0 oy
484 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar annelerinin kaderini yasarmis derler dogrumu sizce? Birde erkekler de babalarinin mi kaderini yasar ozaman bu gece aklima geldi gecmise dalmisim :'(

14 Cevaplar

0 oy
(53,964 puan) tarafından
yok canım ben inanmiyorum ona
tarafından
Kiz deli misin yaaa ama normal evde kala kala kafaayi yedik iyice adam da sasirmistir :)
(53,964 puan) tarafından
ya Allah korusun bana bişey olsa kizim anane de babannede surunsun istemem. kayinvalidemde bakar ama o cok pimpiriklenmiyo mesela ortada bicak olsun almiyo gitmez ela diyo veya hole cayciyi koyuyo kenara cocuklar gider carpar tam ortada diyorum gitmezler diyo sobanin yanindan geciyo bişey olmaz diyo dusmez diyo ilaclari almaz diyo rahat yani  kucuk seyler gibi ama insan bunları bile dusunuyo bide onlar eltileriyle yanyana oturuyo gelen gideni cok oluyo yetişkin kuzenler var annemlere babam evde diye pek giden olmuyo bide kayinvalidem hep is yaptırma hayali kuruyo annem bana bile evlenene kadar bir is yaptirmadi annelik iste ufak seyleri buyutuyorum belki kendi anneme daha cok guveniyorum bilmiyorum ☺️☺️☺️
tarafından
Gercekten cok rahatlarmis ben cok dikkat edrim o konuda ya herseyi kafamda kurarim soyle boyle yapar duser falan bu arada bana bisey olsa annemlere guvenirim biliyorum cok iyi bakarlar severler buyuturler ama ben gibi olmaz 3 dk dikkatsizikle bir ara balkondan dusuyordu tugra annemler sohbete dalmislar tabureyi almis bizimki balkon demirinde bende carsidan geliyordum bana denk geldi ben gelmeseydim Allahim koruudu resmen ya bgirdim anne tugra diye of cok kotuydu Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin hicbir bebegi de annesiz koymasin canim aminn
(53,964 puan) tarafından
verilmis sadakan varmis canim . bnim annem benden daha dikkatli gözünden ayirmiyo bide halam var bekar hic evlenmedi oda bizi büyüttü sindi elada sira elada hastasi onun aman Allah göstermesin bizimle buyusunler sipalar
tarafından
Amin canim amin annemde biraz yorulunca kafa gidiyor kimse annesi gibi bakamaz ki zaten biz anliyoruz herseylerinden dilinden
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Annemde hep boyle der ne kadar dogru bilemem 
tarafından
Insallah oyledir ya esimin annesi olmus uvey anasindan cok cekmis oglumun kaderide benzemez ins
(22,057 puan) tarafından
Kiz oralari dusunme ta Allahin izniyle benzemez insallah benim annemde heo der ben kocadan cok çektim sen cekmen ins falan  diye :D ama annem kaynanadan falan cekmis bende anamin yaşadıklarının aynisini yasadim yani bazen oluo
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Biraz benziyor eğlendiğim insan babama çok benziyor çünkü 
tarafından
Benimkide benziyor biraz ama insallah oyle bisey yoktur evlatlarimizinki benzemesin
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Yok kiz hirafe o
tarafından
Insallah oyledir ya esimin annesi olmus uvey anasindan cok cekmis oglumun kaderide benzemez ins
0 oy
(8,257 puan) tarafından
Herkes kendi kaderini yaşar :) Rabbim  birinin kaderini yazarken annesine göre  yazacak degil ya :/ Genel itibari ile kadınlarımız aynı kaderi paylaştığı için öyle denmiş bence ahahhaah :)
tarafından
(8,257 puan) tarafından
Yok daha neler canım Allah korusun öyle şey mi olur o zaman tum yetimhane de büyüyen kişilerin çocukları da yetimhane de büyümüş olur böyle zincir duydun mu sen? Hayır .. kötüyü getirme aklına
tarafından
Haklisin kuzum oyle dusunurken geldi aklima olmasinda zaten Rabbim herkese evladiyla yasamayo nasip etsin
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Valla canm bende ona inanıyorum hani annem de öyle derdi zaten kızlar annelerinin kaderini yaşar diye tamam bazı şeyler elimizde ama farkına varmiyoruz önüne gecemiyoruz bazı şeylerin bak benim anneannem beraber oturmuş kaynanasiyla zorluk çekmiş annem ve 4teyzem de birlik oturmuş teyzemin bir büyük kızı var evlendi bir yıl beraber oturdu ayrıldılar geri oğlan aldattı onu aha bende birlik oturuyorum ben inanıyorum yani benim bir arkadasmn annesi evi ayriymis illa öyle istemiş eşi de saf onun da kızı şimdi evli benimle yaşıt oğlan saf ayrı oturuyor kader valla herşeyin hayırlısı
tarafından
Insallah oyle degildir  ya esimin annesi olmus uvey anasindan cok cekmis oglumun kaderide benzemez ins
(2,127 puan) tarafından
Benzemez ins canm
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Öyle bisey olacağını sanmam eskiler hep zaten öyle der durur iyi olursa ALLAH tan kötü olursa kuldan bilirlermiş herkesin kaderi farklıdır ALLAH hayırlı kaderler nasip etsin inşaallah ☝️
tarafından
Amin kuzum insallah ya esimin annesi olmus uvey anasindan cok cekmis bende oyle iglumda olursa falan aman sacmaladim iste
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Öyle bişey yok.

