0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bi hevesle başladığım doğum temizliğini evleri süpürdükten sonra bıraktım. Sonra anladım o gün bu gün değil :D Allah bi enerji versede 1 günde bitirsem keşke 

5 Cevaplar

0 oy
(2,860 puan) tarafından
Bu süreçte bi gün aşırı yorgun bi gün aşırı enerjik oluyorsun zaten :D ama yerinde olsam o gelen enerjiyi temizliğe değil de doğum sonrasına saklarım :D 
tarafından
Evi napak :D kalsın böyle o zaman :Dd
(2,860 puan) tarafından
Kalsın boşver :D bana doğuma yakın annem kaynanam gelmişti temizlemişti geri kalanı da kocam halletti saolsun. Karnın burnunda uğraşma kız yazık
tarafından
Annem ankaraya gidecek kayınvalidem yozgatta kimseciklerim yok benim :D yine bana kaldı eşim desen adam çorabı attığı yerden ben almasam 1 ay almaz :D kimlere güvenem ben
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bugün yapacaksın yarım yine aynı olucak üstünden al yeter bence :) 
tarafından
Eltim gelecek kız demezmi hiç mi temizlememiş evi diye:Ddd
(13,675 puan) tarafından
Der mi ektim yok benim görümcem var o da aman boşver yapma yorma kendini derdi bana :) çok biliyorsa gelsin yardım etsin sana :)
tarafından
Olsun kız yine de fırsat vermemek lazım:)
0 oy
tarafından

Haha :D bende aynı durumdayım eşimi asker arkadaşı gelicek öyle temizlik yapıyorum mecbur hemde iki gün yatili :)karisiyla çocuğuyla 

tarafından
Mecbur olunca yapıyorsun :)
tarafından
He valla ya :D eşim misafir mi çağırsa napsa:D
tarafından
Şöyle de cagirsin :) ben kaç saattir anca smdi oturdum yemek yapıyordum öyle daha millet gelmedi bile :) eşim almaya gitti 5 dk anca dinlencem yani
tarafından
Ayy bende misafir gelince bi işleniyom bi işleniyom nasıl  :D çat kapı gelseler halim duman :D
tarafından
Çat kapı kimseyi kabul etmiyorum açıkçası haberim olmadan kapı çalsın çoğu zaman açmıyorum çevredeki herkes alıştı
0 oy
(331 puan) tarafından
Bende öyle bugün evi süpürüp vileda yapacaktım o kadar yorgun hissettim ki o bile gözümde büyüdü dedim yemeği koyayım bari yoksa onuda gözüm almayacak yemek yaptım o kadar temizlik kaldı bide hava çok sıcak bundan sonra temizlik yapmak daha zor 
tarafından
Geröekten öyle ya balkonları yıkayım barı dedim inan başım döndü mide bulantım oldu normal mo bilmiyorum ama :D bedenim bile temizlik yapma diyo
(331 puan) tarafından
Aman canım dikkat et kendine valla hiç birşey sağlıktan önemli değil kendini iyi hissettiğin bir zaman yaparsın ben kendimi iyi hissediyorsam başladımı baya iş yapıyorum ama bazen de işler kalıyor ama sağlık olsun
tarafından
Aynen öyle sağlık bedende olmayınca yemek yemek bile zor ve ağır geliyor
(331 puan) tarafından
Kaç haftalıksın canım doğum temizliği demişsin de ne zaman yapılmalı bende merak ediyorum ne zaman yapsam diye düşünüyorum halıları yıkattırcaz bizde
tarafından
2 gün sonra 33 olacam inşallah 36 olmadan yapım bitsin diyorum. Olur ya erken gelir. Gelen giden illa ki olur ev temiz dursun
(331 puan) tarafından
Anladım canım zaten ancak yaparsın hemen bitmez iyi düşünmüşsün
tarafından
Aynen malum ağırlaştım artık oturduğum yerden bi yere tutunmadan zor kalkıyorum o yüzden en iyisi erkenden başlamak :)
(331 puan) tarafından
Kaç kilo aldın canım bende 31 haftalık oldum aramızda çok fazla yokmuş
tarafından
10 kiloydu en son 30 haftamda gittim gelecek hafta salı da randevum var
(331 puan) tarafından
Maşallah iyi almışsın normal yani ne fazla ne az
tarafından
Bakalım gelecek hafta yine gidecem artmış mi aynı mi. Çok takan biri değilim kiloyu bebeğim iyi olsunda o yeter sen kaç kilo aldın.?
(331 puan) tarafından
Bende 30 haftalıkken tartıldım en son tam 9 kilo almıştım toplam ama son zamanlarda hızlı kilo almaya başladım yani zaten sonlarda çok iştah açılıyormuş.  Sana dr bir ay sonra mı gel demişti
tarafından
Yok 2 hafta da bi gel dedi ama araya bayram tatili girince 1 hafta geç gitmek zorunda kaldım ben
(331 puan) tarafından
Bana bir ay sonra geldi dedi 34 de gitcem canım heralde o zaman da bir ay sonra gel demez :)
tarafından
36 37. Haftadan sonra her hafta gidiliyormuş
(331 puan) tarafından
O zaman bana 34 de gittiğimde 36 da gel der değil mi sonra da her hafta :) ya zaman geçmiyor sankii
tarafından
Aynen öyle olması gerekiyor diye biliyorum ben. 2 haftaya düşünce zaman daha çabuk geçiyor 1 ay çok uzun :D
(331 puan) tarafından
Aynen ya insan hemen vakit dolsun göreyim istiyor :)
tarafından
Aynen Allaha şükür az kaldı bi doğsalardı yanımızdan 5 dkka ayrılınca özlerdik p daha güzel :))
(331 puan) tarafından
Aynen canım inşallah o günleri de görürüz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(636 puan) tarafından
36. Haftamda dip köşe  yaptım doğumu bekliyorum bakalım :)
tarafından
Bende halılarımı verecem bayram geçsinde ondan sonra dip köşe yapacam o yüzden de acele etmiyorum:D

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 486 göst.
15 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 621 göst.
18 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zynp54 (1,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
+8 oy
26 cevap 1,410 göst.
17 Mart 2025 Diğer kategorisinde Alaska (1,896 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,165 cevap

334,668 kullanıcı

...