0 oy
579 göst.
Diğer kategorisinde (3,074 puan) tarafından
Kizlar hamileyken esiniz size ne gibi yardimlarda bulundu ev isi fln:) mesela bn 9 ay ev süpürmedim ahahah hep o süpürdü..hee buarda bn zorlamadim kendi bna yaptirtmadi egilip kalkmiyim diye..yemegi de bazn yapma diyodu dinlen diyodu..iyi yattim yani..ama zatn düşük tehtidim de vardi onun da etkisi var..sizde durumlar nasildi keyfini cikardiniz mi bari..

19 Cevaplar

+1 oy
(3,738 puan) tarafından
Spor olur diye bana yaptırıyordu:D 
(3,074 puan) tarafından
Ahahaha sesli güldüm:))
-Reklam-
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Elimi sıcak sudan soguk suya sokturmadı o işteykwn gizli gizli iş yapardım :D 
tarafından
Lan hava atma diyom sana :) :)
(25,177 puan) tarafından
Hahaha atarımmmmmm
(3,074 puan) tarafından
Valla ayniyiz sanrm..tek farkimiz o isteyken bn yıne is yapmazdm:)
0 oy
(16 puan) tarafından
Hic keyif çıkaracak bir hamilelik yaşarmadı 
(3,074 puan) tarafından
Aaaaa neden ki:(
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Camlar ondaydı son aylarda ayakkabıma kadar giydirdi :) canım eşim ya
(3,074 puan) tarafından
Bize de temizliğe kadin geliyodu baya rahattim:)
(2,123 puan) tarafından
Aa mantıklı 2 ye olursam bende haftada 1 cagırıyım bari :)
0 oy
(734 puan) tarafından
İş yaparken ağır şeylere yardım ediyordu. 

Yemek yaparken çok yardım etti sağolsun. 
tarafından
düzenlendi
Kız sarma sarsılsaydın yedin mi yahu benim içime dert kaldı
(3,074 puan) tarafından
Ne guzel dusunceliymis o da
(734 puan) tarafından
Yaa canım kaynanama yaptırdım yedim evet :))
tarafından
Afiyet bal olsun valla bende rahatladim
(734 puan) tarafından
Teşekkürler çiçem ❤️ ya kıyamam
0 oy
(91 puan) tarafından
Ben de hiç bişey yapmadım. Ayakkabıma kadar giydirdi. Ondan gizli iş yapmaya çalışsam da yakalanıyordum
(3,074 puan) tarafından
Bn de doğru düzgün hiçbişey yapmadm valla:)
0 oy
(190 puan) tarafından
Adamda bagisiklik yapti artk saldi beni on iki ayn dokuzu hamilelikle gecince adamda artk saldi beni bana :))))) 
(3,074 puan) tarafından
Ahahaha kac cocuk var
(190 puan) tarafından
İki yasayan var ucuncu vefat etti dorduncu yolda canm
(3,074 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin cnm bnm..bu bebegini de sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
(190 puan) tarafından
Amin canm saol inaallah
0 oy
(912 puan) tarafından
Bizdede evi hep esim süpürdü :) camasir sepetlerini tasidi (makinem altkatta), mide bulatim coktu ilk aylar bulasik makinesini hep esim yerleştirdi. Hala elinden geldigi kadar destek olur.
(3,074 puan) tarafından
Bizimki de hala ev süpürme vileda ve camasir asmaya yardim eder;)
(912 puan) tarafından
Ohh miss :)
0 oy
tarafından

Öyle riskim yok 8 aylık oldum halen hamile değilmişim gibi küçük ağrılar dışında. Tabi bana hiçbir şeye kıyamıyor gece lavaboya gidecek olsam uyanır elimden tutar beni yataktan kaldırır karnım çok şişmiş diye zor oluyor kalkması ondan:D artık biyere de götürmüyor karnım burnumdaymiş yatıp dinlenecekmişim:D 

(3,074 puan) tarafından
Bn de ole cok agirlasmamistm ama erkn dofdogum riski var diye hep evdeydim
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Benim esim temizlik konsunda yardimci olmaz zaten bende yapmıyorum duzenli temizlige gelen bayan var 
(3,074 puan) tarafından
Hamileykn bize de geliyodu ama 2 günde bir yine de süpürülmesi gerekyo illa ki
(1,908 puan) tarafından
Tmm iste süpürüluyo kadin geliyo diyorum ya:))
(3,074 puan) tarafından
Heee sık sıl geliyo yeni bastı:)) bn haftada 1 cagiriyodum..diger gunler o yapyodu:))
(1,908 puan) tarafından
Oda guzel yapan biri var nasil olsa:))))
0 oy
tarafından
Valla ben eşime de söylüyorum hamileliğimde bir kere bile ne yardım etti nede moral verdi mutluda etmedi o yüzden hamileliğim hiç rahat geçmedi
(3,074 puan) tarafından
Aaaa neden ki ya
0 oy
(53,796 puan) tarafından
hamileyken her isimi kendim yaptim arada yardim ederdi bide doğum temizliginde mutfak ve camini temizlemede yardim etti 

