0 oy
1,372 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
arkadaşlar ben evlenmeden önce 2 yıllık bir ilişkim vardı ve o ilişkiden çok zarar gördüm. geçen öğrendim ki meğersem eski sevgilim benimle beraberken 5 yıllık bir ilişkisi daha varmış kız bunu bilmiyormuş bende bilmiyordum ve evleneceklermiş bende vicdan azabına dayanamadım kızın böyle karaktersiz biriyle evlenmesine dayanamadım kızı bulup her şeyi anlattım kız bu iyiliğini unutmayacağım sevgilime senin söylediğni söylemem dedi. söylerse adam ruh hastası olduğu için bana zarar verir eminim eşime anlattım her şeyi konuşmuyor benimle adam bana yazarsa cidden adamı vurur çok çaresizim kız söyler mi iyilik yapmak istedim

43 Cevaplar

0 oy
(582 puan) tarafından
Söyleyebilir tabii keşke karismasaydin  ve eşini zor durumda  birakmissin  
-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından
Bilinç altında vicdan azabı değil intikam varmış bence
(1,424 puan) tarafından
Katılıyorum belkide....
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Evli barkli kadinsin bence yanlis olmus bitmis sey ne diye karistiriyosun basina is acmissin
(536 puan) tarafından
Aklıma tüküreyim o an hiç kendimde değildim yemin ederim
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Bence karismamaliydin. Esin sana karşı güvensizlik yaşayabilir. Onu unutamadigini da düşünebilir. Nerden biliyorsun diye takip ettiğini sorgulayabilir. Ve o kız da senin söylediğini söyler o adama. Umarım evliliğiniz zedelenmez. 
(536 puan) tarafından
Bence de şu an ne yapcağımı düşünüyorum kara kara
(2,445 puan) tarafından
Yani bilemedim. Bence bu kadar batmisken kıza de, ben kötülüğüne demedim belki değişmiştir bunca zaman sen tanimissindir zaten falan diye
0 oy
(117 puan) tarafından
Çok gereksiz birşey yapmışsın. Öfkeyle kalkmışsın ama inşallah zararla oturmazsın. Eşinin yerinde olsam bende konuşmam kızarım
0 oy
(904 puan) tarafından
keske yapmasaydin esin .. senin onu unutmadigini dusunmus belli ki .. simdi durduk yere huzurun bozuldu
0 oy
tarafından
Kız ne karışıon ne b*K yerse yesin durduk yere ne huzurunu bozuon
0 oy
(41 puan) tarafından
Tube yarabbi agrimayan basıni neden agritiyo sn ki 

Olan olmus biten bitmiş ki sende ewlisn vicdan yapacak bi durum yok iyi niyette göremiyorum ben bunda 

