0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
ya bu emzirirken kullanilan bi dogum kontrol hapi varmis kullanan varmi 

6 Cevaplar

0 oy
(7,933 puan) tarafından
Bnde en kısa zamnda alcam hap kilo yapiyo dediler diye almadim bu zamana kadar böylede günün korkuyla endiseyle geciyo saglam korunmak lazim
(325 puan) tarafından
ben zaten korunuyordum bebiş karari alana kadar simdi emzirirken istiyorum :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cezarette deyimi diyosun ama o 6 aydan önce kullanılımiyormuş eczane bana öyle söyledi 
(668 puan) tarafından
İns canim inanırsan olur gelcek diye dusun gelir diyo herkes beyine o msji göndermek önemli diye..ipekcim annemde derdi hamileligin son zamanında yani kardeşime hamileyken son haftalara yakın gelmeye başlamış uyanırdım islanmisim derdi doğumdan snrada sezeryan oldu sonrasındada 2 yaşına kdar emzirdi inşallah seninde gelir canim ☺️ benim tek hatam burda okudum ve çok mantıklı geldi ilk zman geldiğinde çok geliyo süt sagip buzluğa atmak gerek bence keşke yapsaydım diyorum eğer öyle bı imkanın olursa emzirdiginden hariç sağım yapıp buzluğa atarsan iyi olur senin için aklında olsun istedim :)
(325 puan) tarafından
sutum olursa yaparim canim benim tavsiyelerin icin tesekkur ederim lazim olucakk yakinda bu tavsiyeler ♥️♥️♥️
(668 puan) tarafından
Aynen canım hatta sütü fazla olupta kendi sütünden yoğurt mayalayanda var ben yakın zmnda ek gidaya gecicem yoğurt mayaliycamda onuda burda okudum kendi sütünden diye.su küçük hero baby mama kavanozları oluyo ya meyve püresi olan onlara...sagdigin süt oda sıcaklığında 4 saat dolapta 4 gün buzlukta da 4 ay muhafaza ediliyo diye biliyorum ama yine doğrusunu bilen varsa yazsın belki yanlış biliyorumdur
(325 puan) tarafından
anladim canimm 3 3 3 degilmiydi o 3 saat 3 gun 3 ay, bakalim yarin kontrolum var hersey yolumdadir insallah erken riskim vardi en son :/
(668 puan) tarafından
Olsun canim sağ salim kucagina almak nasip olsun inşallah 3 haftan kalmış zaten hayrlisiyla dogsunda ...bnde ona emin değilim dediğim gibi yanlışta olabilir canm
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum doktırum verdı 3 aydır dogum yapmısım 6 ayı sadece sagkık ocagı soyluyo nıyekı burda 40 cıktıgı gıbı kullsnan cok kısı var
(325 puan) tarafından
bu konuda fikrjm inan canim bende bilgi edinmek icin post actim kullaniliyorsa bende kullanirim oncedem kullaniyordum cok memnjndum haptan ben iyi korudu
tarafından
Hadı ya ınsalah benımde korur hamılelıkte sıkıntım oldu sezeryanlıyım o yuzden
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Cerazette o hap
(325 puan) tarafından
oyleymiş sihirli bağyan :D
0 oy
(427 puan) tarafından
Benn oğluşum 6 aylık cerazette kullanıyorum 
(325 puan) tarafından
memnunmusun canim
(427 puan) tarafından
Bi sıkıntı yok
(325 puan) tarafından
cok tesekkur ederim ♥️
0 oy
(834 puan) tarafından

Ben varım cerazette yi diyorsun heralde... ben kullandım çünkü kırkım çıkmadan ben adet görmeye başladım 30. Günde. Doktor dedi korunman lazım. Mecbur ilk kez o zaman kullandım hap. Sağolsun 9 ay korudu ama 9. Ay yine hamile kalmıştım... şu an 7 aylık hamileyim yine. Geçen yıl da hamileydim. İnşallah önümüzdeki yıl olmam :O:D eşim beni ainir etmek için laf arasında 'kadını boş tutmicaksın'felan dedi. Şöyle kafamı kaldırıp bi baktım... 'tamam tamam ben naaptım ilaca güvendik olmadı, Allah'a güvencen demiştim ben 'diyor. Dedim şaka mısın yaaa. Hayır babası da çocuk hepsi peşpeşe yapmış. Hayır ortanca ablasıyla arası 13 ay eşimin. Eşimle onun küçüğünün arası da 18 ay.. Tevbe yarabbim... 

Dedim ben senin anana benzemem yavrucuğum...
(325 puan) tarafından
bende korundum cocuk olana kadar korunma hapiyla canim memnun kaldim sonra cocuk karari aldik biraktim 2 ay sonra hamile kalmistim simdi cocuk olunca tekrar istiyorum iyiydi :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 167 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
12 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suheda18 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
18 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde 18humeyra (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,398 soru

24,015,581 cevap

327,992 kullanıcı

...