0 oy
1,269 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar değişim çay bardağı gördüğümde dayanamıyorum hemen almak istiyorum değişik şekilli falan 

Sizin de var mı öyle huylarınız alır mısınız??

33 Cevaplar

+1 oy
(4,034 puan) tarafından
Bana arkadaşım Madame Coco dan getirdi meğer bardak hayranligim varmış 
tarafından
Hjhjhjhjhj bardaklar çok güzel oluyor yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayy benim de pasta süsü ve baharatlara karsi boyleyim :angel:

tarafından
Pasta süslerini alsam da kullanamam kıyamam
tarafından
Ayy ben cok seviyorum cokda aliyorum hemende bitiyor cupcake i cok seviyor oglum.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ben çorap alırım koleksiyonum var resmen :D 
tarafından
Hadi yaaa değişik
tarafından
Aaa ayniyiz 30 tane açılmamış çorap var evde hiç birisini giymem zaman geçince beğenmediğim olursa açıp giyiyorum
(53,946 puan) tarafından
corap bendede var ceyizden bir torba kaldi kiyip acamiyorum ☺️
tarafından
Anam ben çorap alsam hemen giyerim yaaa durdurmam ki öyle
(53,946 puan) tarafından
ah busram 15 senelik çoraplarim duruyo ☺️
tarafından
Neeee 15 senelik mı abooooooo
(53,946 puan) tarafından
hee univdeyken vermislerdi hediye onlar duruyo ☺️
(11,244 puan) tarafından
Kıyamıyorum sevdiğim hoşuma gittiğim bi çorap olursa ve iki çekmece dolusu çorap var
(53,946 puan) tarafından
bende desenli ayicikli çoraplara bayiliyorum☺️
(1,629 puan) tarafından
Ben de çorap delisiyim ❤️❤️❤️❤️
(53,946 puan) tarafından
şimdi gece giymek icin açtım bi tane bende ☺️
(1,629 puan) tarafından
Valla koca hurç dolusu çorap, millet yazlık kışlık kıyafet ayırır benim dolabıma hepsi birden sığıyor öyle çok fazla kıyafet sevmem olmayanları veririm ihtiyaç sahibi birilerine ama çorapta yazlık kışlık ayırıyorum, Bi minik hurçta da külotlu çorapları tutuyorum. ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Olmayan külotlu çoraplar var atmaya kıyamıyorum belki yeğenim olursa o da kız olursa ona veririm diyorum hepsi sapasağlam ☺️☺️☺️☺️
(53,946 puan) tarafından
ben kendimi bildim bileli o kilotlu çoraplarim hic saglam olmaZ lisede hep basparmak delinirdi ☺️☺️☺️ hele ince ten rengi olanlar dahs giyerken kaciyo ☺️
(1,629 puan) tarafından
Onları sevmiyorum ben ya. Böyle mus çorap olanları seviyorum desenli renkli falan ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Ben de iç çamaşirı alirım takıntı :) 
tarafından
Yaaa ilk defa duydum ya
0 oy
tarafından
Bn kupe ve yuzuge dayanamam gordummu hemen alirim
tarafından
Ben sahte küpe takamam da yüzük seviyorum ama güzel hoş bulamıyorum hiç
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Bnde cok severim almak isterim ama alamam cok pahalilar :(
tarafından
Evet çok pahalılar bugub gördüm 22 buçuk lira dedi 6 bardak 6 tabak almadım içimde kaldı ama çok güzeldi
(1,325 puan) tarafından
22.5 lira olsa begendillerim alirim ya :)) benim.begendiklerim 150-180 den asahi degil yaldizli falan :)
tarafından
Benimde o kadar pahalı begendiklerim var tabi en son gördüğüm o kadar di ben alamıyorum yaa maalesef maddi konuda biraz sıkıntımız var
(1,325 puan) tarafından
Aynenn canim bnde bakip gecyorum.zaten gelen gidenim.cok yok yeter diyorum. Masrfa gerek yok diye kaloiui
tarafından
Öyle tabi ama insan heves ediyor yaaa
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Evet ya çok sınır bozucu bi huy ama insan almak istiyor kocama.markette binbir şebekelik yapıyorum alsın diye :D
tarafından
Yaaa ben elime bardağı alınca kocam hemen alalım diyor ben almadan çıkıyorum sevdiğimi biliyor ama işte kıyamıyorum paraya içinde kaldı bugün bir tane yaaa
(3,033 puan) tarafından
Kız bizim mutfak çok küçük yok koyacak yer buzdolabının üzerinde duruyor kutularda hepsinden 4 tane çıkarmışım :Dd
tarafından
Benim de mutfakta yerim yok keşke mutfak dolabım çok olsaydı
(3,033 puan) tarafından
Keşke
0 oy
(53,946 puan) tarafından
ben kap kacak seviyorum saklama kaplari falan Allah tan koyacak yerim yokta frenliyorum kendimi☺️
(53,946 puan) tarafından
biz liseden kizlarla birbirimze dogum gunlerimizdd hep ceyizlik alirdik halamda ceyizlik alirdi anlasmistik takı kiyafet almayalim diye. ee ,29 yasinda evlenince evlenene kadar dunyanin esyasi birikti ne kase ne bardak ne cezve ne sürahi hicbirsey almadim. şimdi görüyorum canim kaliyo ama yerim yok mutfak büyük dolap az
tarafından
Vayyy çok mantıklıymis sizinkisi
(53,946 puan) tarafından
7-8 takim fincan takimi var hepsi eski model yeniler hosuma gidiyo ama cok pahalilandi ya
tarafından
Benim 2 takımım var birini hiç kullanmadım ötekini de sadece 2 tane fincanını kullandım oda eşimle bana hjhjhj gelenler kahve içmek istemiyorlar yada nescafe istiyorlar
(53,946 puan) tarafından
bizim annemlerdede türk kahvesi pek icilmez bende sevmem esimle alistim onuda kendime digek ona normal kahveddn yapiyorum
0 oy
(151 puan) tarafından
Kupa koleksiyonum var çok severim kupaları çeşit çeşit daha kiyip kullanmadığım paketiyle duranlar var görünce dayanamayıp alıyorum 
tarafından
Kupa ne iciyorsun kız kupada bu kadar su bardağı neyine yetmiyoreee
(151 puan) tarafından
:)) ne bilim işte çayı öğlen içiyorsam başka akşam içiyorsam başka kahve de öyle. Okula götürdüklerim başka bazen ayran asitli içecekleri bile kupada içmeyi seviyorum onlara da ayrı hepsinin yeri var :))))
0 oy
tarafından
Ay benim pijama gecelik takintim var 
tarafından
Pijama ve iç çamaşırı takıntısı olan epey kişi var miş
tarafından
İç çamaşırı çok değilde ben günlük pijama takıntısı yaptım eşim çarşı pazarda giy artk diyo er napam üç çocukla diyip guluyom:))))
0 oy
tarafından