doğumdan sonra kizim 1.5 yasina gelene kadar çoğunlukla esim silip supurdu ve kahvalti hazirladi simdi emekliye ayrildi☺️☺️☺️
(3,074 puan) tarafından
Bizimki de 13 aylik hala yardım ediyo;))
(53,796 puan) tarafından
yakinda emekliye ayrilir alistir kendini ☺️☺️☺️
(3,074 puan) tarafından
Yok kiz o evlendigmzdn beri hep yardim eder..
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Benim eşim hamileligimde de normal halimde de hep yardimcı oldu hâlâ da oluyor yeri geliyor yemekleri bile o yapar Allahıma çok şükür çok iyi bir insan halden anlar
(3,074 puan) tarafından
Aynen cnm bnm esim de öyle Allah razi olsun ondan
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Benmde kanamam olmştu yemk bulaşk çamşır hep yaptı ama süpürge yapamm dedi onuda kayınvalidem ve görmcem halletti. Risk btince zaten herşyi kendm ypmya başladım yne saolsn arda yardmcı olr 
(3,074 puan) tarafından
Ne guzel destek olms sana da..insan ayri bi mutlu oluyo
(4,100 puan) tarafından
Elbette öyle bardkları tabklrı dolplra düzgn yerlştiremsde yapması yetiyodu bna
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Her işimi kendim yaptım bana hiç hamile gibi davranmadı şımartmadı hamileligimin yarısı kavga ederek ağlayarak geçti zaten 
(3,074 puan) tarafından
Aaaaa üzüldüm ama senn adina..hödük mü o acaba
(7,135 puan) tarafından
Evet tam bir hödük. Eşim 9 ay evi süpürdü demişsin özendim valla Bi kere süpür desem süpürmezdi yapsa, da sonradan başıma kakardı zaten
(3,074 puan) tarafından
Odun tiplerdem belli.. erkek gücü yani yapsa eline mi yapiscak..erkek adam karı gibi is yapmaz zihniyetinde olanlardam belli..nese seni sevsin saysin is yapmasin ne diyelim
0 oy
(1,620 puan) tarafından

Simdiye kadar bayram temizliginde yardim etti cnm ama daha 22 haftadayim agirlasmadim dogum oncesi temizligi de ben yaparim diyor şimdiden :D oda yeter zaten ya 

(3,074 puan) tarafından
Yapsın yapsin hayir deme:))
0 oy
tarafından
Benim eşim hamile kaldığım günden beri hiç uyandırmazdi beni sabahları uyandığımda kahvaltısını hazrlardim uykuda kaldığımda uyandırmazdi sofrada bişi unuttuğum da hemen kendisi kalkar getirirdi her akşam yürüyüşe çıkarırdı istemesem bile ayakların sismesin gerekli der götürürdü benimle yemek yapar misafirim olduğu gun benimle bulaşık yıkardi canım acimasin bebeğe bişi olmasın diye ilişkiden bile korkardi ama sonra çalışmamaya başladı hırsızlık yaptı içeri girdi ona boşanma davası açtım keşke bana iyi olduğu kadar kendinede iyi olsaydı kendine verdiği zararlar benide ailesinide mahfetti
(3,074 puan) tarafından
Okurken ne güzen bi es dedim ama sonu kötü bitmis yaa üzüldüm cidden.
Bosandiniz mi peki
tarafından
Yok on gün sonra mahkemesi var adam şikayetinden vazgeçti yine cezaalcakms ama çıkarmı cikmazmi bilmiyorum mahkemeyi açtım ona tebligatta gitti daha mahkemeye çıkmadık
(3,074 puan) tarafından
Ne yorucu ve üzücü ya..Allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Bi bardak kaldırdığını hatırlamam doğuma 3 gün kala yerleri silmiştim erken doğum yaptım 
(3,074 puan) tarafından
Odun mu o da yaaa son gunlerinde yardim edeydi bari
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Sukurler olsun iki yillik evliyim ;) ve iki kere anca ev supurmusumdur. Evlendiigmizden beri kendi supurur. Cunku supurge cok guclu halilari kaldiriyo ve beni cok yoruyo ilk zamanlar ona halinin ucuna bastirip ben supurmeye baslamistim sonra sen bas ben supururum dedi ve deyis o deyis canim. Suan 8 aylik hamileyim hala o supurur. :D zaten evde pislenmez hafta da bi iki kere  cektiririz yeter.  Hamilelik boyuncada heo destekcimdi. Boylede devam eder inşallah masallah eslerimjze :)
(3,074 puan) tarafından
Aynen bizim süpürge de kaldryo ya..genelde eşim süpürür..zarn bnm hali süpürmemi begenmiyo guzel cekemiyon diyo:)
(1,325 puan) tarafından
En guzeli canim :))

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 103 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Biriiste (500 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Dilaraecrin (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 113 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Papatya43 (584 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,839 soru

24,036,059 cevap

328,930 kullanıcı

...