0 oy
716 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar bebişlerinizle dışarı da yemek yediniz mi hiç bu pandemi döneminde yani ben korkuyorum ama eşim maaşda gidelim bişi olmaz diyor giden var mı aranız da

18 Cevaplar

0 oy
(6,190 puan) tarafından
Haftada bir kez de olsa gidiyoruz
(36 puan) tarafından
Nerde otrysn peki canım ben ankara da otrym da o yüzden korkuyorum
(6,190 puan) tarafından
Zonguldak da oturuyorum.Ankara da annem yaşıyor oraya da gittim hatta orda da çıktık.Masalar arasında mesafe,çalışanlar da maske var zaten
(36 puan) tarafından
Anladım cnm saol :))
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Ben yazin gitmistim 
(36 puan) tarafından
Kalabalık oluyor mu ki
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Gidip gezende birşey olmuyor kız ben evde otururken pozitif çıktım sadece eşim ise gidiyor o negatif ben pozitif kimseyle temasım da yok 
(36 puan) tarafından
Alla alla demmki evde dura dura bağışıklık düşüyor
(7,436 puan) tarafından
Galiba canım.dusn karşı komşum 4 e kadar çalışır hemde hastanede memur ikindin gelir sonra akşam dışarı çıkarlar gece12 de eve girerler o bile olmadıysa ben nasıl oldum hala anlamadım ve kızım benimle o kadar çok temaslı ki oda şükür o negatif o yüzden önlemini al elini güzel güzel yıkarsın bir defa dışarı çıkmaktan birşey olmaz
0 oy
(274 puan) tarafından
Bizde her maaşda gidiyoruz dikkat ettikten sonra ve dikkat eden güvenilir mekana gittikten sonra birsey olmaz Allah ın izniyle eve kapan kapan nereye kadar 
0 oy
tarafından
Bizde gittik 
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Daha dün yedik ayda bir bazen iki kere gidiyoruz masalar arası mesafe oluyor zaten 

Ankara ın neresi canım 
(36 puan) tarafından
Mamak canm
(3,818 puan) tarafından
Oralr cok kalabalık olmaz canım eşin istemiş çıkın sen önlemini al çık bişey olmaz Allahın izniyle
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Haftada 1 ya kahvalti ya aksam.yemegi gidiyoruz biraz kalite hir yere gidiyoruz.hijyrnr kalabalığa dikkat etmek.adina
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Evet dikkat ederek yiyoruz biz . O insanlarda evlerine ekmek götürüyor bu tekerin bir şekilde dönmesi lazım. 
0 oy
(23,073 puan) tarafından
Biz yedik. Genelde dışarda oturmayı tercih ettik. Açık hava, daha ii olur 
0 oy
(54,014 puan) tarafından
iki üç kez yedik canim şükür bişey olmadi
0 oy
(1,263 puan) tarafından
15 günde bir gidiyoruz 2 ufak bebeğimle eşim yurt dışından 15 güne bir geliyor hep dışarıda geçiriyoruz günümüzü 
0 oy
tarafından

Vay be herkes haftada bir disarda takılıyor biz evde tikiliyiz valla ben böyle işin :unsure:

tarafından
Aynen valla bende simdi düşündüm

Ama elimde değil iskender dışında dışarda yemek sevmiyorum midemi bulandırıyor
tarafından
Ha yok benim eşim götürmez pek
tarafından
Aynen valla herkes gidiyormuş ☺️ ben en son bayramda gitmiştim yemeğe o zamandan beri sadece pazara markete :D başkada yok
tarafından
Maddi yönden mi götürmüyor yoksa sevmiyor mu
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Geçen hafta sonu gitmiştik benim kızım 4 aylik ve hıc durmadı doğru düzgün birşey yiyemiatim eve geldim yemek yaptım tovb3 dedim bir daha da biraz büyüyene kadar gezelim vs dedik hıc birşey yapamadık doğru duGun
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Geçen hafta sonu gitmiştik benim kızım 4 aylik ve hıc durmadı doğru düzgün birşey yiyemiatim eve geldim yemek yaptım tovb3 dedim bir daha da biraz büyüyene kadar gezelim vs dedik hıc birşey yapamadık doğru düzgün 
0 oy
tarafından
Ankara'da oturuyorm. Her hafta balik yemem lazım ama balik evde pişerse onun kokusuna 3-4  gün midem bulanıyor bu yuzeden 10 güne bir dışarda balik yemeye gidiyorm canm birde hamileyim. Onlemini çok sıkı tutarsan takdir Allah'tan
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Nerde bende o şans :blink:

0 oy
(2,063 puan) tarafından
Evett yedik  canimm zten bebek arabsina  duuro bemim kizim sknti olmadi  çok şükür  ya 
0 oy
(580 puan) tarafından
Gidiyoruz canım önlem alınca sıkıntı olmuyor  çok kalabalık yere girmeyin  sadece.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 611 göst.
1 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 342 göst.
11 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
20 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde yaslandummmm_30 (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 461 göst.

Kategoriler

1,472,445 soru

24,111,242 cevap

332,973 kullanıcı

...