+1 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Gece bebek aglayinca alip emzrsek  ve uykulu ise alip yatrilmali mi yoksa gazi mi alinmali  ama bebek o anda uyuo

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben uyuyosa uykusunu bozmamak adına geri yatırıyordum ama doğrusu ne bilmiyorum
tarafından
Gazi alinmali  ama ne bilim yaa
tarafından
Gazini alirkende uyaniyo tekrar uyumasi için ya salliyosun ya emziriyosun benimkini ayağımda sallamazdim kucagimda da uyumazdi illa emmerek uyurdu gazini aldigimda uyanir tekrar emerek uyurdu bı daha almak isterdi boyle sacma bi kısır döngü icinde direk yatırmayı tercih ediyodum
tarafından
Ya bende oyle yatryodum  5 dk sora gerj uyaniodu  demek ki gazi acityo  caninj  e gazini alsam uyanacak  of mecbur ayaklarimda  sallicam.  3 .5 aylik ve ben yeni yeni Khatami farkettim . Keske en bastan beri gece gunduz fatketmez gazni  alip  uyutsaydim:((
-Reklam-
+1 oy
(4,848 puan) tarafından
Uyusa bile emdijten sonra gazını cikarman lazım hastanede hemşireler öyle soylemisti der verdiklerinde
tarafından
Dogru demek ki benim sucum bu gaz problrmi
(4,848 puan) tarafından
Sanırım öyle oluyor bundan sonra gazını her mamadan sonra çıkart ki rahat uyusun
+1 oy
(54,526 puan) tarafından
uyurken cok ugrasiyodum cikmiyodu yatiriyodum rahatsiz ederse belli ediyodu alip gazını çıkarıp oyle tekrar yatiriyodum
tarafından
Iste agizdan cikarmasi icin  geri uyanio  yatmio  mecbur yine ayakta salliom
(54,526 puan) tarafından
ben sallamiyodum canim
tarafından
Kendi kendine mi uyudu abla
(54,526 puan) tarafından
emerek uyuyodu canim bizim uyku sorunumuz var 25 aylik oldu hala düzenli uykusu yok
0 oy
tarafından
Gazini mutlaka almalisin

Almazsan midede birikip kolige ceviriyor 
tarafından
Kolikmi bebegin
tarafından
Sanirim evet 3.5 aylik hala gaz derdu
tarafından
Az daha sabret benimde kolikti 4 ayda birden kesildi
tarafından
Ay insallah    peki artik kendisi mi cikaryo
tarafından
Kendisi cikariyor canim yasina girecek 2 hafta sonra bizimki berbatti saatlerce kesintisiz aglardi
0 oy
tarafından
Canım ben doğurmadım 19 haftaligim ama annemin öğüdü, asla emzirir emzirmez sakın yatırma bebeğini. Reflu ve gaz problemleri hep bundan olurmus.Eğer midesinde fazla süt varsa onu çıkarır gazını atar sonra rahatlayıp kendisi uyumak ister dedi.  Tabi illaki araştırdım yine de ;) doktorlar da hemen yatırmayın, hatta verilen ornek de çok güzeldi.  Siz yemek yer yemez yatınca birçok sağlık problemi ile karşılaşınız yemekten sonra yatmak herkes için zararlı diyordu. Bir de asla sallamamaya alıştırmak gerekiyormus. Sonra o bebeği ve çocuğu hiçbir zaman rahat uyutamazmissin. Bunu okul öncesi öğretmeni arkadaşım söylemişti. Yani bebek kucaktayken hep pış pış yapilmaliymis
tarafından
Haklsin ama, gaz sorunu cok o yuzden  sallamak rahatlatyomus.   Salliyorum ayagimda
hep ve  Kucakta pispis  denemedim  ama artik 3 .5 aylik oldu sanirim  denesem  de ayakta sallamayi  biralmcak:(((
tarafından
Canımmm rabbim ikinize de sağlık versin ve hep korusun sizi❤❤❤❤
tarafından
Amin Sizide gumball:))
0 oy
tarafından
Uyursa almazdım hemşiremiz uyurken çıkmaz demisti
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Bi kere o dediğini yapıp  kıyamayıp yatağa koymuştum bi baktımne içtiyse kustu Allah korusun o an uyuyo olsaydım boğulabilirdi düz yatıyırdu çünkü çok korkmuştum o gün hiç unutmam gaz alınması şart canım 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Gece emzirip yatırıyorum ben gazını kendi çıkarıyo bir sorun yaşamıyoruz
tarafından
Masallah canim benimki dogar dogmaz gazli dogduu yemekle icmekle alakasi olmadi yani :D
(25,181 puan) tarafından
Gazmanlık bedava :D
tarafından
AMA agizdan kendi cikaramio:(
(25,181 puan) tarafından
Yüz üstü koyup sırtını ovala o zaman cıkarır hemde uyanmamış olur cokta rahat uyur
tarafından
O kadar hafif ki uykusu  maalesef hemen kalkar
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Canm bn yatiriyorum gecee uykudn uyncak die öďüm kopuyo cunku. Ztn gece uyumuyo. Yatirnca cikarr kndii. 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 143 göst.
17 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 404 göst.
22 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Elifm41 (2,923 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 1,329 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,594 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,589 soru

24,417,022 cevap

351,315 kullanıcı

...