0 oy
775 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar elim de ki fazla olan şeyleri satarak 1 hafta da 100 lira kazandım dolap uygulaması ve letgo dan size de fikir olsun elim de fındık vardı onu sattım fazla kitaplarım vardı onları sattım belki faydası olur sizlere de 

12 Cevaplar

0 oy
(18,241 puan) tarafından

koydum satışa dolap uygulamasından satılmadı maleseff

tarafından
Ceviz fındık  bebek ihtiyaçları çok gidiyor kitap gibi şeyler bide benim de kıyafetleri alan olmadı ilgi bu yönde
(18,241 puan) tarafından
yaa ceviz var satayım bende
-Reklam-
0 oy
tarafından

Fındıklarını satabildin mi cnm:)

tarafından
1 kilo sattım 1 kilo parası yatırmıştı yatıran te Istanbul dan Mardine gitti fındığım
tarafından
Hadi gözün aydın canım
0 oy
tarafından
Ben dolaba koydum ama alan yok 
tarafından
Bebek ihtiyaçları kitap ceviz fındık gibi şeyler çok satıyor kıyafet pek satılmıyor bende yükledim ama alan olmadi
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Bende dolap a damatlık koydum iki tane kisme sormadı bile bende geri sildim ama kardeşim benim eski montumu satms :)
0 oy
tarafından
Bende dolap uygulamasını kullaniyorum yrefika58  takipleşebiliriz :)
(53,964 puan) tarafından
takiplesince ne oluyor canim
(6,920 puan) tarafından
Bnde merak ettim noluyor cidden takipleşince
(53,964 puan) tarafından
bide kargo nasil oluyor letgo gibi yakindakiler mi.gelip aliyo on liraya kitap satiyosam kargosu daha cok tutmaz mi kafamda deli sorular☺️
tarafından
Kargoyu alıcı ödüyor. Hayir letgo gibi değil bu daha güvenilir.  Bende letgo kullanıyordum ama gerizekalilar orayada dadanmislar sapiklik yapiyorlardi sildim. Dolap cok iyi ve guvenilir bor uygulama aldigimda sattigimda oldu hicbir sorun yasamadm
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Post yukari ciksin
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Nasıl satılıyor bilgi verir misin canım kargo ücreti uygulamanın komisyonu ödeme fln nasıl oluyor 
tarafından
Evet şahsen ben almam ama sıfır satanlar da var genel de pahalı şeyleri alıyorlar kargoya değecek şeyleri yani ya da belli olmuyor insanlara kimi alıyo kimi almıyo dediğim gibi giyim değil de kitap bebek ürünü fındık ceviz gibi şeylere ilgi var kitap dediysem okuma kitabı değil derslerle ilgili olan seylere
(7,136 puan) tarafından
Anladım cnm tesekkür ederim
(53,964 puan) tarafından
az önce bi soru vardı aklimda camdan bakiyodum unuttum ☺️☺️☺️
(7,136 puan) tarafından
Baci senin sorular bitmek bilmiyor daa :D
(53,964 puan) tarafından
evde satmak istedigim birşeyler varda bu dolap bana cok karisik geldi hep ☺️
0 oy
tarafından
çok aktif olamasamda 900 tl lik satış yapmıştım 3 yıl önce üye olmuştum. bebek ihtiyaçları için çok iyi i uygulama. 
tarafından
Evet bebek bölümüne ilgi büyük
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Letgoda fazla satılmıyor ya
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bende letgodan eşimin eski kullanmadığı playstation ve iphone 5 satmıştım evde yatip duruyordu. 1100 lira almıştım toplamda :)
tarafından
Iyi para boş boş durucaklarina bi ise yarasınlar:)
0 oy
(1,795 puan) tarafından

Ben de habire bebek ihtiyaçlarını alıyorum ordan habire para gidiyor:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 426 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 692 göst.
11 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde _Mimoza_ (2,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 459 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde busra34busra (547 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 807 göst.
19 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,470 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,418 soru

24,098,635 cevap

332,241 kullanıcı

...