0 oy
832 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
  1. Merhaba sevgili anneler. 

Sadece bir dertleşme postudur. Çevremde açık açık kimseyle konuşamam, hatalı evlilik yaptığımı duymaktan yoruldum çünkü. 

Sorun kaynanam. 

Eşim annesinin ağzının içine bakan , tam anlamıyla ona tapan biri. Yanlış bir kelime olabilir bu ama özetleyecek en doğru kelime sanırım. Alttan alttan kaynanam ortalığı karıştıran ama nasılsa hep sanki birsey yapmamış gibi ortalıktan sıvışan biri. Yurt dışında yaşıyorum. Fırsat buldukça geliyor,  geldikçe de uzun bir süre kalıyor. Varlığı bile zarar. Ta Türkiyeden bozuyor huzurumu. Problem eşimde annesinin gerçek yüzünü görmüyor. Her zaman annesi melek , beb büyüten taraf oluyorum. Geçen gün dayanamayıp saydım annesine eşimin yanında. Yaptıklarını tek tek anlattım inkar yolunu seçti , eşim duydu tabi herseyi. 

Eşim birsey diyemedi tabi. Ne beni suçladı ne annesini. Kaynanam en sonunda ben bi daha seni aramam beni unut oğlum deyip kapattı tlfbu. Bugun aradı tabiki. Sanırım durum kontrolu için. Hala aramız kötü mü eşimle diye , ayrılacağımızı falan duymak istedi herhalde Eşim beni çok seviyor. Kıyamaz da. Ama annesi varken de huzurumuz bozuk. Ne yapmalıyım. Eşimin gözünü nasıl açmalıyım. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zamana bırak. Bence biraz sessiz kalmayı dene 
(85 puan) tarafından
Faydası neler olabilir ki , denedim hiç konuşmadım aylarca. Ama taa trdeki ailemin dedikodusunu yapıyor eşimle ne alakaysa. Ortada birsey yok ve hatta benim bile haberim olmayan şeylerden yana. Eşimi aileme karşı soğutma derdinde. Bu kadar düşüyor işte.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanan melrose sen daha melek ol en azından eşin varken kiz sana bisey yapmıyor ki der bide hiç kötüleme övmede 
(85 puan) tarafından
kaynanam çok cahil bir kadın. Bakın evlendiğimiz ilk zamanlarda başladı krizler. Yurt dışında oldu düğün , annemler vs gittiler trye sonrasında. Kendisi kaldı hastayım diyerekten. 2 günlük evliyken evimde 1 hafta hizmet bekledi. Şok yaşadım ya. Biz Nişanlılık sürecini de yurt dışında geçirdiğimiz için annesini tanıma fırsatım olmamıştı. Koşturmaca düğün telaşı derken de hiç zaman geçirmedik. Nişanlıyken biri demişti , annesi buna çok düşkün diye ama seviyesini algılamadığımdan evlenme hatasına düştüm. O kadar pişmanım ki. Anneci erkekler evlenmesin ya
tarafından
Inşallah düzelir canim ya seninki aşırıymış
0 oy
tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum kiiii ;( 4 yıl seninle aynı problemi yaşayarak bir evlilik geçirdim. En sonunda annesi bana hırsız dedi o da son oldu zaten eşime bağırdım birdaha anan eve girerse bana anandan bahsedersen evi terket yüzünü bile görmek istemiyorum erkek olup karımın arkasında durmayı öğren dedim. 2 yıldır mis gibi yaşıyorm :) 
(85 puan) tarafından
bende dedim karının arkasında dur kimsenin lafına bakma ama annesi en hassas noktasıymış bana bununla gelme dedi direkt .
tarafından
Sende başka seylerle git o zman ezdirme kendini smdiden böyle alisirsa banm gibi baya büyük bi olay yaşamdan anlamaz seni yoksa.
0 oy
tarafından
Umursamamak en iyi çözüm bence. Muhattap olma annesiyle. Eşine de soyle annenle ilgili sinirimi bozacak seyleri bana anlatma yoksa aramız bozulacak gibisinden konus. 
(85 puan) tarafından
eşim farkında annesi kriz nedenimiz olduğundan. Ama annem o benim deyip duruyor.
tarafından
Tamam annesiyse kendisi muhattap olsun sana yansıtmasın biz boyle astık.
0 oy
(44 puan) tarafından
Canim bnn esim duskun olmamamsina ragmen annesi gun gelir bazen anasini acigini kapatr annesin h arada gelir cok  cahil kayannam  gelince  huzurumu bozuyor bazen cok sinir ediuor esimede diyorm 2 cift kelime etsene diyorm  oda diyor yok yasli yok cahil bise desemde beyni algilamaz tamamada kardesim bn her seferinde cekmek zorundamiuim ala ala usaniuor sende haklisin ya valla bnde simdi ararmam sormam en iyisi 
