0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (177 puan) tarafından
Eşim sanki benden soğuyor gibi işten gelince yemeğini yiyip sürekli arabalara bakıyor tlfn la oynuyor cumartesi pazar günü elinde tlfn yemek yiyip tuvalete bile oynuyor araba ilanları na bakıyor öyle kötü bi şey yok başka kişiler falan yok 3 aylık kızım var onu kucağına alır 2 sever koyar ben bi 5 dk tlfn la oynasin ondan sonra Bizim le ilgilensin sohbet etsin istiyorum tv izleyelim sarılalım istiyorum arada yapıyor ama sonra ful tlfn ben 100 kilodan 85 e düştüm hamilelikte bana kilolusun dedi.  Nasıl tlfndsn vaz geçire bilirim yada emziriyorum nasıl zayıflaya bilirim acaba kıskanç eşim güzelim de ama benden soğuyor mu ki onu nasıl deneye bilirim acaba cumartesi pazar gezeriz ama benimle yürüş yapmak için bi yere gitmez güzel kelimeler kullanmaz lütfen yardım ci olursanız sevinirim kaynanam in annesinin orda yürüyüş yerleri var yürümek iyi diyo benle yürümüyor ben üzerine titriyorum sürekli aşkım söyle böyle napcam ya

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onceden berimi boyleydi
(177 puan) tarafından
Yok önceden ilk zamanlar çok iyidi tlfn la arabalara bakmaz di bu letgo sahibinden lere çok bakıyor çok kavga lardan sonra böyle oldu iş yerinde naptın i hiç anlatmaz demez şunu bunu yaptım vs demez
-Reklam-
0 oy
(582 puan) tarafından
Ah bi kerede erkekler bunu dusunse eşimi nasıl tekrar kendime aşık edebilirim ne yapmam lazım  vs diye hep biz cabalayacaz canım bi kere yürüyüşe eşinle  gitmene gerek yokki bebegini arabasına  koy birlikte gidin şahsen herseyi eşten  beklemeyi sevmiyorum  kardeşim arkadasimda  bu konularda destek olabiliyo her yaptığını anlatıp ondan onay beklemesen  daha iyi olur bence zaten güzel hatunsun  spor yürüyüş  kendin yap gezmeye birlikte gidin 
(177 puan) tarafından
Bebegimle tek de gitsem kıskanç kiskaniyo beni ama ben üzerine çok titredigimmm için bi böyle mesela işten gelir telefon tuvalette telefon video video arabalar bilmiyorum nasıl olacak bi 5 dk ilgilenir sonra tlfn
0 oy
tarafından
O seninle ilgilenmiyorsa sen ilgileneceksin yani telefonla mi ilgileniyor otur karşısına bişeyler anlat sana bakmıyor mu al elinden telefonu yat kucağına yine tepkisiz kalıyorsa artık onun kafa gitmiş. 
tarafından
Yorumları okudukca kadınların eslerinden çekindiğini düşünüyorum. Gerçekten hele ki böyle bir soru da. Evlendim evleneli çok nadir 90kg altına inmişimdir hiç eşimden kilomla alakali beni küçümseyecek bişey duymadım. Adama sürekli uzaktan hizmet verirsen o da sana uzaktan bakar ben böyle düşünüyorum. Seven insan her türlü sevdiğine yaklaşır. Yanlış mıyım
tarafından
+++++++++++++
0 oy
(22,055 puan) tarafından
Şu zamanda telefon iliskileri cok bozuyo gercektende hem bayan olsun hem erkek olsun telefon ellerden dusmuyo yani kuzum elinde tel oynarken canim artik teli birakta az konusalim veya dizi izliyelim falan de cekirdek getir cemirdek işleyin muhabbet ede ede baktin yine ayni elinden teli çek al yat yanina :D 
0 oy
(734 puan) tarafından
Çok üzerine titreme bırak birazda o çabalasın Bırak birazda sen onu sevesin diye uğraşsın.
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Eşimin eski hali gibi resmen. Ama o aralar beni aldattı, çok yanlış şeyler yaptı. Beni kaybetmek üzereydi. Anca aklı başına geldi. Eşin şu an senin kıymetini bilmiyor. Kaçan kovalanır. Sen de bakımını yap, spor yap, cilveni eksik etme ama etrafında da dönme. Yani onun için ölüyormuş gibi davranma. Evde de youtubedan leslie yazıp spor yapabilirsin. Baya insan zayıflamış onunla. Ben de başladım, cidden işe yarıyor. Sen onu değil, o seni kaybetmekten korksun. Umarım başarılı olursun canım 
(734 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın.
(1,150 puan) tarafından
Sağol canım ❤️ acı çekerek öğrendim bunu ama napalm, hayat öyle
(177 puan) tarafından
Inşallah canım ya aldatıyor dedin nasıl hareketler sergiliyor du acaba
(1,150 puan) tarafından
Telefonunu kaçırıyordu benden. Birileriyle mesajlaşırken bakmak istediğimde arkadaşlarımdan biri ama sen bakma, bel altı konuşuyoruz diyordu ama meğer kadınlarla mesajlaşıyormuş. Telefonu şifreliydi. Bir sene kadar devam etti bu durum. Çözdüm şifreyi. Anladım ne haltlar yediğini. Pılımı pırtımı oğlumu alıp evi terk ettim
(177 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(359 puan) tarafından
Benim ki de öyle ben bi istesem falan yapıyor çocukla da ilgileniyor ama sürekli araba baksa oyun oynasa tuvalette gider oyun oynar öyle seyler bıraktım ben artık ne halı varsa görsün umrum  değil 
(177 puan) tarafından
Nasıl takmama yi ogrendin ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 191 göst.
16 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde busra.b (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 537 göst.
2 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,744 puan) tarafından soruldu