0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (680 puan) tarafından
Bebeğim daha 2 aylık en az 2 yaşına kadar cocuk istemiyorum ilk doğumum 22 yaşındayım ve cok fazla yıprandım ama eşim hemen 2.cocuğu istiyor onu ikna edemiyorum korunmak istiyorum izin vermiyor oda korunmuyor cok korkuyorum hamile kalıcam diye bana bir akıl verin ondan habersiz korunsam günah olur mu

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen gizlice korun neden gunah olsun tabi erkeklere hava hos dogumu o mi yapiyormus iki bebeye bakmak kolaymis anlayissiz okuzler
-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından
 Allah aşkına ne olarak görüyor işin sevgisi bekle doğuracak kuluçka makinesi mi? 

Maalesef bu şekil hamile kalırsın Seni düşünmüyorsa Sen niye düşüneceksin Doğum kontrol hapı kullan senin yerinde olsam öyle yapardım
(680 puan) tarafından
Bebeğimi emziriyorum ilac kullanabilir miyim
(4,285 puan) tarafından
Kullanılıyor ismi cerrazette hemen kullanmaya basla süt korur falan diye asla düşünme bu hap süte en az etkisi olan hap sütte azalma tat değişikliği olmuyor
(5,935 puan) tarafından
Evet cerazette kullanabilirsin arkadaşta yazmış emziren anneler kullanıyor bu ilacı canım
(680 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım hemen alıcam
(5,935 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Ay 2 aylık daha ya ne sen kaldırabilirsin nede cocukların ilgisini ihmal edersın cok zor ya

Saglık ocagına git 3 aylık igne ler var onlardan yap
(680 puan) tarafından
Süte zararı olur mu
(3,675 puan) tarafından
Olmaz cnm saglık ocagına git anlatır zaten
0 oy
tarafından
Günah olmaz spiral taktır yada ilaç kullan asıl doğurup bakmamak günah olur cnım 
0 oy
tarafından
Kendin korun canim erkeklere göre hava hos
0 oy
tarafından
Iğne yaptır yada hap kullan canım sen kendi başının çaresine bak daha iki aylık bebekle hamile kalsan sana çok zor olur üstelik kendini toplaman zaten en az bir seneni alır ya eşinle birlikte gidip bir aile planlama ile görüşün yada ondan gizli korun yapacak bir şey yok 
(680 puan) tarafından
Gizli korunacam izin vermiyor tam bir cocuk manyağı gerckten en pahalı şeyleri istiyorum cocuk İcin belki anlar diye yok anlamıyor
tarafından
O zaman canım ya git hemen bir spiral taktir yada iğne yap ile korun canına yazık
0 oy
tarafından

Bende ayni durumdayım  benimde iki aylik kaynanam yap diye tutturuyo kazayla kalmadigim sürece  kesinlikle istemem esimde şuan  istemiyor:ermm: Kimin ne dedigi umrumda hic degil gece oldugunda  ihale bize kaliyor

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ne demek izin vermiyor ole şey mi olur allah aşkına hap kullan bebeğin anne sütü alıyorsa 2 yıl hakkı var sende ne diye çocuğun hakkını elinden alabilirsiniz ki
0 oy
(8,324 puan) tarafından
Kocan nasıl senin rızan olmadan korunmuyorsa sende onun sozune bakma . Çocuk tek kişi ile olacak şey değil emrivaki yapılacak bir konu hiç değil sanki kendi emzircek sen hamile kalınca 
(680 puan) tarafından
Kız gece neler cekiyorum cok huysuz bir cocuk kalk o zaman bak diyorum tmm uyu diyor bakıcam gözümü kapatıyorum 5 dk sonra durmuyor uyan diyor
0 oy
(1,909 puan) tarafından
En başta sağlığın söz konusu daha dur rahim kendini toplamadan neçocuğu seni seviyosa çncelik senin sağlığın olmalı 
0 oy
tarafından
Daha bismillah 2 ay olmuş bu adam seni ne olarak goruyo makina mi korun canına yazık 
0 oy
tarafından
Günahini bilmiyorum ama yakalanırsan daha kötü sonuçlar çıkabilir 

Bende ayni senin durumunu yaşıyordum geri cekileceksen olur yoksa yanasma diyordum  bi kere oyle bi hata yaptı cok ama cok kötü kızdım ben böyle tepki verince yarın git hastneye ne taktiriyirsan taktir dedi:D 
0 oy
tarafından
Doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz spiral taktırabilir sin
0 oy
(475 puan) tarafından
Canm  ilişki günlerine  dikkat et yumurtlama gunun den 2 gun once yumurtlama gunu ve yumurtlama gunun den 2 gun sonra ilişki olmasin  bu günler hamile kalma oranı yüksek cunku 
0 oy
tarafından
Sen korun esjnin bilmesine gerek yok onlar icin hava hos tabii her seyi anne ceksin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 298 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 877 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde 279biktimmmm (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,306 göst.
13 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 585 göst.