0 oy
607 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,063 puan) tarafından
Nasıl beşik almaliyim kizlar ben hic bir fikrim yok yardimci olirmusunuz

8 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

bizim bu salonda duruyor ayriyeten yatak odasinda hafif olan plastiklerden var kizimdan kalma civilden almistik onuda kiyafetleri de kizimin odasinda dolaplari ortak yani. Bu besikte bime gelmisti ilerleyen zamanda ister calisma masasi ister 2li koltuk olarak kullanilabiliyor bence cok hos.
(1,063 puan) tarafından
Nekadara aldin canm
(3,146 puan) tarafından
200 tl ye almistim bunu diger dedigimde civilde çıtır baby besik yazarsan googlede bulursun cibinlikli plastik onuda 170 almistik 2 sene once
(1,063 puan) tarafından
Saol canm tesekkur ederim
(3,146 puan) tarafından
Rica ederimm
-Reklam-
+1 oy
(1,555 puan) tarafından
Sallanabilen cekmeceli asansorlu sabitlenebilir bi besik aldim ben cok kullanisli. Kizimin kiyafetleri de cekmecesinde.
(1,063 puan) tarafından
Resim varmi canm bide nerden nekadara geldi
(263 puan) tarafından
Bende böyle beşik aldım iyiki de almışım çok memnunum . Herkes park beşik al dedi ama bu daha hoşuma gitti
(1,555 puan) tarafından
Park besik tasima isi icin kolaymis oyle diyolar. Bnde memnunum besigimden.
(1,555 puan) tarafından
Bebemoda diye bi yerden aldik canim. Instagramda sayfasi var. Atayim insllah bulupta
+1 oy
(454 puan) tarafından

image

ben boyle birsey aldim 3 kucuk 2 buyuk cekmecesi var cok kolay bide bebegimin altini ustunu degistirmem icin alan cok kullanisli bir besik
(454 puan) tarafından
He bide 5 yasina kadar boyle 5 yasindan sonra yatak oluyor 12 yasina kadar kullanila biliyor
(1,063 puan) tarafından
Fiyati nekadardi canm bunun
(454 puan) tarafından
Annemler almisdi 400 tl ye Gurcistandan
(454 puan) tarafından
Ayni zamanda sallana bilirde:)
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Bende beşsiği arabasini pusetini takim almistim park yatak cok kullanisli bence tabi benim kizim hamak bessigi daha cok sevdigi icin onda uyuyo ;):D

0 oy
tarafından

Ben asansörlü sabitlenebilir sallanabilir oldukça büyük çekmeceli bi beşik aldım biraz fazla yer kaplıyor ama ben memnunum henüz doğması bebeğim ama rahat 4 yaşına kadar yatabilecek büyüklükte :)

0 oy
(13,675 puan) tarafından

Bu da benim oğlumun beşiği 

image

0 oy
tarafından
Hamak beşik sallanan olmalı ve taşınabilir 

Mobilya olanlar inan ki hiç iyi değil ne taşınıyor ne düzgün sallanıyor bebek onda uyumuyor bile çok zor oluyor hele de gazlı komik bir bebek okursa kesinlikle Hamak beşik 
0 oy
(1,555 puan) tarafından

image

bu besik canim. Yorum kismini nasil yukleniyo resim bilemedimm bnde yeni yorum olarak yukledim.
(1,555 puan) tarafından
Kendimiz kurduk besigi o yuzden 950 tl ye aldik. Onlar kursaydi getirseydi 1200 yada 1300 e gelecekti besik. Parça halinde kendimiz tasidik bide.  O yuzden uyguna geldi baya.
(1,063 puan) tarafından
Evet iscilikle fazla istemialer ama guzelmis saol canm
(1,555 puan) tarafından
Rica ederim canim .

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 334 göst.
8 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Akpinar (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 881 göst.
30 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Obir_annee044 (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 755 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Yıldıztugce (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 345 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,862 soru

24,146,115 cevap

334,664 kullanıcı

...