Ya kim benim için kötü yorum yapsa veya kötü bişey düşündüğünü hissetsem yaşama hevesim gidiyor modum düşüyor. Bu gece kaynanamı hastaneye yatirdilar hamile halimle günlerdir korona ona bebel gibi baktim el üstünde tuttum evlatlari b3n gibi düşünüp gezmedi etrafinda. Şimdi hastaneye yatirdilar biraz solunum sıkıntısı yaşıyor diye bende apar topar 2 poşet kadar eşya hazirladim. Pijama takimi iç çamaşır terlik havlu peçete sabun tespih ilaçları alel acele bunlar geldi aklima. Neyse hastane 1 saat mesafe 2 saat de poşetleri vermek için bekledik hastane kapisinda. Çok yıprandım bu gece neyse eve gelince aradim anne nasıl oldun verdilermi poşeti getirdim dedim kizarcasına getirmissin ama bisey yok bu posette ne getirdin ki dedi ne eksik anne dedim su yok ıslak mendil yok bişey katmamissin dedi kapatti. Başıma agrilar girdi emeğime yazik ağladım sinirden çok üzüldüm bunlari duyacagimi tahmin etmemistim. En kötüsüde konusmadigim eltim ile kaynda ordaydi büyük ihtimal onlara da söylendi bisey katilmadigini çok üzüldüm ya