0 oy
535 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
durduk yere aglama hissi bi türlü atamiyorm uzermden.. tvde bisey gorsem agliyorum.. aglayamazsam icime atincada hasta oluyorum hemen.. sizdemi boyleydiniz.. diger iki oglmda hic boyle olmamistm bu farklı nedensiz agliyorm cogu zaman.. surekli mutsuz hissediyorum kendimi ..hicbirseyden mutlu olamıyorum :( 

9 Cevaplar

0 oy
(13,672 puan) tarafından
Bende öyleydim ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şeytandır şeytan. Vesvese yaptırıyo. 
0 oy
(633 puan) tarafından

Ben bu haftaya kadar hic aglama krizlerine girmemistim bu arada 31.haftadayim. bu hafta bana ne olduysa her seye aglayasim geliyor uzun uzun bir sey yokken bile kendimi aglarken buluyorum ki normalde kolay kolay aglayan biri de degilimdir ne oldu bana bilmiyorum :ermm:

(9,920 puan) tarafından
Bende de aynı 32.haftaya girdim nedensız aglamak ıstıyorum kı gecen gün ağladım esıme iyi degılım ben dedim o da yatırdı omzuna bebek gibi teselli etti.Nıye agladıgımı sormadı bile.Oluyo yanı uzerımıze yaklasan sorumluluk korkutuyodur belkıde içten içe.
0 oy
(186 puan) tarafından

Hormonlar cnm hormonlar bizle oyun oynuyor normal:)

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ben ilk 3 ay herşeye ağlıyordum aksi gibi herkezde üstüme geliyordu herkesle aram açıldı bu yüzden çok alıngan olmuştum  inşallah sonlara doğruda öyle olmam 
0 oy
tarafından
Büyük kızıma hamileyken ev de çizgi Film izliyorum prenses sofia oynuyor du belki bilirsin:) annesinin ikinci evliliği kralla evleniyor annesi kız da prenses oluuor kralın da bir oğlu bir kızı var babalar günü oldu o iki çocuk sofia yi hep dışladı bu etkinliği sen bilemezsin sen bunu yapamazsın bilmem ne oda gitti bi taşın üstüne oturdu ağladı allahım o ağladı ben ağladım o ağladı ben ağladım:D :D ne kadar zaman geçti üstünden hala unutmadım bak :D :D bende her şeye ağlarım normal zamanda da her şeye ağlarım ben 
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Bende tam o haldeyim herşeye kızıp düşünüp görüp ağlıyorum 
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Benimde öyleydi  ve 8 gün  var doğuma  hala öyle pazardan  beri annemdeyim  eşim dün geldi gördü  gitti  beni gece hasta oldum  ağlamaktan bogazim  şişmiş  suan yutkunamiyorum  bende çok ağladım halada  öyle kendini  yalnız  hissediyorum hep içim  daralıyor hiç bir şey den zevk alamıyorum. İnşaallah  geçer  ya lohusa  da olunca  daha kotu olmayız  inşaallah ondan  da korkuyorum 
(1,555 puan) tarafından
Lohusalik 2 kati diyim canim. 2 kati daha alingan hassas oluyo insan. :) tavsiyem sana iyi gelmeyecegini düşündüğün insanlari uzak tut.
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Lohusayim aynı durum bende var.hamileyken de hamililigin ilk haftalarinda olmuştu. Haberlere bile ağlıyordum;););)

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 154 göst.
16 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ...Hilal... (235 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,177 soru

24,082,824 cevap

331,296 kullanıcı

...