(44 puan) tarafından
Bide eslerimizin yaninda kotuleemek lazm erkeklerin zoruna gidiyor  cunku keisnlikle  kaynanan gibi  tekken lafini soyle sok esinin yanindyken bise deme en iyisi  boyle
(85 puan) tarafından
Bunu deneyeceğim. Son damladayım artık.
(44 puan) tarafından
Bak bnm esik genelde sen sus gerekiginde konusrm der ama esimden once bise knusunca hem aramz bozuluyor hemde anasi haksizken hakli oluyor kaynanalar seytan gbi işlerini  biliyor biz direk tepki verince kocalarimz bizi onlarin doldrdgunu zannediuor malesef ne ypmal gerkir sesiz olur kocamizi yaninda olacaz baska cagre yok  boylelleri yzuunden huzur bozmaya degmez.
(85 puan) tarafından
Değmez tabi canım.  Keşke tamamen hayatımdan çıksa diyorum.  Kayınbabam da fena. Herkesin işine karışır iğrenç biri. Tencere kapak gibiler.
(44 puan) tarafından
Ya valal alalhdan gorumcem kaynim iyi annesi bise oldumu kiziuorlar bari keske bnm hayatmdan ciksalar
(85 puan) tarafından
ne bu kaynanalardan çektiğimiz. Ne istiyorlar illa yuvamız mı dağılsın
0 oy
tarafından
Acamazsin canım çok zor bırak devan yıkılana diye bı laf bırak esinin kendi görmesi lazım 
(85 puan) tarafından
Ya canım tek eğitimli tesettürlü gelin benim. Saygıda kusur etmem ama istediği gelin çok güzel olmalıymıştı , boy poz meraklısı. İster hep makyaj yapayım. Ben bunları evlendşkten sonra öğrendim. Eşim beni sevdiği için ses çıkarmamış halbuki beğenmemiş dış güzellik olarak.  Öyle çirkin değilim ki. Gören eşine göre çok daha güzelsin  , eşinin neyini beğendin de bununla evlendin derdi. Oğlunu ne sanıyorsa artık
tarafından
Ya dış görüşüne bakan insanlardan nefret ediyorum niye kendileri altın kaplamami bu tip insanlar aslında dış görünüş olarak daha bakımsız oluyorlar ama kör kendini görmez lafı çok çok doğru bence ikisininde sal yapsın esin er yada gorucektir onun yaptıklarını
(85 puan) tarafından
inşallah kocamın gözü açılır. Usandım artık
0 oy
(1,929 puan) tarafından
5 yil oldu evleneli altli ustly oturyoruz ilk baslarda neler neler yaptilar ama onlar haklilardi esime gore son 2 3 senedir anladi herkezin gercek yuzunu cok sukur tabi o arada ben hic seslenemdem ne yapsalar sustum simdi oyle de yapmiyorum cok sukur esim de benden yana hersey zamanla yerine oturyor
0 oy
(8 puan) tarafından
Aynı durum bende de var.Annesi ve benim aramada kalıyor.Annesi oğlunun evli çocuklu olduğunu hala kabullenemiyor sürekli ondan ilgi bekliyor.İki gün aramada sen çok değiştin deyip beni ima ediyor.Biz de uzaktayiz ama iki dk telefonda konuşup ortalığı batırıyor evimde huzur bırakmadı.Ben artık umursamıyorum aramıyorum onlarla ilgili konu açılınca da hiç konuşmuyorum farklı şeylerden konu açıyorum öyle öyle idare etmeye çalışıyorum...
(85 puan) tarafından
Ben eşimin üzülmesini istemem ki , üzülüyor ama konu açılınca. Kaynanam bir gelir yanıma , dönünce gelin beni oğlumdan kıskanıyor diye anlatır. Bunu da tevafuken öğrendim. 2 günlük gelirken salonun ortasında kocamı aşkım ,bitanem gülüm diye diye koynunda uyutmaya çalıştığını görünce şok olup rahatsız olmuştum. İstemiyorum yanımda böyle şeyler yapmasını. Rahatsız olunca kıskanca çıkıyor adım. Yacben odada kocamı beklerken yaptığı şeylere bakar mısın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 233 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yorgunanne06 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 532 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 301 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678923 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 963 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,814 soru

24,130,281 cevap

333,988 kullanıcı

...