Annem babamdan şiddet gördü kaynanasından çekti.

Şimdi biz 3 kızız ve 3 ümüzde çok iyiyiz eşlerimizle ve kaynanalarımızla

Büyük ablam MS hastası zor yürüyo ve evin bütün işini çocukların bakımını eniştem yapıyo. Allah bin kere razı olsun ondan.

İnsan kendi belirliyo bi yerde kaderini. Çünkü çoğu kişi babası gibi biriyle evleniyo.

Ama ben mesela asla babama benzesin istemedim ve 6 sene ölçüp tarttım.

Babam sorumsuz bi adamdı ve eşim sorumluluğunu bilir evine bakar.

Çok şükür annemin kaderini yaşamadım ve yaşamakta istemiyorum asla
tarafından
Amin insallah Rabbim kotu seyler ysatmasin esimin annesi olmus uvey annesinden cok cekmis bende oglum da oyle olursa falan sacmaladim iste
(1,634 puan) tarafından
Yok kız kötü şeyler düşünme.
Bu hayatta hep pozitif olacaksın ve hiç birşeyi takmicaksın kafana.
0 oy
tarafından
Alakası yok kırmızı oda izlediysn bilirsin insanlar çocukluğunda ne yaşarsa büyüyüp evlendiğinde de onu ister mesela erkekler babaları kötü biriyse annelerine kendilerine eziyet ettiyse nefret ederler ama  ona alışık olduğu için isterler kızlar kavgalı bi ortamda bğyüdüyse onu isterler eşiyle kavga çıkartırlar ama arada istisnalar olabilir mesela benim annem kavga olan bi ortamda büyümüş ama kavga etmemek için uğraşır çünkü çocuklarım ben gibi olmasın der. 
0 oy
tarafından
Öyle bir şey olsa Kuran ve sünnetle bildirilirdi. Öyle bir şey yok. İnsanın başına gelen musibetler bile kendi eliyle işlediklerinden geliyorken ( Allah CC ayette böyle buyuruyor ) insan nasıl olurda anne ve babasının kaderini alır ?
0 oy
(95 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım benim annemin çeyiz eşyaları olmamış içinde kalmış...benim de olmadı eşim 2 yıllığına başka yere ataninca eşyalarım alinmadi 2 yıl snra alındı .. sonra ben bebekken idrar yolu enf.gecirmisim annemin dikkat edemediği bir durumdan dolayı.benim kızımda benzer durumdan dolayı  geçirdi .. bunlar tesadüf mü bilmem . 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Anneyede bağlı canım kimi der ben yaşadım o yaşamasın kimi saldım çayıra mevlam Kayıra der bırakır 
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Dogru annemin kaderini yaşıyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,526 soru

24,099,977 cevap

332,364 kullanıcı

...