0 oy
418 göst.
Diğer kategorisinde (2,231 puan) tarafından
Ya kim benim için kötü yorum yapsa veya kötü bişey düşündüğünü hissetsem yaşama hevesim gidiyor modum düşüyor.  Bu gece kaynanamı hastaneye yatirdilar hamile halimle günlerdir korona ona bebel gibi baktim el üstünde tuttum evlatlari b3n gibi düşünüp gezmedi etrafinda. Şimdi hastaneye yatirdilar biraz solunum sıkıntısı yaşıyor diye bende apar topar 2 poşet kadar eşya hazirladim. Pijama takimi iç çamaşır terlik havlu peçete sabun tespih ilaçları alel acele bunlar geldi aklima. Neyse hastane 1 saat mesafe 2 saat de poşetleri vermek için bekledik hastane kapisinda. Çok yıprandım bu gece neyse eve gelince aradim anne nasıl oldun verdilermi poşeti getirdim dedim kizarcasına getirmissin ama bisey yok bu posette ne getirdin ki dedi ne eksik anne dedim su yok ıslak mendil yok bişey katmamissin dedi kapatti. Başıma agrilar girdi emeğime yazik ağladım sinirden çok üzüldüm bunlari duyacagimi tahmin etmemistim. En kötüsüde konusmadigim eltim ile kaynda ordaydi büyük ihtimal onlara da söylendi bisey katilmadigini çok üzüldüm ya 

6 Cevaplar

0 oy
(7,136 puan) tarafından
Nankörr kadın ya sende Bi daha iyilik yapma anlasın degerini
(2,231 puan) tarafından
Ay çok üzüldüm benden yaşca büyük eltim elini kolunu sallaya sallaya gelmiş  ama şans ya hiç yapmayana hesap soruluyor gerçekten
-Reklam-
0 oy
(54,124 puan) tarafından
eksikleri de ordakiler alaymis tek oglu senin kocan mi
(2,231 puan) tarafından
Işin kötüsü kocam asker ben kendi başıma çabalıyorum haberi bile yok annesinin hasta oldugundan
(54,124 puan) tarafından
memnuniyetsiz insanlara sinir oluyorum
tarafından
Yaa benim eşimde asker. Sizinki 6 aylık asker mi yoksa kendi işi mi?
(2,231 puan) tarafından
Yok hayır kısa dönem gitti bedelli 1 ay ama gel görki bu aya denk geldi hepimiz koronaya yakalandik o gittikten sonra
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Islak mendil evde yoktu bende temasli oldugum için markete gidemezdim eksikleri almaya. Su almak da hiç gelmediki aklıma o bana demeyene kadar :(
0 oy
tarafından
Canım hasta psikolojisi birde hastaneye yatmış kaynanada gergindir takılma sen elinden geleni yapmışsın hastane kantininde su da var ıslak mendil de kaynın gitsin alsın senlik birşey yok sne temel şeyleri koymuşsun 
(2,231 puan) tarafından
Evet aslında çok iyi kırmaz hiç beni korktu belki öda kendince gergin. Ben ona baktığım için temasli grubundayim eksikleri gidip marketten alma şansım hiç yok
0 oy
(894 puan) tarafından
Walla canım herkesin düşünemediği olur Allah iyilerle karşılaştırsın nankör insana ağzınla kuş tutsan yine kulp bulur kimseyi memnun etmek zorunda değilsin herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorsun ama kıymeti bilinmiyorsa yapma. Yaparsan da Allah rızası için yap insanların ne dediğine takılma bende senin gibiydim şu an canımı çok çok az sıkabiliyprlar o anlık sonra unutup gidiyorum o insanla olabildiğince mesaimi azaltarak tabii sürekli muhatap olmak zorunda kaldıklarımsa evet biraz daha zor oluyor ama anlarımızın kıymetini bilmiyoruz canımızı sıkarak geçiriyoruz 
(2,231 puan) tarafından
Evet malesefki Çok kafaya takiyorm. Ben iyiysem çok değil bi aferin desinler istiyorum
0 oy
(2 puan) tarafından
Canim nankor insana nekadar iyilik yaparsan yap hicbirzaman yaranamazsin ben 4 yillik evliyim 2 yil kaynanam ve esimin abisiyle birlikte yasadik valla evi esimle ikimiz ceviriyoduk desem yalan olmaz esim aldigi maasla kirayi faturalari oduyordu kurusuna kadar annesinin eline veriyodu bende kole gibi temizlik yemek camasir herseyi yapardim ustune abisi yemek ayirirdi kaynanam gunde 3 ogun ozel yemek yaptirirdi ogluna bende senin gibi yaranmak icin elimden gelen herseyi yaptim arkamdan kotu konusmasinlar diye sonuc mu benden kotusu yok oyuzden simdi hic kimseyle isim yok aksine kotu konussmalari icin elimden geleni yapiyorum cunki bana yasattiklari aklima geldikce daha cok nefret ediyorum oyuzden benden tavsiye takma kafana Allah goruyor ona havale et.
(2,231 puan) tarafından
Çok haklısın aslında ne yapsam boş kendimi yıpratıyorum sadece
(2 puan) tarafından
Aynen oyle uzme kendini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 355 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Livaa37 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 606 göst.
30 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 426 göst.
18 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 420 göst.
4 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Blaablaa (76 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,689 soru

24,143,277 cevap

334,569 kullanıcı

...