı enfeksiyon aktı .baya gecikmisti dikişlerim bi ucu iceri kacmisti ozeldeki dktr kizdi neden zamaninda gelmiyonn bu dikis icinde curuseydi napcaktin .alabilcemiz kadar alacaz insallah tamami cikar demisti
(834 puan) tarafından
Cok gecmiş olsun buarada hemencecik iyileşirsin insallah.
0 oy
tarafından
Ben devlette olmuştum sezeryan. Dikiş falan aldırmadım zamanla kendi kendine düştü 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kim dedi aldır diye canım.yapistirma dikiş yapıyorlar iki ucunda düğüm oluyor o da içerden eriyince distan kendisi atıyor 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 463 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 507 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde 123gunes (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 349 göst.