0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Ben Evi Süpürüp Silcem Toz Alcam Bebeğin Çamaşırlarını yıkayıp sercem Duş Alcam. Sonra sarma sarcam Ya sizz. :woot:

26 Cevaplar

0 oy
(2,063 puan) tarafından

Babam.borek istedi  onu yaptım  firina verdim  birazdan almaha gelcek  koli isleri  var tasinooz onları halledicem camislar var supuge olucak  ama esim uyuyor artik o kalkınca tutucam  kizimda hiç durmio  bakem nasil yapicaz :ermm:

(613 puan) tarafından
En iyisi vur kafayı uyu eşinin yanda

Is zaten bitmiyo :))
(2,063 puan) tarafından
Malasef  uyuyamiom  kizim  uyumio  çünkü keşke oglenleri  uyusada bende  dinlsem, :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temizlik yapacam öykü uyursa insallah ütü yapacam aksama misafir var 
(613 puan) tarafından
Ay misafir varsa bekleme valla. Insanın eli ayağına dolanıyor
tarafından
Bebe uyumuyor nasil yapacam ne uyuyor ne duruyor
0 oy
tarafından

Evimi topladım çamaşır astım yemeğimi yaptım kocam tatli istedi oda bitti hemde mehlikoş kucağımda yaptım az dinleneyim kızımı kendimi hazirlayip yeni komşuma gitcem hem bebek görmeye hem hosgeldine :angel:

(613 puan) tarafından
Hii ne tatlli ypton canm afiyet olsun
tarafından
Limonlu revani yaptım
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Ben kiwlik iwlerimi bitirdim.evleri supurub sildim yatak odasi mutfak solan ter temiz yapdim.simdi banyoyu yikiyordum.ondan sonrada ewimin kiyafeti ile bebiwim kiyafetleri yikanacak .oglum simdi yemek yedi oynuyor onu uyutub akwam yemeyine giriwecem
0 oy
(515 puan) tarafından
Yeni uyandim daha allah Kerim:):)
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Yemek yapicam dün oğlumun çamaşırlarını asmıştım kurumuştur onları katlarım. Evi dün ben sildim supurdum bugün sıra katyada onu calistiririm o süpürsün:) sarmaya da bayılırım afiyet olsun

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 120 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
20 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 803 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde gokyuzumavisi__ (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,388 soru

24,057,619 cevap

329,987 kullanıcı

...