Bide kocana soylemis sn

Kız nisanlisi na senin söylediğini söylese kötü olur 

allah korusun başınıza bela alirsnz büyük sorunlar çıkabilir keşke karismasaydin.  
0 oy
(834 puan) tarafından
Ne olursa olsun seni ilgilendirmezdi.karışmıycaktın 5 sene berabrrlermiş daha taniyamadiysa yuh yani.Sende işinyok gucun yok eskisevgilinimi arastiriyon.korkuyon madem bulasma
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Evlenmissim artik yani seni me ilgilendiriyo ki..belki kiz seni bile bile cikti onunla kizi nerden taniyosun ki hemn inandin..ayrica belki su an kizi belki seviyo nerden biliyosun da bozuyosun..kiz bnce soler cocuga zatn..eski sevgili kiskancligi der cocuk da napcksn o zamn..evlisin kocan var yani
0 oy
tarafından
Geçmişte olan geçmişte kalır cnm kendi değerini düşürme oğlanda sanacak ki beni hala sevio evlenmemi istemiyor diye düşünür geçen ay bnmde başıma geldi eşimle nişanlıyken eski sevgilisi eşime yazıyordu evleneceğimiz gün aramş işte eşimde beni arama Bnm düğünüm oluo demş sonra evlendik kıza sahte hesaplardan mesaj atlmş işte bize yazıyordu siz mi yazıyorsunuz die bizde seninle ne işimiz olr bırak etrafımzda olma çabaları fln yazdk  geçen ayda bnmle konuştu eşimle geçmişte olanları fln anlattı geçmiş geçmişte kaldı dedim seninle inat uğruna evlendi fln dio bana 5 senelikte evliyiz 3 tane çocuğumuz olacak daha bana inattan bahsedio hiçbir erkek inat uğruna evlnmz geçmişe takılı kalmayın ki gelecek günler güzel yaşansın. 
0 oy
tarafından
Olmuş bitmiş artık sen evlenmişsin ve yuva kurmuşsun karışmaman gerekirdi, sonuçlarını düşünmen gerekirdi şahsen ben bunu yapsam benim eşim benimle boşanma aşamasına bile gelir, aklın onda mi kaldida aralarını bozmaya çalışıyorsun sen. Yanlış yapmışsın canım
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kız sen ne yaptın valla benim kocam beni öldürür adam diyecek aklı kalmıs sevgisinde dua et öbürü de pesine düsmesin bos yere ortalığı karıstırmıssın
0 oy
(633 puan) tarafından
Bunu ben yapsam esim kiyameti koparir sanane diye bence senin karismana hic gerek yoktu tamam iyi niyet belki ama bunu kocan hazmedemeye bilir umarim kotu sonuclar dogurmaz 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Sanki sen vicdan azabından çok intikam için yapmışsın senle onu idare ettiği için zoruna gitmiş doğal olarsk ondan yapmışsın ama adam psikopat mis madem hata etmişsin huzurunu bozmussun yapıyorsun madem kendi adını vermeden 3. Bir şahıs gibi konuşsaydin kızla sana ulaşırlar ise de banane sizden gidin kendi hayatiniza bakın der olay büyütme izin vermezdim biraz akılsız da hareket etmişsin hata yapmışsın 
0 oy
(54,117 puan) tarafından
sendekide deli cesareti
0 oy
(236 puan) tarafından
Sen 3vlenmişsin gitmişsin senin ne işin var eski sevgiliyle pisse pis sanane 5 yıldır ***** degil illaki bilmiş veya görmüştür kocan nasıl bişi demedi hayretler içindeyim ne cesaret iş be demekki adama karşı hala bile his ediyorsun ki zoruna gitmiş 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bence harika bir şey yapmışsın, sonuçta bir kadın zarar görecekti. En doğrusunu yapmışsın, kızcağız söylemezse, yani zorla ağzından almak isteyebilir çünkü, şiddet falan da uygular böylesi adamlar, kendisi yapar her şeyi, ama kadını da manyak gibi kıskanır kesin. Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Tebrik ederim seni, ben olsam ben de aynı şeyi yapardım. ❤️ 
(536 puan) tarafından
Herkes evlenmişsin gitmişsin yazdı ama amacım kötü bir şey değildi, ben eşimi çok seviyorum ondan bir şey saklamam ama eğer bu kız bu adam evlense kızın başına bir şey gelse hep vicdan azabı çekerdim
(1,629 puan) tarafından
Hem ona hem sana yazık. Sen kurtulmuşsun, sevdiğin adamla evlenmişsin, hatta belki bebeğin bile olmuştur, kocana bunu söyle, kadın olarak kadının yanında olmam lazımdı de, anlayacaktır.
0 oy
(233 puan) tarafından
İşin gücün yok evli barklı kadın eski sevgilini mi araştırdın? Derler adama ayrıca aynı şeyi ben yapsam eşimi düşünemiyorum aynı şekilde o yapsa bende asla tepkisiz kalmazdım sanane millet ne hali varsa görsün belki değişti adam kıza aşık oldu aralarında ne geçtiğini bilmeden böyle atlaman çok gereksiz olmuş 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bi yorum daha yazmaya karar verdim, kendi başıma gelen bir şeyi. 

Eşimin benden önceki sevgilisi, eşimin de tanıdığı ama çevremizdeki her insanın bu adama bulaştın mı bittin, elini ver kolunu kaptır, çapkın, gözü havada falan der. Ve eşimin benden önceki sevgilisi, onunla beraber olmaya başlamış, biz nişanlıydık o zaman. Bana sordu uyarsam mı kızı diye. Ben de dedim ki uyar bence, yazık kıza. Ve eşim telefon etti yanımda konuştu, kız tamam teşekkürler dedi kapattı, 1 ay sonra eşimi aramış, haklı çıktın bu adam beni başka biriyle aldatmış dedi. Böyle durumlar olabilir, kadın dayanışması her zaman olmalı. Biz birbirimize destek olmazsak adamlar hepimizi öldürür. Bizim bizden başka dostumuz yok. Ama çoğu kadın bunu düşünmüyor, kuyu kazma bilmem ne kıskandırma falan diyorlar. Yazık, çok üzülüyorum kadınların birbirine düşman olduğunu görünce. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,399 soru

24,138,835 cevap

334,417 kullanıcı

...