0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ortaokulu bitirdim şimdi liseyi dışardan bitirmek istiyorum çocuklarım annem kaç yaşında neler yapmış desinler diye onları mahçup etmemek için örnek olmak için eşime ne zaman kaydımı yaptıralım desem tamam diyor ama icrata gelince iş yok ehliyet almak istiyorum dil kursuna gitmek istiyorum çocuklarım benimle gurur duysunlar istiyorum ot gibi yaşayıp ölmek istemiyorum kayıtlar ne zamandır acaba bana yol gösterin 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ehliyet bende alicam ama bebeğim henüz 4 aylık 1 yaşında inşallah hemen yazilicam bende açıktan okudum canım ama zor oluyor biraz 3 sene geç bitirdim:) kayıtlar da ne zaman tam olarak bilmiyorum varmı onuda bilmiyorum malum virus
tarafından
Ehliyetide artık vermiyorlar değilmi ortaokul mezunlarına inşallah bilen çıkar canım biran önce başlamak istiyorum hayatın neresinden tutsak kar bizim için
tarafından
Öyle bişey yok canım yani öyle bi kanun vsrdi ama hala devam veriyolar diye biliyorum doğru söylüyorsun valla
-Reklam-
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Halk eğitim merkezinden yapıyorsun başvuruyu canım bankaya para yatırıyorsun kaydın oluşuyor sınavlara giriyorsun. Eğer farklı kurslar ıstersen de ücretsiz yine halk eğitim de bir sürü kurs var hem eşine mecbur kalmazsin
tarafından
Halk eğitime gideyim ben o zaman eşimin izinli olduğu günde halledeyim eşime kalsam işim iş sağol canım ❤
(8,061 puan) tarafından
Git canım bende pastacılık kursuna gitmeyi düşünüyorum ☺
tarafından
İnsanın kendine bişeyler katması ne güzel tebrik ederim seni
(8,061 puan) tarafından
Kesinlikle canım ömür bitiyor bari rabbimin verdiği bu güzel akla birşeyler katarak öğrenerek gidelim bu dünyadan
0 oy
tarafından
Kendini geliştirmek güzel ama sebebini beğenmedim canim bence çocuklarının annelerinden bu sebeple mahcup olmaları çok büyük yanlış. Benim annemde ilkokul mezunu ama hayatta en çok örnek aldığım kadın annemdir. Bir gün olsun ondan mahcup olmadım görgülü ve dini bütün bi insandır. Soruna gelecek olursak ehliyet için lise şartı yok kardeşim de geçen sene aldı oda ilkokul mezunu 
tarafından
Canım o ayı tabiki anneler baştacımız benim annemde okuma yazma bilmiyordu 40yaşından sonra kursa giderek öğrendi ben işte bundan bahsetmek istemiştim yanlış ifade ettim kendimi annemin bu azmi yüzünden gurur duydum onunla
tarafından
Çocuklara söylediklerinizle değil yaptıklarınızla örnek olursunuz diyorlar ben istiyorumki çocuklarım okusunlar
0 oy
tarafından
Açık lise kayıtları bitti canim aralıkta ilk sınav var sınavdan sonra 2 donem kayıtları başlayacak o zaman kayıt yaptirirsin insallah hedeflerine ulasirsin
tarafından
Yaa tüh seneye kaldı öyleyse sağol canım inşallah allah herkesin gönlüne göre versin ❤

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 272 göst.
8 Haziran 2023 Kültür-Sanat kategorisinde nurnur 55 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 409 göst.
19 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Haticekubra (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 707 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,928 soru

24,484,283 cevap