0 oy
1,052 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından

Bnm kaynanam her gittigmde bisey hazrlamaz bana derki bulgur yapcaktim.gözum kesmedi bende hazrlyorum kendim orda ama hep bulgur pilavi yada manti yemeklere kıyma dahi koydurtmaz kurban kesmelerine ragmen

Bulask makinasinida actrmaz elinde çalıver der

Cayin yanina 1 cekirdek dahi koymaz

Biz kesmedik ama pay geldi bize o paylardan kusbaşi yaptim onlar gelince hazrlarim ette koyarm yemege

Annem ise her gidişimzde etli yemek yapar illaki Tatlisiz asla kaldirtmaz sofradan

Sizce artik onlar bana gelince et koysammi yemege 

38 Cevaplar

0 oy
(3,154 puan) tarafından
Aynı kaynanamın anlatın canım suan eksi yok fazlası var akşam Işı yakmaz yemek yaprsada insanın görüntüsünü midesi kabl etmz 3 yılık kurban eti duryo misafire hiç yedirmez 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kaynanam sorar canın ne istiyor ne yapalım diye bende menü söylerim oda yapar senin ki cimrilikte master yapmış bence evden et götür giderken 
0 oy
(34 puan) tarafından
Canim biz gurbetteyiz senede bir defa gidiyoruz ondada hiç bise yok ben kalkar yaparım. 
0 oy
(177 puan) tarafından
Ben giderim elimi hiç Birşey e vurmam kızı 17 yaşında elinde sürekli tlfn ayağım ağrıyor dedi o gün bulaşık makinası boşaltmaya yardim etmedin çok gıcıksın dedi bende dedi kızın elinde telefonla oynicana yardim edeydi dedim 4 aylık kızım var görümcem kızımı alır gider odalara bütün işi yengem yapsın hesabı yapar Bende yapmıyorum valla ben evlâdım la uğraşırım o da annesine yardim etsin...

Benim evimde çay içer görümcem bardağı makineye koymaz bende yapmıyorum onların evinde karşılıklı yapacak birşey yok 
tarafından
Kız bizim görümceler aynı tıpa tıp oda oğlumu alır götürür ben bakarım ayağına çocuğu odaya alır asla bakma yok mecbur ben yapiyrm işi gücü yemeği bulaşığı yatağa geçene kadar ölürm  ama Allah var kaynana kızar yengen dinlensin sen yap diye oda yapıyor ya işte der kaçar
(177 puan) tarafından
Valla bugün yorgun muş kaynanam dedi ki bi çay koy dedi o da bebe kucagim da dedi bende bebegimi aldım elinden git annene çay koy dedim sürat 5 karış gitti çay koydu
0 oy
tarafından
Ben gidince özellikle ağır yemek sevdiğim yemek yapar 

Hatta önume fazla fazla koyar saolsun 
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Kayınvalidem her gittiğimizde kurban etini yoksa kasaptan tavuğunu fln yapar. Çok şükür yedirme içirme konusunda eli boldur. Tatlı yapmayı pek bilmez o yüzden pasta kek türü alır arada parası olursa. Bir başına kadın kayınpederim vefat etmiş ama hep alır yedirir. Yetmez evimize katar alır bişeyler. Maşallah diyim de :angel:

0 oy
(3,281 puan) tarafından
İstanbuldan köye gideriz ne zaman gitsek hiç bişey hazırlamaz  biz gidince  kendi evinin yabancısı gibi oluyo o kadar iş yapıyoruz  orda  bi çay demliyim demez hayatta yemek ne yapalım diye sorarız ben bilmem der sonrada bana mı soruyolar der  derde der daha bi çok şey yani 
0 oy
(41 puan) tarafından
Valla benim kaynanam benim halam gidince ne varsa onu yeriz çok şükür şimdiye kadar bizden bisey esirgemez bazen erken gidip gelirsek yemediğimiz yemek olursa ya etini verir yollar ya da direk yemekten yollar yapar yeriz o yüzden bende onlara karşı hep öyleyim gelseler elimden gelenin en iyisini yaparim
0 oy
(15,139 puan) tarafından
Misafir 10 nasiple gelir 9 unu bırakır gider sen karşındaki ile mukayese etme kendini ondan farkın kalmaz
0 oy
(704 puan) tarafından

Biz egeliyiz hep bizim sevdigimjz yemekleri yapar esimle benim esim mesela ısırganlı gözlemeye bayılır muhakkak yapılır bende sarma dolma zeytinyaglılar balık mangal Allah razi olsun hep sevdiklerimizi yapar bana yemek pek yaptirmaz ama yaparsam mutlu olur ben genelde sofrayı kurar toparlarm direk makineye hatta güler ben alisık degilim kullanmıyom hic der bende valla ben hic elde yıkamam anne kullan kullan alısirsin derm güler :) :D bu arada farklı sehirlerde oturuyoruz.

0 oy
tarafından
Valla kaynanamla hiç anlasamam ama bı huyu var evine kim gelirse gelsin yemeğin en iyisini yapar. Ben ne seviyorum eşim ne seviyor torunu nne seviyor 3 çeşit yapar yedirir 
0 oy
tarafından

Tek kelimeyle döktürür annemde kayinvlaidem de her ikisine de gititigmde kilo alarak dönerim:D

0 oy
tarafından
Hahaha benimki hiç bişey hazırlamaz 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tövbe yarabbim sorulara bak yaaa kaynanama gidincede ona uyuver ne olcak et yeme ordada ben şunu yazmaya utanırım yaaa 
0 oy
tarafından
Valla benim annem öyle bi sofra kurar ki bakalavasi sarması eti Allah razı olsun kaynanam yapmaz eltim yapar oda sağolsun fırın yemekleri vs yapar yani evde ne varsa odur buna takılma bence boşver evinde varsa ye.
0 oy
(2,265 puan) tarafından
aynı biz annem etsiz yapmaz tatlı da yapar kaynanam Allah ne verdiyse. hatta geçen cuma lahana yeniyoruz diye konuştuk cumartesi onlara gittik lahana sarması yaptı oğlu da yemiyor. Sen de illa etli yapacam deme bence bazen etli bazen etsiz yap
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Gündüz gittiğimde kahve keyfi yaparız akşam yemege gidersem döktürür valla. Sen elinden gelen en iyisini yap bence o utansın 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,094 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,221 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 238 göst.
8 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,284 soru

24,137,030 cevap

334,341 kullanıcı

...