Benim de pijama takıntım var sureklı alırım o yuzden pıjama satan yere gitmiyorum 6 aydır cezalıyım:angel:

tarafından
Hahahahahaha o da iyiymiş
0 oy
tarafından
Çorap delisiyim diyebilirim bir hurç çorabın var hala daha alıyorum şimdi kızıma almayada başladım ona koleksiyon yapiyorum 
tarafından
Ben çorap alsam aldığım gün giyerim
tarafından
Kıyamıyorum ki giyeyim ʘ‿ʘ
tarafından
Bidaha mı gelecen dünyaya giy gitsin
0 oy
tarafından
Bende çocuk tokasina:)) iki kızım var 3 çekmece toka . Dayanamıyorum yaa hepsi çok tatli
tarafından
Kız her gün değişik değişik kullan işte kızlarına
0 oy
(7,483 puan) tarafından

benim de bardaklara karsi asiri ilgim var ama her gordugumu almam ay ne guzelmis der kalir:))):D

tarafından
Bende alıyor gibi hayal ederim
0 oy
tarafından
Benimde tayt takıntım var.. bazen dolapta etiketi üstünde taytlarimi buluyorum diyorum ben bunu ne zaman aldım.. eşim markete bile götürmek istemiyor beni illa yol üstünde bile tayt denk geliyor ahhshshahah 
tarafından
Adamı bıktırmışsın hjhjhj
0 oy
(5,908 puan) tarafından

Ay ben hem cay bardagi hem kahve fincani hatta cay icecegim zaman kndime bile hergun degisik bir bardaktan icerim :D

tarafından
Iyi yapıyorsun kız en güzeli valla
0 oy
tarafından

Benimde türk kahvesi fincanı takıntım var:D biyerde gördüğümde mutlaka almak isterim çok zarif geliyorlar bana kendileri dee:D:D

tarafından
Benim cevremde çok kahve içen seven olmadığı için fincanlar çok dikkatimi çekmiyor benim 2 takım var ikisi de annem aldı yoksa ben almazdım bile
tarafından
Biz ailecek kahveciyiz, çay olmasa da olur :)
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Benimde plastik kaplara olan hayranligim var
tarafından
Bende onları sevemiyorum yaa
(7,134 puan) tarafından
Niye kizz tatli tatli renkleri var guzel guzel
tarafından
Bilmem belki kullanacak fırsatım olmadığı için yada koyacak yerim olmadığı içindir
(7,134 puan) tarafından
Olabilir canısı
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Benim fincan takımlarına çay bardaklarına ve nevresimlere merakım var aldıkça alasım var ama kendimi frenlemek zorundayım
tarafından
Hey maşallah
(3,135 puan) tarafından
Napim kızz değişik şeyler güzel. Genelde bakıyorum modellere sadece bakmakla kalıyorum :))
0 oy
tarafından

Bende bardak takintisi var degisik bardak gordummu dayanamiyorum :D

tarafından
Ahahaha aynı ben

İlgili sorular

+2 oy
25 cevap 597 göst.
23 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (6,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
23 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bbbir garip yolcuu (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 220 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 354 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,369 soru

24,085,080 cevap

331,428 kullanıcı

...